- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Bocsi, kicsit offra sikerült hsz megint:
Ha a Delonghi ECAM 656.85.MS csak 10/5-ös presszót tud, nem nagyon érdemes automatában keresni a presszókávé lehetőségét.
Viszont érdekes módon Jurával, Philipsszel is tudtam jó presszót főzni - külső őrlővel, egy Graef CM702-essel őrölve, a gépet őrölt kávé módban használva.Tehát jó irány lehet olyan őrlős gépet találni, ami tud annyira finomra őrölni, hogy megfelelő legyen presszóhoz, csakhogy ilyenkor kevés szokott lenni az őrlemény, Juránál és Saeconál így jártam.
Talán egy hackelt firmware-rel vagy manuális őrléssel (miért ne lehetne őrölt kávé módban járatni a beépített őrlőt?) ki lehetne hozni azt egy automatából, amit automata+presszóképes őrlővel ki lehet.
-
MarKoo
addikt
Persze tisztában vagyok vele hogy két teljesen más típusú gépről beszélünk, esetemben is a páromra maradna a reggeli kávéfőzéssel való "ügyeskedés".
Csupán minimális csalódottságot érzek mert valahogy durván elmaradt az az érzés amit vártam attól hogy odamegyek reggel, megnyomok a kávéfőzőn 2 gombot és kapok egy csésze kávét, amiből alig várom hogy megint ihassak. Lehet türelmesebbnek kellene lennem és még több órát eltölteni a beállításával...
-
biker
nagyúr
úgy, hogy takarítani csak Torx fejekkel ellátott csavarok szétszedése, és komplett bontás után lehet. Egy nyílása van, a zacctartály, ezen kívül zárt az egész. Felülről be lehet dobni a zsírtlanító tablettát.
Ha szétszedem ugrik a gari.
És biza belül tele tudja szórni magát. -
ati888
senior tag
-
Voice24
őstag
Mindjárt iszom a délutáni kávémat, meg fogom mérni pohár-előmelegítés nélkül is. Az öblítés nem extra, mert bekapcsoláskor automatán csinálja, köztes (extra) öblítéseket meg nem csinálok. Tehát a bekapcsolás utáni első kávét öblítés előzi meg, a második kávéra pedig szerintem teljesen átmelegedett a rendszer. Most megnézem az elsőt, majd a másodikat is, csészemelegítés nélkül. De amúgy szerintem a főzet valódi hőmérsékletét az előmelegített csésze mutatja meg, mert egy hideg, vastagfalú csésze azért sokat le tud venni a főzet hőmérsékletéből, legyen az akármilyen forró a gépből kijőve.
-
ati888
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest