Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
stupid user
tag
válasz
kraftxld #2073 üzenetére
azthittem már rég mindenki rájött csak én nem
"o]tt fordult elő, amikor kaptam egy építésztől több alaprajzot, vagy alaprajzot és metszetet, amit megpróbáltam egy rajzba összepakolni.
Azoknál a rajzoknál jelentkezett, amiket olyan építésztől kaptam, aki nem autocad-del hanem archicad-del, vagy nemetchek-kel dolgozik és létrehozott a rajzában saját vonalstílust.
Ha mindkét rajzban szerepelt rajz elem, ami ezzel a vonalstílussal volt rajzolva akkor összeakadt a fenti hibaüzenettel.Úgy lehetett kiküszöbölni, hogy részlegesen (nem egyben hanem csak kis részenként) jelöltem ki, amit másolni akartam és próbálkoztam, melyik lehet a hibás rajz elem. Ha megvan, már csak másik vonaltípusra (vagy sraffra) kell rakni, a régi vonaltípust purge-zni mindkét rajzból és mehet a pakolászás.
Persze olyan is előfordult, hogy több ilyen vonaltípus is volt a rajzban, olyankor kicsit tovább tart.Jó szórakozást"
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest