- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
kesztyufeju #9292 üzenetére
Igen, kézzel bele öntöd.
Automatán nem tudja, mert a göz segítségével hajtja ki a tejet, és úgy habosodik fel. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
kesztyufeju #9292 üzenetére
Tejet a gőznyomás húzza be a Venturi-elv alapján, eközben levegő is bekeveredik, attól lesz habos. Hideg megoldással nem találkoztam.
#9293 rwin5
Krupshoz lehet rendelni olyan alkatrészeket, a szilikongumiból készült cső elég hosszú életű, vagy némelyik típusnál helyettesíthető is lehet, méretre vágható csővel. De nem használtam ilyet soha.
-
atala
addikt
válasz
kesztyufeju #9284 üzenetére
Én a Philips 5400 LatteGo-t ajánlom. Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Külön pozitívum, hogy a tejhabosítót egy pillanat alatt el lehet mosni, mert csak két részből áll. (Nem úgy mint a Delonghi-é, amit rupityára kell szedni.) De ha csak használat után átöblítteted a csatornákat a géppel, akkor be lehet tenni a hűtőbe a tartályt, és csak néha kell elmosni.
Valamint ha nagy a család, akkor jól jön, hogy 4 saját programot is lehet használni. Mindenkinek meg van a beállított program a kávékhoz, nem kell állítgatni minden kávéfőzésnél. -
Vanka
tag
válasz
kesztyufeju #9286 üzenetére
Itt 250 [link]
-
törölt tag
válasz
kesztyufeju #9284 üzenetére
A GranAroma nem rossz, a szegényember Xelsis-e. De ennyi pénzért már meggondolandó egy Sage őrlős-karos, amiből már van beépített tamperelős is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest