- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Winner_hun #3399 üzenetére
Sajnos nem.
-
Winner_hun
titán
válasz #00809728 #3398 üzenetére
Olajos dolog nem is rossz ötlet. Viszont ez így még nem jó, mivel pár hónap és sárga lesz az egész. Valami UV védő lakk kell rá, azt lehet simán festékboltban venni vajon? Illetve azt simán rá kell fújni és úgy jó lesz vagy van annak valami külön eljárása? Tudsz erről valamit?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
törölt tag
válasz Winner_hun #3397 üzenetére
Nem rossz.Csináld ugy még meg,hogy a legfinomabb polrpaszta és pici valami finom olaj pld müszerolaj ill varogép olaj stb...Hihetetlen lesz.
-
-
SzalaiG
addikt
-
törölt tag
-
fullextra
tag
Valaki javasoljon Nékem Budapesten profi fényezőt!!
Lökhárítót kellene... -
ABnormal
őstag
Srácok,Ti mivel szeditek le a darázsxart az autóról?
(amit próbáltam eddig a teljesség igénye nélkül: hideg-meleg vizes ,samponos mosás,különféle rovarmaradvány eltávolító folyadékok)
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Magnum_ #3375 üzenetére
Előbb-utóbb lesz egy fekete is.
Dodi, faja lett amúgy az Ibiza is.
Amúgy egy ilyen kezelés után meddig marad meg, vagy hogy lehet fenntartani, esetleg milyen sűrűn kell az egészet újra csinálni? Mert szerintem lennének sokan, akik egy ilyen csinosító műveletet bevállalnának, aztán a szintfenntartásra költenének. Ha ez így kivitelezhető egyáltalán.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
zsolt1129
addikt
-
törölt tag
-
SeQ
csendes tag
Sziasztok,
Kaptam egy ajánlást, hogy esetleg Dodi tud segíteni nekem.
Székesfehérváron kellene nekem lelkiismeretes hodához értő szerelő aki válall autó átnézést vétel előtt (állapotfelmérés). Magán személy lenne az ideális mert szombati napról lenne szó.
Ötlet? javaslat? Bármilyen lehetőség érdekel
--> Nincs múltad. A jelenben élni a legjobb út ahhoz, hogy legyen jövőd is.
-
Eagl3
veterán
válasz #00809728 #3349 üzenetére
Értem, és mi számít érdesnek?
De valószínű, hogy a polírt egyelőre hanyagolom, nagyon kopik tőle a festék... nemde?
Szóval egyelőre akkor marad a wax, de lehet nem tudom ezt a márkát beszerezni, esetleg tudnál még mondani egyet kettőt amit boltban is meg tudok vásárolni? Vagy esetleg neked van készleten valami eladó? -
zsolt1129
addikt
válasz Magnum_ #3358 üzenetére
Az én tapasztalato,de majd Dodi kijavit ha valami nem jó.
Először nézd meg napsütésben vagy lámpafény alatt. Ha sok a mosókarc,akkor Z-5. 1-2 réteg. De hogy rétegezni tudd,ahhoz kell a Z-FX. Majd a legutolsó réteg a Z-2 legyen a magasabb optikai tulajdonságai miatt. Természetesen a rétegek között Z-6-ot vagy Z-8-at használj. -
törölt tag
válasz Magnum_ #3355 üzenetére
Z-8 azért őnmagában kevés.Szóval még ha uj az autód akkor sem éred vele el azt a hatást amit szeretnél.
Fel kell azt épiteni előtte mint Zsolti ahogy írta.Z-2 PRO Szintetikus Wax (színtelen lakk felületű fényezéshez) +ZFX Kötés-gyorsító Adalék majd utána javasolnám a Z-8 Exkluzív Ápoló Spray
Nekem a Z8 kb 1éve megvan kb ugy 20* már használtam és félig lehet.Oké én megszálott vagyok ugyhogy az nem nérvadó...
-
Eagl3
veterán
Dodi, mit ajánlasz, mivel érdemes átkenni az autót ha sokat áll napon\esőben meg úgy általában?
-
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #3307 üzenetére
1nap 2autót elbírsz?
Mert akkor az lehetne a koncepció hogy 2 kocsival mennénk, és amíg az egyiken dolgozol a másikkal tudnánk helyben járkálni...
A másik kérdés hogy milyen a garázs ahova be kell állni?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz fullextra #3339 üzenetére
Meg lehet ezt egy mintadarabbal festékboltban(ahol színeket kevernek) állapíttatni?
Nem lesz egyszerü de proba cseresznye.Vidd magaddal Winnert is hátha tőbb szem tőbbet lát.
Varnish-nak
Lökhárítót szeretném még újra fényezni(Ehhez való kamrám is lenne), el kell előtte a régi festékréteget távolítani?
ha levelekben lejőn róla akkor mindenképpen.Ha nem akkor hagyd meg mint alapozó és járj el az 1hsz-ben leírtak alapján... -
fullextra
tag
Nagy a dilemmám.
Adott egy autó, egy előző tulaj és egy nem gyári szín.
Mivel előző tulajdonos fújatta újra az autót, egy a gyáritól picivel sötétebb színre, most egy-két karcot, kőfelverődést szeretnék javítani, ám az autó új színkódja számomra ismeretlen.
Előző tulaj már nem emlékszik.
Meg lehet ezt egy mintadarabbal festékboltban(ahol színeket kevernek) állapíttatni?
Más:
Varnish-nak mit ajánlotok?
Márka?Ja igen, még valami:
Lökhárítót szeretném még újra fényezni(Ehhez való kamrám is lenne), el kell előtte a régi festékréteget távolítani? -
svédcsepp
tag
válasz #00809728 #3328 üzenetére
Kösz a választ. Sajnos nincs lehetőségem visszavinni, mert még az előző tulajnál volt ez a festés kb 2 éve.
Sajnos a festésre mindenhol sokat kell(ene) várni ezért gondoltam políra, még ha azzal nem is lehet nyomtalanul eltüntetni.
Ha már nem látszódna olyan nagyon akkor azzal már kibékülnék.Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám: álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikban, mint az utasai.
-
törölt tag
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #3330 üzenetére
Igazándiból nem értem a problémád, pontosan azt kivántam kifejezni hogy OTT sem és ITT sem kivántam/om/ a vonalat folytatni, és az igét szórni, ahogy nem is tettem . Szóval ismét csak azt tudom mondani hogy no offense.
Ezt a topikot meg inkább figyelem mint azt...[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Charley76
csendes tag
Hello!!!!!!!!
Dodi72 elöször is gratula a seatnak tutti lett.Nekem is nemsokára meglesz a hires Zaino cucc.Multkor feltettem a talicskámat azt a kék szinü Sanderot azt szeretném kérdezni hogy a Z-PC kiszedi azokat a karcokat?
Aki apolja a kocsijat rosz ember nem lehet
-
Dirtyz
őstag
válasz #00809728 #3318 üzenetére
Pardon, tényleg nem írtam, hogy miről van szó..
Tehát lassan egy éves Mazda gyári fénnyel..., de már tárgytalan, a harmadik samponos-szivacsos (nem kefés! ugye, TexT-BoY?) mosás után eltűntek a bogártetemek.
Lassan be is jelentekezek Hozzád egy polírra, kis meglepetés a kocsinak ,csak még időt kell rá találnom.Szerintem TexT-BoY otthon táblázatot vezet, ki milyen kocsival gurul itt a PH!-n , bár mi priviztünk is elég sokat kocsi témában, lehet, hogy onnan a jólértesülés
Védd a fákat, egyél hódot!
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #3316 üzenetére
nemhiszem hogy az auchanos 300Ft-os cucc nagyon oldaná a gyári mazda fényezését...(még csak nem is régi, kb 4-5hónapos autója van) én simán ráeveznék... de természetesen vizezni, samponozni, kefélni, és ujra vizezni lehet megoldja.
-
Dirtyz
őstag
Szia!
Bogártetemeket mivel lehet eltávolítani? Tegnap összeszedtem 1-2db--ot. 1450km 11 óra alatt
Védd a fákat, egyél hódot!
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #3309 üzenetére
mit lehetne még egy vacsi uj gépjármüvön csinálni?
ha a foca megmarad, azt összekéne majd polirozni, de sztem a prelude az csak waxos lesz...
De nem válaszoltál
Természetesen én is azt mondtam mert más adaléékos sampon a zainot lemossa...HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #3307 üzenetére
hétvégén mennénk mert én suliba ő dolgozik, és én is kiváncsi vagyok rá mit hozol ki belőle, utána még pár autóval szerintem meglátogatunk. lásd Focus,
imho focus, kérdés hogyha a bank kapja a lovét a TK után mi lesz a focus sorsa? szeretnénk megcsinálni:S vagyis meghumbukolni hogy egy Civicet vegyek az árán, de a focus megmaradjon, meg a focus hitel is jo lenne ha mardna ( már csak 2év).
Szerintem nem kamrás a sztori, vagy hát nemtudom megkérdezem, de okés.
Azt kérdezi még, hogy mekkora összeg, illetve tudsz-é neki adni sampont, merthogy én mondtam hogy zaino samponnal érdemes utána mosogatni a verdát.
[ Szerkesztve ]
-
TexT-BoY
addikt
válasz #00809728 #3302 üzenetére
mester, a lakótársam preludje épp egy telifényen esik át, ezt követően mennyivel mehet hozzád egy teljes zaino-s kezelésre?
Szeretné hogyha nagyon nagyon csillogna a gép, meg persze ha úgyis maradna.
Illetve hétvégén mehetünk-e hozzád?HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- általános iskolai rendszergazda
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest