Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Adonimus

senior tag

válasz bugizozi #54538 üzenetére

16 és 16,5 akar az lenni ugye?

Csipogó nincs ott valahol a műszarfal környékén? Vagy az ajtóban a tükör állító körül. Azokat szokás még kikötni és akár az újat berakni a helyére vagy ha nem fér, felragasztani valahova.
    Koaxokat annyira nem ismerem sajnos, sőt a hangszórókat sem kifejezetten, de ami örök szabály: az ára elárulja mit tudnak. A 9 ezres JVC jobb lesz, mint egy 6 ezres Peying vagy miafene.. Fejegységekröl minimális különbségeket lehet hallani, szerintem azt nézd, hogy az érzékenység minél több legyen, mint 90 és akkor nem tudsz rosszat venni hangszóróbol. Beépítő keret kellhet ha nem fér be a kiszemelt hangszóró a helyére, de ilyen alap rendszernél inkább olyat vegyél ami bemegy a gyári helyre. :)
    Csatlakozó van, hogy néha spéci, nem érdemes amiatt leszűkíteni a kört 1-2 féle speckó hangszóró ami drágább, mint egy sima. Ha van spéci csati le kell vágni és forrasztani. Nem lesz vele gond. Esetleg csúszósaru a kábel végekre. Ez a fórum ahogy észrevettem nagyon az Sq és a minőség irányába kacsingat így mindig minőségi fejeket ajánlanak. Legyen az pl régi CD-s ALpine fej amire most én is váltottam vagy akár 200ezres mai darab. Nekem 3 évig volt Pioneer MVh U150 (jelenleg UI180), ami éppen nem a legolcsóbb szemét, egy fokkal jobb. Szerintem célnak bőven megfelel alap zenehallgatásra. Abban van USB, stb. ami csak kellhet.

tboy93: Van most egy hasonló kinézetű erősítőm 7.000ft-ért. Mondjuk az nem 2x500W rms... :N

• Adonimus

senior tag

válasz bugizozi #54536 üzenetére

Szerintem nincs 160-as hangszóró. 165 belemegy, a beépítése mélységet nézd meg esetleg vagy mérd le. Itt mindig komponens szettet szoktak javasolni amiben a magas nem a lábadnál lesz hanem felkerülhet az A oszlopra vagy a műszerfalra és sokkal jobb, élvezhetőbb hangképet kapsz. 11-12 ezer ft körül már kapsz komponens szettet. Gyári rádiórol majdnem mindegy mit teszel be, gyenge lesz. Esetleg azzal tudod növelni még a hatást ha nagyon érzékeny hangszórót teszel be.

Új hozzászólás Aktív témák