- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Volt valahol olyan elektronmikroszkópos felvétel, amin jól látszott, hogy a vízkövet képező kristályok lehetnek porszerű vagy hópehelyszerű képződmények. A hópehely "fajták" képesek jobban, egymásba kapaszkodva lerakódásokat képezni, míg a "poros" szemcsék nem annyira.
A mágneses tér egyébként ezekre nem hat, de azt mindenki tapasztalja, hogy a mikrosütőben a 2,4 GHz a vízmolekulákat rezegteti, ami poláris molekula lévén, igyekszik követni a gyors irányváltásokat, ezáltal súrlódás, hőtermelés áll elő.
A permanens mágnes ilyen értelemben nem tekerget semmit, de elképzelhető, hogy a rendezetlen vízmolekulákat beállítja fix irányba, amitől mondjuk megtörhet a meszes kristályszerkezet. Vagy nem véletlenül alkalmaznak mágnes helyett váltakozóáramú tekercses megoldásokat, ami hatékonyabb lehet.
Meg az RO víztisztítónál is gyanakodtam olyan effektusra, hogy a legelső mikrofilteren fennakadhatnak a pehelyszerű összetevők, ezért az jó nehézre meghízik a vízkőtől, míg utána már olyan víz van túlsúlyban, ami a poros típusú vízkő, ezért nem rakódik le azon a részen.
-
FőDudu
veterán
Ha ennyire kenyes vagy a beallithatosagra, akkor szerintem valami erre kihegyezett barista gepet kell keresned.
Lelit, Breville, Rancilio, Sage, Decent - van valasztek. Persze sokuk dragabb a kijelolt 400K arsavodnal. De ezek kozul azert akad igazan jo.
-
werszomjas
addikt
Kíváncsiságból, honnan jött neked a Siemens?
Én voltam most a konyhakiállításon ahol kint voltak és ittunk náluk kávét, szóval hosszú tapasztalatom nincs, ami feltűnt, hogy borzasztó lassú a gép, több perc volt egy cappuccino lefőzése. Szóvá is tettük, a kislány persze mondta viccesen, hogy igen, az igazán jó dolgokra várni kell.
A tejtartályát néztem, hogy nagyon magas, szar lehet hűtőbe tenni.
Beállításokban (hőfok, erősség, tejmennyiség) nem tud többet, mint a Philips 5000-esem.
Habár csak 1 kávét ittam és a feleségem is 1-et (espresso), de arra jutottunk, hogy semmi extra, ugyanazt hozta, mint az otthoni Philips.Nekem otthon a mikróm Siemens és kijelzője hamar tönkrement, ebből persze nem szabad semmi komoly következtetést levonni, de én ezek miatt nem vennék.
Mi a gond a Philips/Krups/DeLonghi-val amúgy?
Alkatrész, szerviz, későbbi eladás, minden szempontból ezek szerintem jobb választások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Baby design smart sportbabakocsi
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged