- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ma vettem ezt a Lidl -ben, gondoltam egy próbát megér. Már bánom, hogy csak egyet vettem. Nagyon jó a habja és a fűszerezés fenomenális. Ittam már jópár szar pumpkin spice latte-t, ittam jobbat is, pl az I love Pécs coffee -ban Andi zseni pumpkin spice dörtilattét csinál, annak nyomába se ér, de automata géphez, otthon zseniális.
-
vodrosjozsi
addikt
-
Lakhelyed közelében nézz körül.
Használtban Saeco/Philips és Delonghi jó.
Ha nagyon olcsó gép kell (ez mindenképp idősebb gépet jelent), akkor egy egyszerűbb Saeco-t javaslom.
Ha csak nem akarod az új gép árát kifizetni, akkor egy nem idős Delonghi a jó vétel.Most megnéztem, ami gép (Saeco Intuita) 5 éve használtan 35ezer volt, most 80 ezret kének érte. Ennyit nem adnék egy használt öreg gépért. Inkább vennék akcióban 120 ezerért egy új alap Delonghi-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged