- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
Ez, amit mondok, a régi kocsimban muzsikál (Octavia, annak hátul valami kis vackok a gyári hangszórók).
Elöl 16 cm-es komponens szett, hátul nagyovál komponens szett (a magasaknak az ajtóban volt gyári hely kialakítva), amiből a mélyeket a kalaptartóba vágtam be. Keresztváltók: elöl az ajtóban, hátul a gyári hangszórók mögé felfogatva.
Nem lett klasszikus nagyszínpad, de azért elfogadható, viszont hátulról így nagyon szép mélyet tol...
Mindezt egy JVC fejhegység hajtja 10 éve... -
Lite
őstag
Ovál komponens szett. Nekem egy Octavia-ban csodák történtek. (Sinus Live 24iL) Jó a többi is, de ha a költséghatékonyságot nézed és nem akarsz túl sokat bíbelődni a dolgokkal, én javaslom. De azért ne várj olyan teret, színpadot, stb. , mint ami egy-két fórumtárs kocsijában van. Viszont lesz mély...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest