- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
"ekkor szoktak jönni az olyan gondok, hogy sokat fogyaszt és nem megy úgy mint régen"
na ez érdekes mert néha én pontosan így érzem...
...a légtömegmérő egyáltalán tönkre tud menni fizikai behatás nélkül?...a lambdaszonda tönre sajnos
...pedig bosch......mentségkre legyne mondva generátoron ez díszeleg>>"made in england" "93/20(gondolom hét?)"
-
dragonfx
veterán
Tapasztalatból>>
Semmi értelme az ilyne csodáknak a Ah számít.....semmi más, vegyél 60asat és soha jobbat nem fogsz látni..autó se erőlködik, akksi se=biztos indítás bármikor!!!
Nekem volt 2 féle gondozásmentes is, mindkettő bexart.
Nem tudom mibne más ez az ezüst-kadmiumos de úgy sejtem ez csak reklám/marketing semmi más.
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #219 üzenetére
turbónyomást emelik, legegyszerűbb téma.
Kérdésa a gyári turbó meddig bírja -
dragonfx
veterán
Akkro valszeg ez van nálam is, igaz szabályzásig ritkán húzom ki a fokozatokat, mert ott már ninc sgyorsulás...amugy üzemmeleg votl mert előtt mentem vele már, meg ugye ilyen időben elég erősen könnyebben melegszika moci is.
Visszarúg>>amikro szabályoz mert tovább nem forog, nekem olyat cisnál mint az abs kb....nem akarom szétnyomni, de valszeg ilynekor hiába nyomnám be izombóla gázpedált akkor is lasítana az autó az elektronikai tiltás miatt. -
dragonfx
veterán
Mi befolyásolja azt egy autóban hogy az egyes fokozatok hol szabályoznak le???
Lhetséges az hogyilyenek befolyásolják?
-miylen benzin van benne
-milyen az időjárás, értsd 35 vagy 25 fok(levegőszürő égés szempontjából???)
-guminyomás
-hány személy, milyne súllyal megyek
-egyes elöző fokozatokat hol váltóm el(érts alacsonyan, vagy majdnem szabályzásnál)
ezek befolyásolhatják??? -
dragonfx
veterán
Nekem sem mindig a középállásban van, van mikor a a kék elméletben hideg felé mozdul, öszintén én nem agyon hiszem hogy autópálya tempon tud nem otpimális lennia hőmérséklet, hisz ok, jön be előa levegő mitn állat hüti nagyon a keringő hütővizet pluszba, d eha odarakom hogy 131-140es tempoban azért 3000-4000et pöröghet a moci akkor nem valószínű hogy hideg marad bármi is.
Nekem éppen dugóban esik le a hőmérséklet, de én úgy figyeltem meg, erősen práhuzamban van azzal mennyi és milyne olaja vana mociban. Amióta tele új olajam van legtöbbször optimálisban van.Előtte nem így volt.De szerintem ha netána műszer téved is, érezni fogod mikor üzembiztos meleg a moci hisz oylnakor jobban is megy, és ha levegőt beengeded a mocitér felől akkor érzed is.
Én úgy tom 70-110 a két véglet, és igen nekem a közép akkor 90, de legtöbbször 80körül van.Azót amióta új hütő van benne, leheta hatásfoka jobb, netán lehet a 318asé a hütő -
dragonfx
veterán
Majd ha biztos lesz.
Akkor viszont képekkel.
Vagy netán a talin élőben?
Ma rájöttem nem tudok jól vezetni
Esett eső kicsit megpróbáltam driftelni megint de túlfeszítettem a fizikai húrt, nem csúszott meg, mondom nézzünk egy tócsát majd ott.....hát majdnem csúnya vége lett...szal mostantól megint STOP van egy darabig mert nem akarok megdögleni, sem magamban, sem kocsimban, sem máséban kárt tenni.......Csak annyit hogy kb 300 fokot írtam le a kocsival
...nem volt kellemes, úgy néz ki egy futóműállítással+felnicserével megúszóm, de lehetett volna sokkal sokkal necesebb is
...Dragon fakking stop!!!
-
dragonfx
veterán
Ha mindne igaz lassan úton vannaka cumok a verdára
-
dragonfx
veterán
A felvétel rossz vagy ennyire repedtfazék a hangja???
Ez a direktszürőtől van vagy az új hátsó dobtól???
Nekm mikor el volt repedve a dob akkor volt ehhez hasonló szép hangja...sajna azóta kicseréltettem, ful gyárira és így eltűnt a hang.
Le kell raknom valahol egy fekvőrendőrre -
dragonfx
veterán
Sajnálatós tényleg.
Szegény autó meg te.
Akkor jól sejtme le van zárva a cégterülete onnan se be se ki semmi???
Ergo a kocsi ott áll, és ha nem rendeződika szitu, akkor értékesítik, a károk miatt.
Amugy nem tom hogy csaka 195ös méretben d eúgy vettem észre az Eu-ba ''elméleti'' belépés óta radikálisna olcsóbb lett mindne márka.
Emlékszem anno mikor vettüka mostanit, a dunlop,pirelli, good year, michelin aranyárban voltak, értsd 30-35e/db...most meg 15e környékén is meg lehet szerezni.Ennyit számít?
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Hát szerintem is 60e-nél jóval többet kellene bírnia egy abroncsgarnitúrának
Mondjuk én sosme padkáztam le, talán 3-4x összesen, akkor se vészesen, kb 15e-t mentem a nyárival de még jelét se látom hogy cseérlni kéne. -
dragonfx
veterán
én sem találók semmit
Amugy teljesne valóságosnak hat ez az xls csak 1 adat nem.
Szerintme 255öt nem vinne a te audid, meg honizoli gt-je se 270et.
Múltkor mint ha valami számolás nekem 225öt hozott volna ki, de ennyit még én is elismerem hogy nem menne.Igaz ki tudja ki kell próbálni -
dragonfx
veterán
Most kezd engem is érdekelni engem is eza táblázat dolog.
Meg az az excel tábla.
A difi átételeket honna tudom meg???
Meg hogy emnynit pörög max.a moci meg hogy hol a max. LE mega max. nymaték és hogy ez melyik tartományban áll rendelkezésre mikor nő drasztikusna és mikor csökken drasztikusan.
A 2. és a 3. fokozatból tudok kiindulni de csak a km/h alapján.
2>>40nél hallom jobban kezd hangja lenni a mocinak és ha ilyenkor lepadlózóm meg is ugrik...kb 75ig húz, utána is de mintha nem annyira mint a 40-75 közötti tartományban....ez lehetséges?
3>> eddig azt hittem 60tól húz, de nem, inkább 70-80tól, tehát ahol felrakom 2ből...és kb 110ig húz, utána a 110-125 között(szabályzás) már nem annyira megint.
Akkor most ebből mit lehet leszűrni?
hobizoli:
Hogy gyorsul neked a szekér 8 alatt 100ra?..hány lovas a punto gt???
-
-
dragonfx
veterán
Ez kemény lehetett
Nem is tudtam a hangot is nézik a műszakin.
Direkszürővel akkor hogy lehet átmenni??
Meg sportkipuf.fal???
3-4k között??...na ne baxxx...eg dízelt hogy tartanak ott, kishgíján széthajtják akkor
Ezek után már azon se csodálkoznék ha a hifi hangosságát mérnék
lámpa, rohadás, fék, kormány, futómő, lengécsill....én ezeket nézném.
sztaocs:
fúú de állat ez a hang...nekem ilyne kell vazzeeee..amikor elkezdi brümmögtetni....
dokar:
Szeritnme várd meg a műszakit brother, utána, én is így teszek..a következőn meg majd ráérek okoskodni addig mi legyen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Asus Rog Strix G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest