- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
domojko #55948 üzenetére
Marketing, nem hajt meg egy nyomót rendesen (de még rendetlenül se), 4 x 12-15w jó esetben lejön ezekről a fejegységekről, ez az első szett meghajtására is kevés. Legolcsóbb megoldás egy aktív mélynyomó, abban van erősítő, lesz kis mély, de a minőségtől messze vannak ezek a konstrukciók.
-
Ijk
nagyúr
válasz
domojko #7350 üzenetére
Vegyél előre a gyári helyett valami normálisat úgy 16-20k-ért, többet nem érdemes a gyári fejegység alá költeni. A kölöknek meg inkább valami mp3 lejátszót.
BBéci: Én 25 vagyok de a jazz még mindig nem az én stílusom, habár néha hallgatok. Viszont tinédzser koromban sem szerettem az elektronikus zenét. Inkább a rock, abból is a klasszikus, akusztikus, és a komolyzenét érdekes módon mindig szerettem (sajnos, mert azt a legnehezebb emberi áron megszólaltatni jó minőségben).
-
Ijk
nagyúr
válasz
domojko #7329 üzenetére
Attól függ mire van pénzed, elhivatottságod. A hangszórócserét 1-2 órás munkával megúszod és 20-30k-ból. Jobb fejegység 50-60k-ról indul, egy belépő 4 csatornás erősítő 30k, egy jobb fajta már inkább 60k. Zárt mélyláda megvan 20-30k-ból. Ehhez még jön a kábelezés, és ha nem vagy vállalkozó szellemű a beszerelés mégy egy 20-ast elvisz. A beszerelés azt jelenti, hogy az erősítőnek be kell az akksitól vezetni a tápot, fejegység-erősítő rca, és a hangszórókábelek. És ha már rendszer építenék, ahhoz akkor már nem 20k-s komponens szettet vennék.
Szóval csak jobb ha tudod, hogy egy teljes rendszer 200k-t lazán elvisz. -
Ijk
nagyúr
válasz
domojko #7318 üzenetére
Had kérdezzem meg, hogy az elülső papírvackokat kicserélted?
Egyébként meg nem szabad hátra hangszórókat tenni, mert hazavágják a hangképet.
Egy normális lánc úgy néz ki, hogy van egy jó fejegységed, előre egy komponens szett, közéjük erősítő. Ha még ezen fejleszteni akarnak akkor hátra egy mélyláda.
De ha nem akarsz sokat költeni, inkább rakjál be előre egy 16cm-es komponens szettet, még azzal a vacak fejegységgel is minőségi ugrás a gyári kacatszórókhoz képest. -
BBéci
legenda
válasz
domojko #7320 üzenetére
Nem jól értelmezted.
A hátsó ajtókba minden esetben felesleges hangszórókat tenni, ha autóhifit építünk!
Az erősítőtől nem (elsősorban) hangosabban fog szólni egy rendszer, hanem tisztábban, szebben, dinamikusabban, részletgazdagabban, torzítástól mentesen. Ennek több okát tudnám sorolni, de csak ismételném a már többször leírtakat. -
BBéci
legenda
válasz
domojko #7318 üzenetére
Típust nem fogok ajánlani, ha visszaolvasnál, láthatnád, 1-2 naponta betéved valaki ugyanezzel a kérdéssel, válaszokat is szoktak kapni.
Sajnos Te is beleestél abba a hibába, mint az összes kezdő, elhiszed a 4x50 wattot, hátulra, magad mögé akarsz hangszórót, azt gondolod, van teljesítményük, pedig passzív eszközök és semmi jelentősége a rájuk írt számoknak.
Amennyiben a gyári vackokat nem cseréled le, semmi egyéb fejlesztésnek nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest