- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
run4fun #10821 üzenetére
Én amikor kávét cserélek, az első presszót olyan családtagnak szoktam lefőzni, aki igénytelen a kávéra. Neki mindegy, hogy csibó, lavazza, szénné pörkölt vagy speciality, nem zavarja, hogy az előző kávéból is benne maradt pár szem
. Ha ez nem opció, akkor az első presszót simán kiöntöm és elkönyvelem, hogy minden rosszban van valami jó: legalább előmelegítette a csészét
.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
run4fun #10813 üzenetére
Pfú, lehet, hogy minimum egy hónapig nem fogod érezni a kávék ízjegyeit, mert elnyomja a Frei aroma
. Meg is őrülnék tőle, főleg, most, hogy 5400ft/250g-os frissen pörkölt van benne. Szerintem én azt csinálnám, hogy vennék egy kiló olcsó random gagyi kávét és annyi dupla hosszút főznék le, amíg teljesen "kitisztul". Bár előfordulhat, hogy egy kiló kávé lefőzése után sem lesz az igazi.
-
Winnie The P
őstag
válasz
run4fun #10683 üzenetére
Hali!
Mindenkinek más-más a krémes, telt kávé. Nekem/nekünk ami eddig a legjobban bejött, az a Pellini N82 Vivace. Szerintem még a Lavazza között érdemes nézelődni. Valamikor őrölt kávéból a Segafredo Intermezzo volt a kedvenc. A gép ugyanaz mint nálad, a hőfokot maxra tettem, plusz a presso mennyiségét növeltem egy nagyon kicsit. Az őrlést be kell lőni, a kész pogácsát kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest