- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
lautnermark
aktív tag
válasz
andras888 #51591 üzenetére
KS65SR-t kb. 1,5 éve akartam venni kipróbálásra, már akkor kifutott volt és itthon beszerezhetetlen. Csak sok webáruház cseszik frissíteni az oldalát. EF-ből inkább a 66-s, annak nagyobb az érzékenysége, 25-s selyem magasa van és a mélyközépnek lentebb van a rezonanciája.
-
Akos1994
aktív tag
válasz
andras888 #43121 üzenetére
A kijelző fényerejéhez még annyit, hogy pl. Pio-nál már a legalapabb MVH-170BG-nél is van automata fényerőszabályzás. Beállítasz egy időpontot és ahhoz egy fényerő értéket, utána pedig az adott időpontban (este) mondjuk leveszi arra az értékre a fényerőt, reggelre meg újra fel. Talán csak annyi a hátránya,hogy pár havonta állítgatni kell a napnyugtához\keltéhez..
-
zsolt19900
őstag
válasz
andras888 #43115 üzenetére
annyit tudok segíteni, hogy a barátom alpine rádióra csinál olyant, ha ráteszed a világítást akkor elhalványodik, ha lekapcsolod akkor visszatér az alap fényerőhöz
gondolom ez azért van, hogy este kicsit csökkentse a rádió fényét, ne legyen zavaró.... speciel nekem se így sem úgy sem volt zavaró a fényereje
-
-
hugi0
őstag
válasz
andras888 #8689 üzenetére
Lehet ilyen "hibat" elkovetni, es meg mukodik is, csak eppen nem esszeru dolog.
Miert ?
Lassuk csak:
Van 4 csatona, majd 2-2 csatornat hidalsz, ezeket rakodot 1-1 tekercsre.Nincs ket egyforma teljesitmenyu csatorna, mert az alkatreszek sem egyformak.
Tegyuk fel az egyik 144W a masik 148W, ekkor az egyik tekercs tobb erot fejt ki mint a masik.
Vagyis a masik gatolja az egyiket.Tehat a kerdes: van-e ertelme, hogy a 144W-os csatona gatolja a mukodesben a 148W-at ?
Erdemes torekedni arra, hogy egy hangszoro, "egy csatornarol" erkezo energiabol uzemeljen.
- ez lehet 2 csatorna hidalva is. -
orbano
félisten
válasz
andras888 #5315 üzenetére
ha nincs pénze rá, mert sokat költött, akkor ondd meg neki, hogy várjon 1-2 hónapot és spóroljon ennyi. komolyan nem értem. egy kocsit el tud tartani, meg 3100000 hufot elkölteni a kocsira, de ha 10 ezerrel meghaladja a kölcségeit a hifi, akkor már inkább megveszi a retek szart. hát meg is érdemli
-
orbano
félisten
válasz
andras888 #5300 üzenetére
"Az árhoz képest szerintem jókat választottam"
Szerintem ez az "árához képest jó", mint fogalom, úgy ahogy van baromság. Valamit vagy érdemes megvenni, vagy nem érdemes, mert szar. De hogy valaki inkább kidobjon 10e forintot a nagy büdös semmire, csak azért, mert ennyit szán valamilyen termékre... inkább elinnám, vagy hozzáspórolnám azt a +10e forintot az MX165-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest