- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleee0001
csendes tag
válasz
zoleee0001 #35086 üzenetére
Nem akarok OFFolni. Megvan a rem szál.
benéztem. Csak nem az enyém a hifi aztánn totál kiment a fejemböl, hogy egy vezeték még kimarat. Az a remote lessz ANT felirattal kék.Most néztem át ujra éppen a rajzot róla.Meg már bele forrasztotttam aztán nincsen itt szétszedve már elöttem
. Csak furi, hogy nem szabvány ISO kábel van a lejátszón hanem bele kellett forrasztanom. Olcsóságának tudható be. Uhhh. Lenne még olyasmi, hogy van egy enyhe alap zúgása a lejátszónak. Alacsonyabb hangerönn még kihallatszik. Lehete áthallás vagy generátor zaj??? esetleg kössem máshová a GND-t?? Olyan 10-es hangerön nem lehet kihallani alóla a cicergést. Ötlet valakinek??? Elöre is köszi! Ez a játékos lenne az [link]
-
zoleee0001
csendes tag
Hali mindenkinek. Nincsen REMOTE kapcsoló szál kivezetésem az autós hifim hátán olcsóbb fajta. Hogyan tudom helyettesíten a REMOTE vezetéket, hogy ha fantomtápos antennát akarnák belerakni, és majd esetleg késöbb egy mélyládát is tennék a kocsiba, amit szinténna remote szálról kellene ki-be kapcsoltatni. Lehet-e a gyujtáskapcsoló szálra kötnöm közvetlen a Remote funkciót? Vagy építsek bele még egy kapcsolót az áramkörbe,amit a gyújtás ráadása után még nekem kellene bekapcsolnom Remote gyanánt. A remote szálban tudja valaki hány volt és hány amper van pontosan?? Elöre is köszi a válaszokat.
-
zoleee0001
csendes tag
válasz
attila666 #35077 üzenetére
Hali nincsen kapcsolható remotenak kivezetés a fejegységen. Csak állandó+12V 15A, Kapcsolható +12V1A gyujtás meg a GND-é bemenete. És ennyi. A többi 8 kivezetés a hangszórókhoz megy. Köthetem e a gyujtáskapcsolóra a fantomtáp kék vezetékét??? Ami a kocsi tüzfala felöl jön a rádió fele csak 2pici kábelt nem volt hová kötnöm, mert az ujj-on nincsen rajta hely. Az SCV és a K-Leitung-ot nem volt hová kötnöm. Azok mire szolgálnak pontosan??? Rakhatom valahová a fantomantenna kábelét ahol találok kapcsolható +12v-t,??? A rádió háta teljesen tele van. Nincsen rajta több hely. Nincsen hová kötni rajta. Nem szabvány ISO a csati rajta. Alapesetben tudom hová való rajz szerint. De ott a gyári fejen sem volt semmi téve. A switched+ lenne de a gyarin sem volt ilyen bekötés
-
zoleee0001
csendes tag
Üdv mindenkinek. olyan kérdésem lenne, hogy nem gyári rádiót építettem be egy seat toledoba. És fantomtáp megrendelésére kerülne a sor. Affelöl érdeklödenék, hogy a pici kék kábelt hová kell kötnöm ami rajta van a testre??? Mert a rádió hátulján már az összes csati foglalt. Nem fullos a rádió csak egyszerü kínai valami. Aztán fantomtáp-os antenna kell hozzá azt látom mindenhol, mert a VW csoport tagja. A lejátszó jól megy, csak van egy pici zavaró valami árnyékolásból származó háttérzaj szerintem. Erre ötlet valakinek??? A gyari AUR Grundiggal ami benne volt nem volt semmi háttérzaj. Lehet kicsit gaygi a lejátszó aztánn azért van httérzaj 1es hangerönn. Na szóval hová kell kötni a fantomantenna táp csatlakozóját ha a lejátszón már nincsen hely neki??? Ismétlem nem gyári az uj mp3-mas rádió, én forrasztottam bele, és minden csatlakozó ki be menet foglalt a lejátszón. Melyik pontra kell kötni a pici kék vezetéket???, Ráadásul nem ISO-s a csati a lejátszó hátán hanem egyszerü olcso. Válaszokat elöre is köszi.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest