- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
MPowerPH #10128 üzenetére
Én is ezen őrlődöm
, csak én Sage.. Baristával beszéltem Bányai caféban és mondta hogy ő nem szenvedne karos géppel otthon, de lehet csak azért munkának is ezt csinálja. Nekem párom annyira rá van kattanva hogy a napot kávéval kell indítani hogy nagy megváltás volt az automata gép... Nem feltétlenül hoznám vissza azt hogy ő nem fogja tudni esetleg jól kezelni. Plusz a másik hogy hiába lesz csúcs kávé otthon látható összeget ráköltve, nem fogja a kávézókban elköltött összeget ez csökkenteni
. Az hogy bemegy valahova az ember leül, nézelődünk beszélgetünk azt otthon nem működik. (Vegyük pl még a volt Postapalota tetejét, mondjuk az tavaszig kiesett most) Még egy dolgot mondott, hogy egy pár főzet kell amíg beáll egy pörkölés, azt vagy elfogyasztja kisebb élménnyel az ember (kiönteni csak nem önti ki csak ha egymás után kóstolgatja), akkor az lényegében veszteség egy jó drága alapanyagból. (le is hidaltam a 16-20 ezres kilóárakon, mondjuk soha nem voltak olcsóak)
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MPowerPH #10114 üzenetére
Hétvége, ezért még a szerelőnél van, valszeg holnap vagy kedden lesz kész. Ha rájönnék mi ilyenkor a baja és ha meg tudnám csinálni, inkább megjavítanám én, mint 3 havonta szervizbe cipeljem, de fogalmam sincs mivel van gond.
Azért érdekel a karos gépre váltás is, még nem tudom leváltom-e az automatát, mert a család többi tagja kényelmes és nem hiszem tetszene nekük a kézi örlés meg ilyenek, de azért jó lenne képbe kerülni. Gaggiából bármelyik olcsó gép is jó lenne? Mert a Classic egy örlővel még használtan is drágább, mint amennyiért az automatát vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- alza vélemények - tapasztalatok
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged