- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitre
csendes tag
válasz
nyikoláj #18553 üzenetére
Szia ! Nekem audi system mx hangszóróm van.Nagyon elégedett vagyok vele csakajánlani tudom. A JBL-ről azt hallottam hogy eléggé univerzális szóval nem hinném hogy nagyon mellényúlnál.
DE
Láttam hogy írtad h egyben akarod az egészet megvenni! Én is azt javasolnám hogy darabokban inkább mivel lehet hogy veszel egy fejegységet (az a legmeghatározzóbb) ha lehet (Pioneert) már annyival jobb lesz a rendszered hogy nem is akarsz több pénzt költeni. Szóval szerintem a fejre költsd el a pénzed nagy részét, ugyanis ha nem akarsz erősítővel hangszórót hajtani akkor nincs sok értelme ilyen meg olyan hangszórók vásárlásának!!!!!!!!
viszont gyári hangszóró arra lett kitalálva hogy fejegység hajtsa és ha nincs széthajtva és egy kicsit jobbfajta meg esetleg 16 os méretű, akkor az nem is annyira vészes.Tehát egy normális fejegység gyári hangszórókkal és a maradék pénzből pedig egy mélyládával kiegészítve egy olyan alap rendszert tudsz csinálni magadnak ami az igényeidet maximálisan ki fogja elégíteni. HA NEM akkor költekezzél tovább.
Én is estem abba a hibába hogy vettem jó kis hangszórókat erősítő nélkül és valamilyen mp3-mat játszó fejegységgel és nyugtatgattam magam hogy jaja ez jobb mint a gyári rendszer! Valójában adtam a szarnak egy püdösnagy pofont és még pénzbe is került!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest