- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
hát a mélyet+erősítőt még kb tavaly ilyentájban ajánlotta nekem egy autóhifis srác aki ezzel foglalkozik épített már országos bajnok autót is. és ő az erősítőt 27-ér a mélyet meg ládával asszem 15-20-ér tudta volna hozni. hogy most mi a helyzet nem tudom.
karácsony előtt vagy mikulás előtt fogom megkeresni h mégis mi a helyzet mostanában a piacon.
mert én 120-ér(mindennel cakkompakk) szeretnék vmi muzsikát. csak mivel főként rock/metal/trance/dance-t hallgatok, így kell egy mélyláda is h jó legyen.
vagy gondoltam arra h nem veszek mélyládát és erősítőt sem. hanem csak rádiót és 2 pár szettet az ajtókba.
de szerintem jobban járok 1 pár szett + ládával.
ha visszakeresel a topicban erre: cq-c5301, tuti kiadja az én hsz-em és meglátod akkor milyen árak voltak akkor.
solid-ból az F széria már nekem drága. akkor inkább a JBL.
[Szerkesztve] -
-
pweisz
senior tag
Jahát ha lenne neki hely kialakitva, de nincs. Láttam már képen ilyen házilagos csipogó hely kialakítást, csunya, persze ha az embert mindent a hangzásnak rendel alá akkor belefér, de én nem akarok ennyire messzire menni.
Nem a legdrágább hangszorókban gondolkozom, csak valami normálisabban amivel megvan az esély hogy jobban szóljon, egy legolcsobb kategoriás cucc nem valószínű hogy hoz előre lépést hangminőségben, akkor meg csak kidobott pénz. Ha komolyabb rendszert szerettem volna építeni akkor valami komolyabb fejegységet vettem volna.
Polk audionak vannak viszonylag olcsobb cuccai azok jók lehetnek vajon?
Nagyrészt elektronikus, meg egy kis metált. De a csak magas és mély beállítás nem a kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest