- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Androidus
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy fejegységet G Astrába, de képtelen vagyok megnyugtató választást találni. Már 40 ezernél járok, de még mindig nincs olyan, amit ne fikáznának szerteszéjjel. Tök jól ellennék egy topik ajánlott listával, de az 2016-os... Segítsetek légyszi! Szóval, nincsenek nagy igényeim, csak a fejegységhez szeretnék nyúlni, kivéve, ha előmászik valami ármány közben (rádió nélkül vettem az autót). Tudjak rá pendrive-ot dugni, telefont társítani, és ne menjen el a vétel, ha 5 méternél magasabb domb van mellettem. Nem kell a csilivili, a minden világít, annyi fény pont elég, ha megtalálom éjjel a gombját
Szóval úgy 40 ezerig fölmehet, de szeretném minél olcsóbban kihozni. Tudtok ajánlani valami értelmeset?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest