Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
értem, köszönöm mindkettőtöknek.
van minden anyagom, ezt csak érdekességként csináltam volna. azért is kérdeztem, hogy szerintetek mennyi munkát ölelne fel. mivel minden szelvénynél más magasságok lesznek, így kínszenvedés lenne összehangolni minden vonalat.
egyébként munkatérhatárolás a téma és horgonyzott résfal "lesz benne". ezért amikor azt írtam, hogy tovább vinném és nem pusztán a földtömböt rajzolnám meg arra gondoltam, hogy kivágom belőle a szükséges részt és ott ábrázolom a falat.
belegondolva szép lenne, de szerintem irgalmatlan munka. ha megcsúsznék vmelyik tárgyammal (nem akarok) és két félévem lesz rá netalántán, akkor elgondolkodom rajta.
magához a számításhoz plaxis-t fogok használni (bár még az életben nem dolgoztam vele), illetve axis lesz a másik, ha szükséges.
ma voltam kikérni a szükséges hivatalokban régebbi fúrások eredményeit. elképesztő mennyire féltik a dolgokat (ugye nem lehet fotózni/fényelni) ahol pedig le lehetett ott egy vagyont elkértek érte...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest