- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitre
csendes tag
válasz
nyikoláj #18553 üzenetére
Szia ! Nekem audi system mx hangszóróm van.Nagyon elégedett vagyok vele csakajánlani tudom. A JBL-ről azt hallottam hogy eléggé univerzális szóval nem hinném hogy nagyon mellényúlnál.
DE
Láttam hogy írtad h egyben akarod az egészet megvenni! Én is azt javasolnám hogy darabokban inkább mivel lehet hogy veszel egy fejegységet (az a legmeghatározzóbb) ha lehet (Pioneert) már annyival jobb lesz a rendszered hogy nem is akarsz több pénzt költeni. Szóval szerintem a fejre költsd el a pénzed nagy részét, ugyanis ha nem akarsz erősítővel hangszórót hajtani akkor nincs sok értelme ilyen meg olyan hangszórók vásárlásának!!!!!!!!
viszont gyári hangszóró arra lett kitalálva hogy fejegység hajtsa és ha nincs széthajtva és egy kicsit jobbfajta meg esetleg 16 os méretű, akkor az nem is annyira vészes.Tehát egy normális fejegység gyári hangszórókkal és a maradék pénzből pedig egy mélyládával kiegészítve egy olyan alap rendszert tudsz csinálni magadnak ami az igényeidet maximálisan ki fogja elégíteni. HA NEM akkor költekezzél tovább.
Én is estem abba a hibába hogy vettem jó kis hangszórókat erősítő nélkül és valamilyen mp3-mat játszó fejegységgel és nyugtatgattam magam hogy jaja ez jobb mint a gyári rendszer! Valójában adtam a szarnak egy püdösnagy pofont és még pénzbe is került!!!!!!
-
Soma01
veterán
válasz
nyikoláj #18599 üzenetére
Ha hátra viszed a mély ládát, akkor táp meg RCA úgy is kell neki. Amivel több a pénz, az a plusz kábel a szettnek. Ennyi. De lehet tenni az ülés alá is az erősítőt, ahogy írták is.
Az eredeti kábeleket kihúzzák szerintem minden képen. Legalább is 16-ért szerintem bele kellene férnie. Nekem ez a srác rakta be és itt vannak a kábel készletek ára is is: [link] Ezek olyan minőségűek (pl. a Caliber), hogy arra érdemes lecserélni a gyárit. Ja és a kábel szettekben annyi a kábel, hogy hátra érnek a fejtől ill, a akksitól. (5m kb.) 20-as nem fog ártani ha hátra teszed pl. [link].
Darabokban vagy egyben...? Az első szett is jó lesz erősítőről. A mély ládákat meg úgy is válogatni kell, hogy melyik fér be, melyik tetszik, melyik passzol a szetthez, melyikre van pénzed.
Tök mindegy hány dB-es a szett, erősítőről jobban szól, mint akár egy nagyon érzékeny szett fejtől.
Amiket eddig írtam az szerintem jó, minőségre és ár szempontjából is. De szerintem írkálok még majd. Ha lesz erősítő is, akkor kevésbé számít, hogy milyen érzékeny. Ne legyen extrém érzéketlen, de amúgy 88 vagy ilyesmi simán jó.
Számolgass csak!!
Én azt venném amiket írtam. Fej mi tetszik, Rx44 erő+AS szett+AS sub+valami tűrhető kábel. (később majd egy kis szigetelés az ajtóba
)
-
k-feri65
senior tag
válasz
nyikoláj #18583 üzenetére
rx 44,erő,,,dld 500+ láda,,,krüger& metz első szett...ez eddig 20+15+14..30 ból meg kilehet fogni jó fejeket..ha nem is ujjonan, de itt meg a CS-en megbízható emberek árulnak,,,
vagy ha nem az rx-et veszed, Boci szokott 10 körül árulni magnatból 4 csatisakat...
sőőt ha az sq felé kacsintgatsz, vannak jó hangú régebbi alpin erők 3554..3553..3555..10-15ft ért -
Soma01
veterán
válasz
nyikoláj #18583 üzenetére
Arra gondoltam, hogy abból a 30-ból amit a mélyre szántál, lehet jobb lenne az a Magnat RX44 erősítő kb.20ért (Pesten van), plusz egy olyan láda, már ha eddig azt nézted ki. Mert az az erősítő hajtaná az első szettedet is és a mély ládára is jobb, mint amiket az előző két mély ládás hirdetésben adnak hozzá. Szóval mégis csak kéne neked az a Magnat vagy más ilyen árú, ilyen teljesítményű, minőségű erősítő. Ha más tud ilyen eladót, ne fogja vissza magát!
-
Soma01
veterán
válasz
nyikoláj #18578 üzenetére
Eddig hogyan gondoltad elkölteni a pénzt? Mert én arra gondoltam, hogy vehetnél egy 4 csatis erősítőt (pl. Magnat RX44 erősítő, használtan 20k ért szerintem vihető, ahol én néztem, kis alku...) Mély ládákat meg próbálgatod (mert 70-ből nem jön ki csak fej+szett+erő) amíg lesz rá pénzed.
-
Soma01
veterán
válasz
nyikoláj #18568 üzenetére
Sajna nem ismerem ezeket. Nincs nagy tapasztalatom. Van itt aki sokat hallott már szerintem rájuk hallgass. Csak, hogy megkavarjalak,
aki nekem szerelte a hifit az a Kicx ICQ-6.2-t ajánlotta ebben az árkategóriában.
Mély ládából szerintem olvass utána ezeknek. Nálam Band-pass kilőve a mérete és a sávos kiemelése miatt. Reflex láda jó lehet, ha gyári, vagy jól el van találva a mérete. A jó hangszóró azért fontos. Én zárt ládát fogok berakni a kocsiba. De mondom, egy jó reflex ládával nem lesz bajod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest