Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoleee0001

csendes tag

válasz zoleee0001 #35086 üzenetére

Nem akarok OFFolni. Megvan a rem szál. :) benéztem. Csak nem az enyém a hifi aztánn totál kiment a fejemböl, hogy egy vezeték még kimarat. Az a remote lessz ANT felirattal kék.Most néztem át ujra éppen a rajzot róla.Meg már bele forrasztotttam aztán nincsen itt szétszedve már elöttem :). Csak furi, hogy nem szabvány ISO kábel van a lejátszón hanem bele kellett forrasztanom. Olcsóságának tudható be. Uhhh. Lenne még olyasmi, hogy van egy enyhe alap zúgása a lejátszónak. Alacsonyabb hangerönn még kihallatszik. Lehete áthallás vagy generátor zaj??? esetleg kössem máshová a GND-t?? Olyan 10-es hangerön nem lehet kihallani alóla a cicergést. Ötlet valakinek??? Elöre is köszi! Ez a játékos lenne az [link]

• zoleee0001

csendes tag

Hali mindenkinek. Nincsen REMOTE kapcsoló szál kivezetésem az autós hifim hátán olcsóbb fajta. Hogyan tudom helyettesíten a REMOTE vezetéket, hogy ha fantomtápos antennát akarnák belerakni, és majd esetleg késöbb egy mélyládát is tennék a kocsiba, amit szinténna remote szálról kellene ki-be kapcsoltatni. Lehet-e a gyujtáskapcsoló szálra kötnöm közvetlen a Remote funkciót? Vagy építsek bele még egy kapcsolót az áramkörbe,amit a gyújtás ráadása után még nekem kellene bekapcsolnom Remote gyanánt. A remote szálban tudja valaki hány volt és hány amper van pontosan?? Elöre is köszi a válaszokat.

• zoleee0001

csendes tag

válasz attila666 #35077 üzenetére

Hali nincsen kapcsolható remotenak kivezetés a fejegységen. Csak állandó+12V 15A, Kapcsolható +12V1A gyujtás meg a GND-é bemenete. És ennyi. A többi 8 kivezetés a hangszórókhoz megy. Köthetem e a gyujtáskapcsolóra a fantomtáp kék vezetékét??? Ami a kocsi tüzfala felöl jön a rádió fele csak 2pici kábelt nem volt hová kötnöm, mert az ujj-on nincsen rajta hely. Az SCV és a K-Leitung-ot nem volt hová kötnöm. Azok mire szolgálnak pontosan??? Rakhatom valahová a fantomantenna kábelét ahol találok kapcsolható +12v-t,??? A rádió háta teljesen tele van. Nincsen rajta több hely. Nincsen hová kötni rajta. Nem szabvány ISO a csati rajta. Alapesetben tudom hová való rajz szerint. De ott a gyári fejen sem volt semmi téve. A switched+ lenne de a gyarin sem volt ilyen bekötés

• zoleee0001

csendes tag

Üdv mindenkinek. olyan kérdésem lenne, hogy nem gyári rádiót építettem be egy seat toledoba. És fantomtáp megrendelésére kerülne a sor. Affelöl érdeklödenék, hogy a pici kék kábelt hová kell kötnöm ami rajta van a testre??? Mert a rádió hátulján már az összes csati foglalt. Nem fullos a rádió csak egyszerü kínai valami. Aztán fantomtáp-os antenna kell hozzá azt látom mindenhol, mert a VW csoport tagja. A lejátszó jól megy, csak van egy pici zavaró valami árnyékolásból származó háttérzaj szerintem. Erre ötlet valakinek??? A gyari AUR Grundiggal ami benne volt nem volt semmi háttérzaj. Lehet kicsit gaygi a lejátszó aztánn azért van httérzaj 1es hangerönn. Na szóval hová kell kötni a fantomantenna táp csatlakozóját ha a lejátszón már nincsen hely neki??? Ismétlem nem gyári az uj mp3-mas rádió, én forrasztottam bele, és minden csatlakozó ki be menet foglalt a lejátszón. Melyik pontra kell kötni a pici kék vezetéket???, Ráadásul nem ISO-s a csati a lejátszó hátán hanem egyszerü olcso. Válaszokat elöre is köszi.[link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés