- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gabbana #71747 üzenetére
Legjobb, ha kiveszed a gyári hangszórót az első ajtóból. Alpine-t vettem bele, beépitő keret nélkül raktam a másik helyére, de már nincs meg a doboza, nem tudom, pontosan melyiket. A magassugárzó rá volt épitve a mélyközépre, azt lekötöttem, meghagytam a gyári magasakat. Ha jól emlékszem, 10 centist tudtam beszerelni, nem illeszkedett pontosan, a gyári felfogatás 3 pontos, az Alpine 4 füllel rögzitendő, de sikerült stabilan rögziteni, a szigetelést sziloplast jellegű anyaggal oldottam meg. Egyébként ha érdekel, van egy darab gyári nokia, nekem egy ment tönkre, ezt postaköltség fejében elküldöm.
-
-
shteer
titán
válasz
Gabbana #28129 üzenetére
Ha van sub, akkor is kell bitumenezni az ajtókat? Fölösleges nem? Elég vastagok az ajtók. Gyári műanyag hangszóróvédő maradhat? Jobban takarna...
nagyon ajánlott. nem fölösleges. vastag? a gyári csupasz lemez aligha - olvass utána
cserélsz hangszórót? ha befér, maradhat, ha takar az nem túl jó -
Adonimus
senior tag
válasz
Gabbana #28122 üzenetére
Üdw.
Nekem Megane Classic van, az első rendszert mielőtt beletettem ugyanígy voltam vele, hogy ebbe az életbe nem rakok be semmit. Nekiálltam és rájöttem, hogy minden megoldható. Csak kicsit ki kell ismerni. Az akksi mellett a fülkébe megy be egy köteg vezeték. Gumival van leszigetelve, csavarhúzót átnyomtam rajta. Egy drótot átengedtem, hozzáragasztottam a tápkábelt és áthúztam. Oldalsó küszöbvédő műanyagot végig leszedtem, szépen elvezettem a kábelt. Hátsó ülés alatt pedig kihúztam a csomagtartóba. Az RCA-kat beakasztottam amibe csak lehetett aztán betömködtem a tápkábel mellé.
Ne adj el semmit. Én most akarok 1 erősítőről kettőre váltani, biztosan megoldom valahogy.
Minden megoldható. -
pps1
senior tag
-
Osynho
addikt
válasz
Gabbana #27245 üzenetére
"éskicsit tartok a hangminőségtől, mert gondolom a cd az cd."
flac = cd, mivel veszteségmentes tömörítés. Viszont az új Kenwoodokon csak 1 pár rca van, ami nagy kár, mert sokan ezért nem fogják megvenni. :/
Adonimus: Max olyan hangos, gondolom hangminőségre nem akarod összehasonlítani.
-
Peti66
senior tag
válasz
Gabbana #27245 üzenetére
Lehet,bele kellene rakni a Lagunába a cumót ideiglenesen,ha meg tudsz ebben egyezni Vele..hogy "mit mutat".
De,ép az előbb hoztam fel a témát(szigetelés)Ahogy a köztudatban él "a legjobb hangszóró is csak félkarú
óriás,hanem a neki megfelelő térben/helyen ténykedik"
A Kenwood-os Flac fejen nem múlik a jó hangzás.Mp3-hoz képest galaktikus távolságra van,hangra persze... -
Kowa
tag
Hát egy normális elsö szett sokat dobna a rendszereden +egy mélyláda . Ha megvalósitod ezt az összeállitást kalaptartóból dobd ki azt az ovált ugyse fogsz belöle semmit se hallani ha megvalositod az elsö szett+mélyláda felállást csak a hátul üllöknek lesz jobb ha benthagyod. Egy külsö erösitö meg tényleg dobna a rendszereden . Sajna autohifi ilyen hallgatozni probálgatni kell ha lehetőség van rá utána megvenni.
-
Side_
aktív tag
Végy egy 4csatis erősítőt, kösd rá a szettet.
Mivel tudod, hogy hol férne el a láda, már csak annyi a teendőd, hogy kiválasztassz egy jókis szubot, ami illik a rendszerbe - de nincs nagy ládaigénye. Majd építesz/építtetsz egy od illő ládát - persze megfelelve a mélysugárzó követelményeinek (TS-adatok alapján).
A forma nem számít sokat - az a lényeg, h a liter stimmeljen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest