Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
-
Mobilarena
Az ajánlott gépek listájához, a gyakran használt beállításokhoz és
karbantartási tippekhez olvasd el összefoglalónkat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4ther
tag
Sziasztok,
Van egy jó sok éves delonghi prima donna exclusive esam 6900-m gépem, már eleve használtan vettem, egy évig kifogástalanul működött. Viszont tegnap takarítottam, alapos belső tisztítást végeztem - oldalpaneleket és alsó panelt eltávolítva, alaposan áttakarítottam.
Mai nap összeszereltem, és kipróbáltam, de a víz nem jön (mármint jön, de nagyon kevés)..
Azóta szétszedtem az infusert teljesen, átpucoltam, újra ellenőriztem az adagoló fejet, de ezek úgy néznek ki hogy rendben vannak nem itt a gond.Ezt a videót próbáltam:
https://www.youtube.com/watch?v=Q1pdIic41BMA hibaüzenet is ugyan az jelenleg, hogy üres hidraulikai rendszerre panaszkodik. - Rácsatlakoztattam a gőzölő fejet, elindítom a meleg vizes folyamatot, de alig jön a víz. Kb 20 perc volt mire végig ment, de utána, ha nyomok egy öblítést, visszaáll erre a hibaüzenetre. Megpróbáltam átgőzölni. A gőzölés is elég gyengének tűnik. Megfigyeltem hátul a csöveket. Az a cső, amiben van egy rugó, (Tehát a pumpából kiérkező ág, T elágazás felmenő része) abban látok nagy "buborékot" - amikor elindul, elkezd felfele menni a viz lassan, de aztán mindig vissza esik a szint. - Egyébként nem tudom, hogy normális esetben hogy kellene kinéznie.
Arra gyanakszom, hogy az infuser feletti rész dugulhatott el, de hogy ahhoz hogy férek hozzá jelenleg fogalmam sincs, annyira nem szedtem szét. De az is lehet nem ott van a baj, én csak tippelek.
Esetleg valakinek van ötlete? Mit tudnék tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest