Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz p76 #5181 üzenetére

Persze. :D Ha Te tudod, mit mihez köss, hogyan, az áram tojik a dobozra. Na jó, nem mindegy, hogy sátorban alszik-e az ember, vagy egy 5 csillagos hotelben, de aludni tud mindkét helyen :) Csak a sátor több zajt enged be. :)

Amúgy ez meglepôen csendes, fülre néma, se brumm, se ssssz, se egyéb. De nem mérnék rá egy Audio Precision-el :D így ebben a formában.

Azért még így is látom-hallom már a még fejleszthetô dolgokat, de alapból is azonnal letett egy tágas szobába, mint amilyenekben a zenesuliban is zongoráztam, és a szellem megszólalt a zongorán :D Egybôl mutatja a lényeget, a finomodás persze még csak ezután jön.

De ez már a hangolás játék, alapvetôen még mindig funkcionalitáson a hangsúly -lévén "deszkamodell - és ez pipa. Névlegesen 32Ohm - 600 Ohm, én most Takstar Pro 82-esekkel tolom, emlékeim szerint mérve 28 Ohm. Nem hatja meg, nem esik össze, van kakaó, imádom ezt a kifogyhatatlan dinamikát. Továbbra is krokodilcsipesz kábelekkel, egy Arduino-s szettből, tekintettel arra, hogy elhánytam a jack adapterem valahol :D :W Vennem kell újat. Készülök még a jövőben 1-2 fülesre, így nagy aljzatot kapott, de a mostanim pont 3.5mm-es ..

Holnap jön franciáktól pár izgi dolog, úgyhogy szerintem ezt a hangzást el is felejthetem, dobozba téve más világ fog fogadni ismét majd. Jön bele egy mikrokontroller (standby funkció + vitális életjelek mérése), egy pici trafó annak is, 1-2 minőségi relé, kiszajú stabilizált lesz az anódfesz, illetve nem tudom, DC-sítsem-e a fűtést, tökéletes így AC-n is most, lehet így hagyom, passz. Lehet a lengô kábelezést is feladom, nyák.. neeeeeem tudom. Beth Hart megy, még várok a bontással icipicit.. :D

Elektris elôtt le a kalappal, pazar toroidot tekertek nekem.

Emlékezzünk csendben tiszavirág életû kis hôsünkrôl egy tegnap esti életképpel :D

Új hozzászólás Aktív témák