-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #16729 üzenetére
Itthon leszek, dél körül lesz egy kis melóm, de amúgy itthon vagyok.
Meg akkor meghallgathatod Te is az enyémet
A váltó anyag árban kb 25-40k között lesz nekem. De ez majd akkor derül ki, ha megvan a mérés. Tuti, hogy kell majd valami komolyabb vágás neked. Merthogy így a közeped tetejét mi vágja? -
aneda
senior tag
válasz
gabo01 #16682 üzenetére
Phase PCS 165.20-ra való van nekem.
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #16643 üzenetére
Megöltem egy Dyno közepet... az egyiken volt egy nagyon pici horpadás... azt ajánlották tegyem be a sütőbe... Betettem 80 fokra... majdnem teljesen kijött belőle a horpadás... na mondom adok még neki picit... feltettem 100-ra. 1-2 perc után egy halk püffenés, és leeresztett mint egy lufi
De most már tudom mi van benne
Még szerencse, hogy vettem belőle tartalékot. Holnap hívom is őket, hogy kellene még 1
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #16624 üzenetére
Lehet választani, hogy szétcseszed a hangszórókat vagy hidegben is hallgatud... ugyan picit sercegősen, de szól
Amúgy meg nem tudom miről beszélsz, neked még állófűtésed is van
Nem azt mondtam, hogy a 15-40°C közötti tartományban szabad kizárólag hallgatni... szerintem egy 10-15 perc alatt elér akkora hőt, hogy simán be lehet kapcsolni. De -10°C-on semmiképp!!!
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #16570 üzenetére
Áááá még a fele megvan
Majd mondom Diának, hogy csak ünnepi alkalmakra... gyerekkorában mindig málnaszörpöt vittek neki cumisüvegbe. Ha véletlen otthon maradt, vagy elfogyott kiverte a balhét, hogy neki málnika kell
Most azt mondja ez olyan mint régen a málnika
Remélem nem fogja kiverni a balhét mikor elfogy. Eléggé hogyis mondjam... költséges szomjoltás lenne
No de az offot félretéve, vannak esetleg képek előzetesbe?
-
Peti66
senior tag
válasz
gabo01 #16455 üzenetére
Up a kiváló minőségnek
Nem mindennapos pazar hangszórók ám ezek.
Még az is lehet,hogy Pavarotti is csak pillázna. És még az is lehet,hogy elszégyelné magát amikor a saját nótáit meghallaná felcsendülni
ezeken a csodákon
De,ha minden igaz hamarosan befut ide egy ízig- vérig nemes Talján kuriózum .
No, nem az enyém,hanem 1 itteni fórumtársé.Na de, most már többet nem mondatok,mert az orromra lesz koppintva.Na jó, annyit mondhatok,hogy a prémium ligában játszanak.
Az értékelését megvárjukNagyon komoly, ha mondom
-
Peti66
senior tag
válasz
gabo01 #16374 üzenetére
Néztem a Vifa freki menetét és valóban példaértékű,s bár valójában(sajnos) nem hallóztam
még meg ezt a csodát,de azért az elmond valamit,hogy a motor Neodym ferrit-boron.
Ez utóbbi, kb. 4x nagyobb homogén fluxust biztosít(bizonyítottan) a tekercseknek.Qurva drága
az előállítása.Bányászható állapotban meg szinte 0 max a meteoritban(nyers bór)
Néztem a frekimenetét 60 fokban az on axistól meredeken esik,(Kb.2200 Hz-től)de ez nem gond.Két útban is megállja
a helyét,de az igazi formáját 3-ban hozza majd.Akárki mondta,jól mondta
De, a Tomi 3 utas Mb Qsf hsz-i se piskóták azért a pénzért tényleg bajnok vétel, bárki
is csap le rá. -
rooland
senior tag
válasz
gabo01 #16318 üzenetére
most csaptam le érdeklődés képp.
Old Hertz HSK165
régóta izgatja a fantáziám, csak kíváncsi vagyok hogy muzsikál (legfőképp a kick) -
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #16199 üzenetére
Én láttam a múltkor... Skoda jel volt rajta
Szó nem kizárt az olcsó - jó 4 csatornás erősítő, de ha ilyen igények vannak akkor bizony gyakran sokáig kell keresgélni. Hallottad pl a múltkor a Sony mit művelt
Én is teljesen meg voltam lepődve mikor először meghallottam. Pedig azt 10k alatt vettem
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
gabo01 #16034 üzenetére
Még azért nem tökéletes a boldogság , de előjöttek azok a hangok vagy inkább érzések amik a régi Clarion fejemnél voltak.
Valahogy az Alpine nekem túl steril volt.
Holnap a Lurdyban lesz egy jó nagy állítgatás , a cross úgy tűnik elsőre sikerült , de holnap majd jól leszarozzák... -
G.Zs.
senior tag
válasz
gabo01 #15992 üzenetére
Igen, abban a kocsiban volt. Mondjuk nem volt beállítva rendesen, de kicsit dolgoztunk vele, és van benne potenciál rendesen. Magas ügyben nem vagyok annyira járatos, mint Rodolpho, biztos igaza van. Én együtt tudnék élni a HS28-al.
Bár szerintem a proXt2-t sem kellene bántani. -
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #15972 üzenetére
A volvo-ba már nem fogom visszatenni. Már bent van a DSC 216. Ma délután tettem be a magasait is. A QSF váltója van bent így nem mertem sokáig hallgatni (2kHz-ig engedi le a magasat), de meglepően jó ahhoz képest, hogy fillérekért jutottam hozzá. Azt hittem a titán magas karcos lesz... és nem... jóval puhább mint a QSF-é. Szóval most marad a DSC, ezzel fogom eladni a szekeret. Kíváncsi vagyok mit hoz az erősítő keresztváltójával 3,5kHz-es keresztezési ponttal. Holnap megyünk Pécsre majd ott veszek forrasztóónt, mert azt persze otthon felejtettem (most Kadarkúton vagyok).
1.én megyek haza... ha az jó akkor meg tudok állni Érden. Ha nem jó akkor jövő hét vége jó lehet
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #15968 üzenetére
Nincs ezzel a világon semmi baj
Most, hogy a Sony-val végre újra hallottam, rájöttem, hogy nagyon hiányzott az a végtelenségig részletező, precíz hangRáadásul megkockáztatom, hogy a váltójával jobb mint aktívban
Mondjuk a pénz is nagyon kellene, de picit tanácstalan vagyok
Lehet a 3 utat fogom eladni
-
k-feri65
senior tag
válasz
gabo01 #15916 üzenetére
Azért ajánlottam, mert barátomnak berlingója van, és belepróbáltunk kb-8 középmélyet, egyiknek sem volt mélye, a nagy ajtó miatt,,aztán egyszer csak úgy kivácsiságból betettük az én r6 omat (zöldkosarast) és kisem vettük többet..lett mély...brutális mély...
Azt még hozzáteszem, hogy csak az egyik ajtaja van kiszigetelve, mert időhiány miatt a másik még nincs kész,,,de mindkét ajtóban van(lett) mélytartomány...Én szerintem, ha egy ajtóban jól érzi magát a hangszóró, az akkor már fejről hajtva is megszólal,,mármint mélyhangilag...(főleg ha próbaképp ráteszed a loudnesst)
Meg volt még egy 16 os amivel volt mélye, az egy blaupunkt-volt, de nem tudom a tipusát,,,csak, hát az nem egy jó hangu sugárzó,,de a mélye az ott volt...
R6 ból én az r6a krómozottkosarast ,,sima membránost,,nem gyürtpapirost...nem venném...nem rossz nem rossz...de...nem is jó..
Ha meg egyiksem jön be, akkor a zárt cellás lépésálló hungarocellt befaragod az ajtóba,,jobb hiján..Az nem nyikorog nem mállik szét golyókra...
Szerintem,,,
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #15905 üzenetére
Még egy kérdés... ha jól emlékszem te bituztad ki az ajtót. Vannak róla képek? Csak mert a bituzásnál nem annyi a lényeg, hogy legyen a vason x réteg anyag. Ott gyakorlatilag egy majdnem zárt dobot szoktak kialakítani, a legtöbb nyílás elzárásával... nem lehet, hogy valahol tátongó lyukakat hagytál?
-
orbano
félisten
válasz
gabo01 #15899 üzenetére
bepakolsz apró zacskókban homokot, az csökkenti a térfogatot. így tudsz kísérletezni, hogy tényleg az ajtó mérete-e a gond. kicsit elmebeteg elgondolás, de szerintem célravezető lehet. aztán lehet térfogatot csökkenteni zárt cellás szivaccsal (bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos), vagy még több bituval, ha beválik a kísérlet.
de a juniort is próbáld meg a kick alá tenni, azért csak nem egy olyan egetverő barkácsmunka egy fél percre működésre bírni -
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #15900 üzenetére
Ez jo kerdes... Ennel a szettnel melyebbre nem sokminden fog menni. Erosito lattad mi volt rajta nalam. Csak az marad, hogy a kocsi ajtajaval nem koser valami. Az en ajtom is eleg nagy szo ilyen baja szerintem nem nagyon lehet. Talan a kabelezes... De annyira rosszak csak nem lehetnek a kabelek :s Gyuri velemenyet kerdezted mar?
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #15838 üzenetére
A Gotham nem egy extra komoly kábel (Cordial sem). Egy viszonylag olcsóbb, de az árához képest kellemes, minőségi kábel. Amit nálam láttál otthon, fonott szürke-fekete kábel ami már egy magasabb lépcső. Az Kimber 8VS névre hallgat. Azt megbontva akár behúzhatod egyszerre a magasat és a mélyközepet is, vagy létezik 4VS amiből értelem szerűen 2 pár kell. De autóba csak akkor húzz be ilyet, ha versenyre akarsz menni. Ha nem lesz verseny, többnyire menet közben hallgatod, akkor egy ilyen kábel beruházás teljesen felesleges. Értelmes szintnek tartanék egy 4x2,5-ös Gothamet, illetve a subnak mehet egy 2x4-es. Nekem úgy lesz, hogy a mélyközépnek megy a 2x4 a középnek és a magasnak 4x2,5. Szerintem ez a szint a PVF mellé is simán dukál.
-
Az-X
őstag
válasz
gabo01 #15821 üzenetére
RCA kábelből, megfizethető áron nekem ez jött be legjobban.
Aztán mikor tovább léptem akkor Eichmann eXpress SIX Series II került be, bulletekkel. De így utólag vissza gondolva lehet már picit túlzás volt. De abból a kábelből és az előtte említett Kácsa kábelből is van 1-1 páram
Ha össze lesz téve a rendszered, szívesen kölcsön adom őket. Viszont kábeleket semmiképp ne kezd ej vásárolni míg se a szetted, se az erősítőd nem fix
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest