-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
addikt
válasz
ar man #14584 üzenetére
Én általában közepes, vagy erősebb pörkölésű kávét használok hozzá. Ha 1-10-ig van számozva, akkor 6-tól felfele, ha 1-5-ig, akkor minimum 3-as, de
Az őrlő nekem eddig 6-os közép állásban volt, de mostanában nekem is gyenge kávét főzött, így át állítottam hármasra, és most már megint erős kávét főz.
Eddig én is dícsértem a Philipset, de ha új gépet kall majd vennem, nem biztos, hogy megint ez a márka lesz.
Ahogy írták, kell neki jó pár kávé míg be áll a gép, bár nekem az elején is jó kévét főzött. Viszont ha az őrlőt állítod, akkor kell 3-4 (de inkáb több) kávé míg be áll. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
ar man #14584 üzenetére
Kell neki néhány ciklus, míg beszabályozza a pogácsa vastagságát, vagyis az őrlemény mennyiségét, amit ugyanakkor a kávéerősség beállítása is befolyásol.
Ha kevés az őrlemény, nem tölti ki a 13 mm magas főzőkamrát, lekvár lesz az eredmény és az íze sem az igazi. 18 mm-ig tud rugalmasan tágulni egyébként, azaz 13 mm felett van préselő hatás. Meg az őrlési finomságot is be kell játszani, de az is hatással van a vastagságra, így ezek egymást is befolyásoló feltételek.
Amit szemre detektálni tudsz, az a konkrét végtermék (pogácsa).
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Dell notebook topic
- OLED monitor topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged