- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #72367 üzenetére
Koszi! A szegecselest, tobb videoban is megneztem igy elfogadtam hogy ezzel is keszuljek:) Viszont akkor nem baj ha nem ugyan ezzel a technikaval rakom vissza? Meg 2 kerdes. A csavar merete mi? Nagyon nem szetszedeskor akarok meg barkacsboltba menni:) Hatulra meg nem talaltam leirast azon kibul hogy mas hangszoro.. De ugyan azt a meretet nemtudom beletenni mint elore? A legjobb van hifibolt aki ugyan azt a meretet adja meg a hatso hangszorora hogy jo bele es a legszebb, hogy talaltam olyat is aki szerint a 20cm hangszoro jo elore:D
Ez a hangszoro meret es tipus kereses lassan kezd olyan szurrealisnak tunni, mint tavaly a megan nal kapcsolatos problemak felderitese... Olyan fake megoldasok tanacsokat lehetett fellellni, ami kiderult abban a tipusban nincs vagy tok mas elven mukodik, de a lelkes userek ugy elmondtak a tutit, hogy a szerelom nem gyozott hulyenek nezni mikor gyozkodtem a neten fellelt kincsekkel a problemara.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest