- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az intense és doppio nem működik együtt?
Ha nem jó, küldd vissza amíg lehet és nézz egy legolcsóbb Philipset. Fel lehet tuningolni Talea szintre egy üveggolyóval meg egy SBS nyomásfokozóval... Nekem bevált, az a helyzet, hogy túl erős kávékat főz, feléből tudok egy lattét csinálni ~130-150ml tejjel. Ha csak egyedül kávézok, kénytelen vagyok félretenni felét. Persze lehet hogy ez csak nálam van így, másnak kevés lenne ennyi kávé ennyi tejhez. Ugyanígy vagyok a karossal, de ott 13-16 grammból áll elő ilyen erős kávé, itt nincs több felhasználva 8-9 grammnál.
-
pajaca
csendes tag
-
Gaben92
őstag
Pár hete Svédországban Jura gépből ittam a kávét (E8 vagy S8, nem emlékszem hirtelen de kifutott modell) és azt kell mondjam nagyon bejött. El is gondolkodtam egy ENA 8 Touch-on de aztán élőben szembesültem vele, hogy a főzőegységet a Jurából nem lehet csak úgy kikapni egy takarításra, ami annyira nem szimpi. Tejes kávék után a takarítása is körülményesebb a Mielével vagy a céges Melitta Barista TS-el összehasonlítva.
Apropó céges Melitta… Másfél év után visszaköltöztem home office-ból és egyből kávégép takarítással kezdtem. A finneknél az a mocsok Moccamaster a menő szóval egyrészt nem sokan használják, másrészt emiatt még kevesebbet takarítják…
-
törölt tag
Kéne egy teszt a fizetős tesztoldalakról, bár annyira nincs sok.
Azért itt a fórumon vannak néha tuningok, néha csak beállítások, amik kissé megváltoztatják egy-egy gép tudását. Nem biztos hogy ezek a tesztek figyelembe veszik, hogy ki lehet kapcsolni az energiatakarékos üzemmódot a Delonghinál, ami kicsit hőstabilabbá teszi a gépet és jobb kávét eredményez. Sokat lehet tanulni a fórumtársaktól is.
Ha csak a presszó ÉS a tejes ital, akkor valami Ecam 350 a minimum, de szerintem az 55 végű az ami automatikusan készít tejhabot. Én azt venném, vagy ha karos is jó (blu79 figyelmébe ajánlva) akkor Sage Barista Express-t vagy Pro-t, bár utóbbit el kell vinni szervizbe ha eltörik a műanyag könyök a thermoblokkon, ami kb. akkora mint egy pilóta keksz. Cserébe 3 másodperc alatt üzemkész.
-
törölt tag
Az a Saeco nem rossz, bármelyik jó amelyiknél hasonló őrlésfinomságot és nyomásviszonyokat tudsz létrehozni mint a Taleánál. Nálam ehhez plusz nyomásfokozó kellett, meg őrlőcsere, de a többi csak beállítás kérdése. Persze biztosan vannak nehezebben idomítható gépek, de nem kell rögtön feladni. Van rá két heted hogy elállj, ha nagyon nem jön be az utód.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PlayStation 5
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged