- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZATA
senior tag
Kicsit az autóápoláshoz, szépítgetéshez is tartozik, gondoltam kikérem a véleményetek:
Az autóm (Clio II) hővédő fóliáztatására gondoltam – klíma hiányában.
Tudtok, valami olyan helyet, ahol minőségien csinálnak ilyet elfogadható áron?
Dilemmáim: Az első ajtókra lehet / érdemes-e rakatni valami világosabbat, és hogy a fólia színét is jól kellene kiválasztani, mert az autó üvegei alapból kicsit zöldesen színezettek. Láttam olyan Renaultot szintén zöld üveggel, amin a hátsó részen lévő szürke fólia elütött az első ajtók zöld üvegeitől. Olyat is hallottam, ha egy autó hátsó üvegét lefóliázzák belülről, akkor azt csak az ablakfűtés sérülésével lehet leszedni. Ez is kicsit riaszt. Nem tudom az ablak le fel húzást mennyire befolyásolja a fólia, vagy mennyire bontják meg az autót ilyen fóliázáskor. Igényel-e valami különleges kezelést, törődést a fóliázott autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest