- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Ixub]
tag
Nekem nincs velük különösebb bajom. Egész jó áraik vannak a nagy műszaki áruházaik közt. Elég sok mindent vettem már tőlük. A szállítás egy kicsit hektikus, de meg lehet szokni. Pont a kávéfőzővel jártam én is úgy, hogy megrendeltem, majd valamiért pont 1 vagy 2 nappal később jártam arra. Kiderült volt a boltban is. Megvettem helyben
Külön készlettel dolgoznak a webshopon, míg van. Utána nézik csak a helyi boltokat. Értelmét ne keressük.
-
Toobee
veterán
PallYotz GetUp nagyon jól muzsikál autómacában. Ráadásul magyar kisvállalkozót támogatsz vele. Frisset vegyél mindenképp, ezeket felejtsd is el, amit írtál. Játszik még szerintem a Pacificaffe, náluk Rome Espresso, La Piazza, Pin Up, ilyesmik, tehát a keverék kávék. Találsz még jó kávét a Kapuczinernél is, de van még bőven opció. Ezek mind magyar pörkölők. AVX, Roastopus, KávéKalmár stb.
Az erős, mint olyan, elég megfoghatatlan. Nem paprika ez. Ha a koffein mennyiségét szeretnéd csökkenteni, akkor 100% Arabica vonalon nézelődj vagy vegyél koffeinmentest.
-
Nekem az 5000-es szériából van egy, pár hete vettem. Meg vagyok vele elégedve, de abban egyetértek a felettem szólóval, hogy ugyanabból a tejből nem csinál olyan tömör habot, mint a nespresso indukciós "termosza". Mondjuk hozzáteszem: nincs is rá szükségem, én azt is kikapcsoltam inkább a program vége előtt, hogy ne purhabra öntött kávé feeling legyen. Szóval nekem nagyon bevált, a takarítása meg tényleg egy álom, a tej semmilyen formában nem érintkezik a géppel, se semmilyen szirszarral (pl cső, apró műanyag alkatrészek). Magában a lattego tartóban azért vannak persze vékony csatornák, de ügyesen ki van találva, mert egyben az egész berakható a hűtőbe és a mosogatógépbe, csak 3db nagyobb daraból áll (tartó, tartály, tető).
-
Én az EP4341/50-esről tudok nyilatkozni, a tejhab sűrűsége közepes az általunk fogyasztott Aldi-Milfina 3,5%-os tejből. A [Nespresso Aeroccino3] ennél egy nagyságrenddel tömörebb tejhabot csinál ugyanebből a tejből, az nem vitás.
Ugyanakkor tudni kell, hogy korántsem mindegy, milyen tejet használsz. Laktózmentes tejből például az Aeroccino3 sem tud mást csinálni, mint forró tejet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged