Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toncsi
aktív tag
válasz
kavics325i #26627 üzenetére
Mivel nem akarok nagyon sokat rákölteni, ezért nem is olyan nagyok az igényeim, inkább a hangkarakter lenne a lényeg, hogy ne fülsértő csim-bumm szóljon az autóba. Használtan vettem egy opel corsát, most egy pio deh- 2020mp fejegység van benne, rádiónak sztem megteszi, amúgy mp3 lejátszó lesz az erősítőre kötve. Elől gyári hangszórók vannak az ajtóba, alul egy mélyközép+fent a kilincsnél egy magas. Nem én fogom csinálni, hanem egy itteni srác, aki foglalkozik autóhifivel, ő ajánlotta a már említett erősítő+hangszóró párosítást. Azt tudom, hogy az ajtóba lesz a fórumban már korábbiakban említett szigetelő és csillapítóanyag rakva és azt hiszem Audison SR 4 + DLS C5A lett kinézve. Kb 100e a felső határ.
kavics325i: nem ismerem
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- ASUS ROG STRIX Z790-F GAMING WIFI II Alaplap
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 15,3 M4 CHIP skyblue 16GB/256GB SSD magyar 1 év Apple garancia!
- Logitech G703 Lightspeed HERO (25K) Wireless Gaming Egér
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest