- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Nem attól szar, mert elgé, de a tényen ez nem változtat.
Hifis szemszögből a Logitechre is illik, amit az elgédről írtál. Nagy, rakás...
Legfeljebb nem annyira szagos.
Márkamánia miatt nem indulnak hangminőség versenyeken elgékkel? Szerintem a fent említettek lehetnek a háttérben.Az oválok itt a nem ajánlott kategóriába tartoznak!
-
Dictator^
veterán
Fül kérdése, de igazából ha olvasgatod a témát, van pár nagy fasza fejegység márka amit ajánlani szoktak. Nem jött-ment emberek, szerintem azért konyítanak a témához..
De az egész a te döntésed, itt csak tippet adnak, illetve segíteni probálnak, hogy a kereten belül, mit vegyél. Nem kötelező megfogadni az egyik tanácsot sem.
Logitechről meg sztem ebbe a topicba ne beszéljünk
-
Dictator^
veterán
Azért remélem, hogy a teljesitményt nem azokban a wattokban akartad mérni
Öszintén, jobb a dizájn? Ja, hogy szarul szól, de jól néz ki?!
Ez a mondjuk volt egy LG hifim ez is jó, milyen rendszerekhez hasonlitottad? Mennyire van bot füled? Mi a jó neked? Mi dönt? A hangerő?
No mind1.
-
orbano
félisten
csatlakozom az előttem szólókhoz. a beépített erősítők wattjait nem érdemes nézned, semmit nem jelent. még egy felsőkategóriás fejegységnél sem. az azért van, hogy a hülyék tudjanak mi alapján vásárolni.
egyébként tényleg vagy az alpine, vagy esetleg pio? elvileg azok olcsóbbak, mint az azonos tudású Alpineok. -
Mawyx
őstag
-
Mawyx
őstag
piros --> gyújtás
sárga -->akksi
így csak gyújtáson működik, de a beállításokat megjegyzién ezt közösítettem és az akksira raktam mindkettőt, így nálam megy gyjtás nélkül
nálad meg mindkettő a gyújtásra került szerintem, ezért csak gyújtásról működik, de el is felejt mindent
viszont ezzel nem magyarázható, hogy csak pár óra múlva felejti el a dolgokat
-
Mawyx
őstag
2 olyan szál szokott lenni, amit valami módon tápra kell tenni. Egyiket a gyújtásra, másikat az akksira közvetlenül, pont az ilyen beállítástartás miatt. Ha te kifejezetten kérted, hogy minden csakis gyújtásról menjen, akkor azt a szálat is gyújtásra kötötték, amit akksira szoktak, így a beállításo elvesznek.
Én nem gyújtásra raktam, rohadt idegesítő, hogy mindent áram alá kell helyeznem, ha parkolva várakozva zenét szeretnék hallgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest