- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryPc
senior tag
-
GeryPc
senior tag
Hát úgy próbáltam hogy levettem a gyújtást vártam fél percet előlapot is levettem utána visszaraktam akkro működött gondolom még volt benne vmennyi szufla addig tárolta az adatokat utána már csak úgy próbáltam hogy megálltam vhol és mire visszamentem már ezt járszotta hogy elfelejtett mindent,hát akkor a srác gecijófej volt hogy így kötötte be mert neki tudnia kellett hogy ez így fog működni akkor viszont lehet hétfőn visszamegyek
köszi a segítséget -
GeryPc
senior tag
-
G.Zs.
senior tag
Ha nincsenek nagy igényeid, akkor Sony CDX-S22 nyomógombos. Szerintem még lehet kapni 1-2 helyen.
Nekem volt ilyenem, de pont azért adtam el, mert a nyomógomb idegesített, ugyanis vezetés közben mindig rá kell nézni a fejegységre, hogy melyik gombot nyomom meg. Tekerősnél ez megy érzésre is.
De ez lehet, hogy csak engem zavart.Egyébként ha valakit érdekel, van egy eladó Pioneer DEH-P40MP fejegységem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest