Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Újabb fotón kacérkodik az iPhone 17 Air a Pro mellett
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
JHONNY 79 #51191 üzenetére
Szerintem egy alapvetően rendben tartott autóhoz és általános tisztításhoz nem szükséges.
Illetve nem tudom mit értesz pontosan a kézi gőztisztító alatt. Bent és motortérben használható, de mint mondtam egy alapvetően rendben tartott autóhoz felesleges.
Ez viszont sok tényezős, egy dohányos és / vagy nem annyira rendben tartott autó belterében lehet több haszna.
Nekem van, de jó ha évente 2x előveszem kocsihoz és akkor se olyan munkára amihez feltétlen kellett volna.
Viszont mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki, és döntse el hogy neki belefér e az autó ápolásba. Nekem van egy tele garázs annyi vegyszerrel, ecsettel, ronggyal meg szir-sz@rral hogy egyszerűen nem érzem szükségének.
De ezt meg is fordíthatom. Ha annyira jó és hasznos / gyors / hatékony lenne akkor biztos gyakrabban venné elő az ember.
Lehet gőzölni a kárpitot pl? Lehet, de akkor inkább már kárpit tisztítom. Lehet gőzölni a motorteret? Lehet, de akkor inkább már kimosom, gyorsabb és tisztább a végeredmény, főleg az alsóbb részeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest