Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
válasz
kalman87 #3382 üzenetére
Megmondom ősszintén nem sok időm volt rá, de sok mindent megpróbáltam. Az eredmény felemás, egyetlen dolog amit tanácsolni tudok az, hogy nyomtatásnál használd a : Korábbi takartvonalas árnyalási típust.
A régebben belinkelt beállítások közül a megjelenítés és felbontás változtatásával csak a megjelenés szerinti nyomtatásnál van hatása a többire nem.
Ajánlom még megnézni, - bár én is próbáltam de nem jutottam sokkal előbbre - a Látványstílus kezelő beállításait. Ez életemben először néztem meg felfedeztem pár dolgot amin meglepődtem
ennyi előnye volt a próbálkozásnak.
Az utolsó tanács , lehet renderelve kéne használni ott lehet minőséget változtatni. A Renderelt nyomtatásnál is jó a minőség.
vzarmo: köszi, hogy így látod. De amúgy nem értem van egy vagon héj program amivel speciális problémák megoldhatóak: revit, Inventor, Detlaiting stb......ezzel az igények szinte teljes palletája lefedhető. Még hajó tervező progi is van , amikor megláttam majdnem lefordultam a székről amikor automatán kilökte a acél lemezek konszignációját egy óceánjáróra.
-
Nisida
aktív tag
válasz
kalman87 #3382 üzenetére
Maradjunk abban, hogy hétvégém megnézem neked. Igazából nekem is vannak problémáim, igaz nem 3d-s testek hanem rasteres és vektoros anyagok együttes kinyomtatása kicsit mindig macerás és az eredménnyel csak 75% ban vagyok megelégedve. Ezért már vagy 3 pdf nyomtatott használtam de nem az igazi.
Alapjában, a pdf-s nyomtatás minősége / hibáiban fifti - fifti -ben hibás az Autocad és a nyomtató szoftver. Vannak olyan jelenségek amik az őrületbe kergetnek engem is pl: kitakarás pdf-s nyomtatásának anomáliái, amiket nem tudok konzekvensen megoldani, minden esetben ahogy esik úgy puffan alapon megy. Emellett nem tudom miért csinálja úgy ahogyan csinálja a nyomtatást a rendszer ha egyszer jó egyszer meg nem.
Ezért nekem is kellene valami értelmes megoldás. Ezért hétvégén rászánok egy kis időt.
-
Nisida
aktív tag
válasz
kalman87 #3380 üzenetére
Igazából gyorsan próbálkoztam én is egy test nyomtatásával, elégé "szőrös" a vonal .
Hirtelen nem tudok más megoldást a megjelenítési minőség javításánál mert szerintem ennek hatása van a pdf-s megjelenésre is.
Ennél többet most nem találtam de hétvégén még próbálok valamit össze szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest