- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szintiboy920 #45926 üzenetére
Hm...nekem pár éve, B Corsa kalaptartó lett volna 30.000.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
szintiboy920 #45921 üzenetére
Azt vágod mennyibe kerül egy kalaptartó?
-
PiciPeti
őstag
válasz
szintiboy920 #45921 üzenetére
Ha a felsoroltak közül kell választani, akkor a Hertz-et mondanám én is.
-
PiciPeti
őstag
válasz
szintiboy920 #45917 üzenetére
Sajnos ez a lényegen nem sokat változtat.
A polaritás jelen esetben mindegy, hiszen nem azonos frekvenciákat sugároznak le.
-
PiciPeti
őstag
válasz
szintiboy920 #45914 üzenetére
Ha a kalaptartóban van ovál, akkor a mélyláda felejtős sajnos. Mivel az oválok is a csomi légterébe dolgoznak, így a csomiban kialakuló "nyomáshullám" is hatással van rá. Tehát a sub előbb-utóbb kinyírja az oválokat, ahogy lobogtatja a membránjukat, néha teljesen ellentétes fázisban, mint ahogy annak mozdulnia kellene, így mechanikailag károsulnak az oválok.
De amíg bírják az oválok, addig se fog jól szólni, mert torzítani fogja a sub a hangjukat a fent leírtak miatt.
Én egyértelműen NEM ajánlom sub beszerelését neked.
-
PiciPeti
őstag
válasz
szintiboy920 #45912 üzenetére
Milyen autóba, milyen erősítőről lenne hajtva, mi a rendszer többi tagja? Milyen zenei stílushoz?
De ezek után se lehet biztos választ adni, max hogy merre nézelődj. A sub tipikusan próbálgatós-meghallgatós komponens, és mivel könnyű cserélgetni, ezt is szoktuk javasolni.
-
Lusu
aktív tag
válasz
szintiboy920 #45846 üzenetére
Szerintem nincs konkrét recept, egyéni ízlés kérdése, meg hogy mi a cél. Én kipróbálnám, hogy lezárom a reflex nyílást. Alpine-nak pl. van olyan ládája amihez mellékelik a nyílást lezáró elemet. Persze lehet zártként nem lesz ideális a literszám a hangszórónak, de egy kiindulásnak megteszi. Aztán eldöntöd melyik tetszik.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
szintiboy920 #45846 üzenetére
Autóhifiben nem vagyok jártas...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
szintiboy920 #45842 üzenetére
Nem véletlen, hogy reflex és zárt ládákat csinálnak.
Más-más tulajdonságú hangsugárzók kerülnek bele.Nem ajánlott "légmentesen" eldugaszolni a reflexnyílást !
-
footy
addikt
válasz
szintiboy920 #45820 üzenetére
Nem csiptetos, altalaban bedugos.
PL -
Lusu
aktív tag
válasz
szintiboy920 #45817 üzenetére
Egyszerűbb és talán az erősítő számára egészségesebb a remote-ot szakítani. Tápkábelhez masszív kapcsoló kellene.
-
kigoi
senior tag
válasz
szintiboy920 #45806 üzenetére
A macet ne is vedd,én a krügert ajánlottam neked és találtál is olyat használtan,már csak le kéne rá csapni addig még megvab,de ha sokáig húzod el fogják vinni mert nem adja drágán ki hirdeti.
-
kigoi
senior tag
válasz
szintiboy920 #45801 üzenetére
Már kaptál választ,meg is köszönted,egy másik oldalon,más nicknevem van ott de én voltam.
-
kigoi
senior tag
válasz
szintiboy920 #45799 üzenetére
Hát ez nem szép tőled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Tomato firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Viccrovat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest