- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Van egy JVC fejegysegem, ami par napja bizonyos idokozonkent lehalkul s elhallgat kb fel percre, s azutan megy tovabb. Eleg idegesito, nem tudjatok mi okozhat ilyen problemat? Koszi.
-
Snoop27
őstag
Erre a kerdesem ha tudnatok valaszt adni nagyon megkoszonnem
-
Snoop27
őstag
Az Infinity tweterjen gyarilag be van kotve 2 rovidebb szal, erdemes azokat leszedni es a kis talpakhoz hozzacinezni a Cordial kabelt? Gondolom sq szempontjabol jobb ha csak 1-1 szal fut vegig az erositotol a hsz-ig/tweeterig.
Illetve ti papucsokkal kapcsoltatok ossze a kabelt a hsz-val es tweeterrel vagy egyenesen racineztetek? Csak mert mar lattam mindkettore peldat. -
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #43612 üzenetére
Ertem, csak attol tartok, hogy nem fog beferni az mdf a karpit ala anelkul, hogy hozza ne erne, s ezalltal a rezgest at fogja adni a karpitnak. Megfigyeltem, hogy jelenleg a jobb oldali ajtom egyaltalan nem rezeg hangos zenenel sem, a bal oldali viszont igen, gondolom az lehet az oka, hogy hozza er valahol a hsz-hoz. Legrosszabb esetben marad a muanyag gyuru es alatta+felette szigeteles, gondolom ez se lehet annyira rossz. (pedig a gyuruket sregre akartam csinalni, hogy ne a labamnak menjen a hang).
-
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #43605 üzenetére
Rendben, koszi.
Mas. Sokat tunodtem erdemes-e mdf gyurut tennem a muanyag helyett (ugy terveztem, hogy a muanyag gyuru ala es ra is tennek silent coat-ot) de vegulis mdf-et teszek, a kerdesem az, hogy erdemes-e a gyuru es hsz koze is silent coat-ot tenni a jobb szigeteles/rezgescsillapitas erdekeben vagy nem? -
Snoop27
őstag
Ven egy Logitech Z-5300as hangszoro keszletem, szerintetek a melynyomojat be lehetne kotni kocsiba, vagy hulyeseg, esetleg nem lehetseges? koszi!
-
Snoop27
őstag
Tervezem az uj komponens es erosito beszereleset, viszont a biztositeknal elakadtam, az erositoben 2x30A-es van, viszont a tapkabel kitben 150A-es biztositek talalhato, szerintetek ez megfelelo, nem gond? Erre is az vonatkozik ami a tapkabelre is, minel nagyobb/vastagabb annal jobb? Koszi!
-
Snoop27
őstag
válasz
djTech #43357 üzenetére
Dehogy, ellenkezoleg, tobbet is szannek a csatikra, viszont itt (Kolozsvaron) nem talaltam jobbat, s neten sem kaptam minosegibb darabot, amit meg is tudnek rendelni, esetleg ebay-rol, de nem szivesen varnek 1 honapot amig megerkezik. A Cordial-rol mi a velemenyed? Biztos nem egy csucs kabel, de gondolom a kit-es drotoknal jobb valasztas.
-
Snoop27
őstag
Ez remek lenne, de lehet a 6 meterest veszem meg, mert a 3 meter kevesnek tunik, s valoban jokat irnak rola. A legjobb, hogy ugyanonnan rendelnem a CORDIAL CLS225 hangszoro kabelt is (amit itt sokan ajanlottak), remelem ez a kombo megfelelo es minosegi lesz
Koszi a segitseget!
-
Snoop27
őstag
Koszi a gyors valaszt, a BT2 550 arabol kitelne a fentebb emlitett Klotz + 4 dugo (esetleg az In phAase IP 5T?), gondolom a Klotz-cal jobban jarnek (?). A Rean dugo darabja kb. 500 ft, kicsit olcsonak tunik, ezert gondoltam, hogy talan nem lenne elegge minosegi a Klotz-hoz.
-
Snoop27
őstag
Nincs tapasztalata valakinek az Infinity 6500cx hsz-val kapcsolatban? Lenne egy alig hasznalt szett 20e-ert s nem tudom erdemes-e bevallalni vagy sem.
-
Snoop27
őstag
AIV kabelekkel kapcsolatban van barkinek tapasztalata? Erositohoz vennek kabeleket s ezt talaltam csomagban, nem tudom erdemes-e vele foglalkozni vagy inkabb hanyagoljam. Koszi!
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Par napja vasaroltam egy erositot (Emphaser EA490-200) s ehhez szeretnek kotni egy jobb minosegu komponenst. Hasznaltban gondolkodtam de sehol sem talalok egy jo minosegut, s igy csak az ujak maradnak. Az alabbiak kozul melyik lenne ajanlott : JBL GTO-608C, Polk Audio DB6501, Alpine SPR-60C, JBL P660C? Esetleg ha tudtok ebben az arban jobbat annak is orulnek. Jo lenne ha a 35-38e-t nem haladna meg az ara. Rock, neha pop lenne hallgatva, a jarmu Corsa D. Koszonom a segitseget!
-
Snoop27
őstag
válasz
dreizwanzig #42867 üzenetére
Koszi, hatha kifogok egy jo erositot, ujra nincs igazan penzem.
-
Snoop27
őstag
válasz
dreizwanzig #42865 üzenetére
Elarulod az emberke nevet aki fb-on arul?
-
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42796 üzenetére
Csak annyi a bajom, hogy a zsebet nem fogom tudni egy darabbol elfedni, ha 25x25-os darabokat kuldenek, de legfeljebb egymasra ragasztom kicsit a szeleket, hogy ne jusson k/bei kozottuk a levego.
A hangszoronal kossem ki a twittert es vegyek hozza kulon egy szettet? Vagy maradjak koax-szal? Fene tudja mi lenne jobb. -
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42785 üzenetére
Visszairt a zajcsillapitas.net, megoldhato a szallitas, viszont 1/4 nm-es lapokat tudnanak kuldeni a hideg miatt, ok lenne az szted? Ha jol latom te is feldaraboltad a lapokat, szoval gondolom nem okozna nekem se problemat a kicsi lap meret.
Lehet nekem is le kellene cserelnem a koax hangszoroimat (bar alig fel evesek) es komponenst tenni, ha mar szigetelem akkor a hangszorok is legyenek rendben.
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42777 üzenetére
Szerinted erdemes lenne tennem a hatso ket ajtora is szigetelest? Nem tudom van-e ertelme, mivel ott nincsenek hangszorok, viszont a kinti zaj beszurodeset megakadalyozna. Ha vegulis csak az elso ajtokra tennek akkor gondolom nekem is eleg lenne ha 3 nm-t vennek, foleg mivel (tudtommal) a 2 ajtos opelnek nagyobb az ajtaja.
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42763 üzenetére
Nem semmi, gratula, szep munka
Es kulon koszonet a kepekert!
Biztos jo sokat tokoltel vele, nagyon pepecs munkanak tunik, de hamarosan ra fogom en is szanni magam. Az lenne az en kerdesem is, hogy a szerelonyilasokat hogy tapasztottad be, tettel a Hanno ala valamit vagy csak szimplan felragasztottad ra (bar nem valoszinu)?
-
Snoop27
őstag
válasz
shteer #42696 üzenetére
Koszi, korbe nezek hatha talalok valahol. A foldelessel kapcsolatban, a lejatszon a fekete szalat jeloli meg ground-nak, az viszont nincs kulon hanem a tobbi szallal egyutt becsatlakozik az atalakito fejbe, ez azt jelenti, hogy a foldeles meg lesz oldva csatlakoztatas utan vagy vezessek egy drotot a lejatszo oldalatol az auto fem reszehez?
Az aksirol a +t le kell vegyem lejatszo beszerelesekor vagy nem okozhat kart ha nem teszem? Koszi -
Snoop27
őstag
Bocs, lekestem a szerkesztesi idot.
Ezt a leirast talaltam a kek drothoz de nem igazan tudom ertelmezni : Blue wire needs to be connected to the Remote Antenna or ignition supply wire (if rem ant wire not available) on back of car stereo. -
Snoop27
őstag
Nagy szuksegem lenne a segitsegetekre (ismet). Holnap szerelnem be a JVC lejatszomat a kocsimba, ma erkezett meg az atalakito csatlakozo a radio antenna csatlakozoval egyutt, s az utobbival lenne problemam, megpedig az, hogy nem eleg hosszu a csatlakozohoz, nem passzol bele.
Lenne esetleg valami megoldas, hogy meghosszabbitsam? Hasonlit a TV antenna csatlakozojara, esetleg egy olyan jo lenne? Meg valami, az a kek kabel mi lehet? Sajnos nincs leirasom, s nem vagyok jartas ezen a teruleten.
-
Snoop27
őstag
válasz
tboy93 #42637 üzenetére
Ertem, koszonom nektek a segitseget. Mindenkepp ugy terveztem, hogy elso korben egy szigetelest hajtok vegre, azt olvastam itt is, hogy rengeteget szamit. Igazat megvallva tartok tole, mert annyi kis lyuk van az ajtoban, hogy el sem tudom kepzelni hogy fogom rajtuk keresztul begyomoszolni a szigetelo anyagot, de majdcsak kitalalok valamit
-
Snoop27
őstag
Gondolkodom, hogy vegyek egy erossitot a kocsimba, minel tobbet olvasok rola itt a forumon annal inkabb erzem a hianyat
Alpine sxe-1725S hangszoroim vannak elol es egy JVC kw-av61bt beepitve, erdemes ehhez erositot venni, vagy annyira gyenge "szett", hogy nem sokat hozna rajta minosegben? (kesobbiekben egy ladat is beszereznek hatra, csak sajnos nem igazan ferne el a gyerekkocsitol
- Corsa D)
-
Snoop27
őstag
válasz
dseres #42434 üzenetére
Ertem, koszi szepen a reszletes leirast. Sajnos en mar itt ellottem, mert koaxos hangszorokat vettem elore (Alpine 1725S), ami tudom nem az igazi, vettem nemreg hozza egy JVC KW-AV61BT lejatszot, remelem ebbol a kombinaciobol ki lehet hozni egy jobb, vagy legalabb egy kozepes hangzast, gyerekes apuka vagyok, sok penzem nincs bele fektetni
Habar erzem, hogy egy erositot es melynyomot fogok venni hozza (miutan kikerem a velemenyeteket), de persze csakis hasznaltat.
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42332 üzenetére
Huha, elismeresem, hogy volt ideged es turelmed hozza
. Remenykedem benne, hogy a kovetkezo beavatkozast megorokited, jo lenne latni, hatha en is erot kapok hozza
. Tuti masabb a hangzas, s gondolom a menetzaj is kisebb (mikor megleszel a masik ajtoval lesz igazan erezheto es elvezheto a kulonbseg
)
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42274 üzenetére
Igen, igy jartam, na de nem olyan veszes, megoldhato
Koszi neked, Osynho-nak es kacsa7-nek a segitseget, a csatlakozo mellett dontottem, az a tiszta megoldas. Mostmar csak egy mikrofont kell vegyek a lejatszohoz, sajnos ehhez a modellhez (JVC KW-AV61BT) sehol sem talaltam, de remelem egy olcso jack-es mikrofon is jo lesz.
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42239 üzenetére
Nos kezhez kaptam a lejatszot, sajnos nagy a gyanum, hogy a kabelek nem fognak talalni a corsa-hoz, de majd meglatom mikor kiszerelem a gyarit.
Nem emlekszel, hogy a gyari CD 30 lejatszo femkeretben van? Bele lehet fogatni egy 2DIN-es lejatszot? (varhatnek amig szetszedem az enyemet, de hatha emlekszel ra)
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42237 üzenetére
Koszi, tudom, hogy nem rosszindulatbol irtad, de igazad van. Bizony kell majd arra is, foleg, hogy most talaltam egy Dynamat Dynaxorb nevu dolgot is, amirol csak jokat olvasok, lehet nem artana egy ilyet is betenni a hangszorok moge.
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42231 üzenetére
Igen hasznalt, 38e-ert vettem. Meg nem kaptam kezhez, mivel haza szallitotta a posta, de megnezem alaposan, addig nem rendelek hozza semmit. Beepitokeret egeszen biztos nincs hozza, szoval azt vennek kell kulon. Gondolom ha minden benne lenne a csomagban akkor nem igy arulnak a tartozekokat (ahogy az ebay linken latszik). Na de majd delutan okosabb leszek.
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42217 üzenetére
Feltetelezem igy sem fog orokke tartani, de hogy jo par evvel meghosszabbitottad az elettartamat az egeszen biztos.
Megerkezett a 2DIN-es JVC lejatszom, szerinted/szerintetek honnan vegyek hozza adaptert es csatlakozot, itthonrol vagy pedig kulfoldrol (ebay)? ilyesmit talaltam, szerintetek ez tartalmaz mindent amire szuksegem lehet a beszerelesehez? (Corsa D-be kellene) -
Snoop27
őstag
válasz
Osynho #42210 üzenetére
Valoban alap dolog kellene legyen, csakhat sokan sajnaljak ra a penzt. Nekem jelenleg az Alpine hangszorok alatt muanyag gyuruk vannak, csereljem le oket mdf-ekre? Lenne ki megcsinalja, viszont amikor vettem azt mondtak, hogy nem olyan nagy a kulonbseg koztuk es ezen a szinten meg nem erzik annyira (erosito nelkuli szettnel).
-
Snoop27
őstag
válasz
Daywalker #42191 üzenetére
Ertem, azt hittem az ajto belso oldalara kell tenni a szigetelest nem pedig a hagszoro rogzitesi felere (ha erted mire gondolok). Nalam nem is az lenne a lenyeg, hogy kevesebb zaj szurodjon be, hanem hogy megszuntessem a rezonanciat es a hagszorok szebben szoljanak, emiatt tennek valami szigetelest a hangszorok moge (habar lehet ez a 2 dolog osszefugg).
-
Snoop27
őstag
-
Snoop27
őstag
válasz
Osynho #41965 üzenetére
Koszi a valaszt. Igen, igy terveztem en is. Sajnos hozza valo JVC mikrofont csak ebay-en kaptam, de sajnos ide nem postazzak, szoval vagy rendelek egy masik JVC modellhez illo mikrofont vagy egy olcso darabot (ugy erzem az utobbi lesz, s ha megse jo nem veszitek vele sokat).
(#41966) Daywalker : kivancsian varom a beszamolodat, velemenyedet a termekrol. En is gondolkodom, hogy tegyek valami szigetelest legalabb az ajtokba, sok helyen olvastam, hogy nagyon sokat szamit.
-
Snoop27
őstag
Sziasztok. Hamarosan megerkezik a JVC KW-AV61BT dvd lejatszom (Corsa D-be), viszont nem adnak hozza mikrofont, azt kerdeznem toletek, hogy barmilyen mikrofont vehetek hozza, vagy csak olyat ami ehhez a tipushoz volt gyartva? Kulonbseget nem latok koztuk, de inkabb megkerdezlek titeket, en nem ertek hozza. Koszonom elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest