- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
knbs
senior tag
Jomagam orulok neki, igy nem kell tobb programot megtanulni, oreg vagyok en mar ahhoz
Ellenben az Autodesk arkepzese az ami teljes mertekben felhaborito, az hogy minden evben kiadnak egy uj verziot... ha lenne hardver kihasznaltsag beli fejlodes akkor orommel vennem, de az uj bugokat leszamitva es par szamomra semmirekello aplikaciot nem vagyok elorebb.
Volt par csoportosulas akik a nemzetkozi birosagon probalkoztak/probalkoznak megtamadni az Autodesket monopolium/kartel stb. stb. jo lenne ha sikerulne valami emberi arkepzest elerni.
Sok kis cegnek ez nem rentabilis, en nem aggodok alkalmazottkent nem nekem kell fizetnem a programert, de nem mindegy hogy az ember az ev vegen nem kap jutalmat mert az Autodesk ismet 30%-ot emelt a licensz dijakon....
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest