- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos elég szomorú, de egy 150k-s androidos fej is elbújhat egy 30k-s androidos tablet mögött, iszonyat gyatrák, lassú fos mind. Ha ilyesmiben gondolkodnék, akkor tablet + audison bit ten + megbíznám Gulácsit hogy faragja be szépen a tabletet a 2din helyére. Ez így kb 30 + 30 + 30-50k huf, nem kevés, de rongyá veri minden tekintetben a 2din-es androidos fejet
Vagy olcsóbban egy aux-os/bluetoothos fejegység (30k) + tablet tartó kocsiba (3k) + 30k-s tablet. Amennyival olcsóbb, annyival rosszabb megoldás.
-
domojko
senior tag
Hát pénzem az nem sok van. Nem nagyon szeretnék több 10-100 ezreket erre költeni. Pusztán abból indultam ki hogy a hátsó ajtókban megvan a hangszórók helye, be is van kábelezve, akkor rakok oda hangszórót. Ha a gyerek a hátsó ülésen zenét akar hallgatni akkor ne a térdemből szóljon a zene hanem a hátsó ajtóból. Ha van instrukció megcsinálom én is a beszerelést. De nem akarok hifit építeni, erre most nagyon nincs pénzem. Ha a gyári hangszóró lecserélése és a hátsó ajtóba való beszerelés nem segít a dolgon akkor hagyom a fenébe az egészet.
-
BBéci
legenda
"És ha már rendszer építenék, ahhoz akkor már nem 20k-s komponens szettet vennék."
Na igen, de akkor már a húsz(30)ezres mélyláda is karcsú lesz.
Az igényes asztalosmunkával, MDF-ből elkészített, csavarozott és ragasztott, ráccsal ellátott, kárpitozott láda legalább 10-12000 pénz. -
Grigorisz
aktív tag
Egy a baj ezzel a ládával alul van méretezve. multkor építettünk egy másik zárt dobozt a nyomónak és a hangzás ég és föld volt. Végre ki tudta futni magát a nyomó. de ár értékben tényleg jó. végül is csak egy kis mdf vagy pozdorja kell egy kis kárpit és ebből kiszedni a csatit meg a többi sallangtot az új dobozhoz
-
Octi
aktív tag
Nem értem az eszmefuttatásodat
Ha veszel egy 4 csatis erölködőt, akkor az első 2 csatira kötöd a szettet, a hátsó 2-re hidalva a subot.
Nem értem ezt a szett hidalást
Ui: Azért a szettnek hídban történő hajtásával vigyázz, mert egy pillanat alatt szét tudod ütni a hangszórókat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest