- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
isapeti
aktív tag
Hi arcok!
Sorry, hogy kussoltam, de 7vg-n nem vagyok netközelben... Szal kösz a válaszokat, van
igazságotok bôven, megnézem ezt az ingyenes progit! -
vtechun
veterán
szerintem nem túl jó ötlet , mert mi van, ha amúgy is van szünet a zeneszám közepén, akkor azt is kettévágja, helyrehozni meg még macerásabb. Egyébként ajánlom erre a célra mármint digizésre az ingyenes audacity programot, van benne zajszűrés is meg minden egyszerű és nagyszerű, google-n keress rá...
-
Re-Tech
aktív tag
Bár nem a legigényesebb megoldás elismerem, de pl. nero Sounndtrax-el is fel lehet darabolni 1 albumot :P
-
neduddki
nagyúr
HI!
HI!
A easy cd-hez vot ijjen dolog, de a 4 ota inkabb menekulnek tole, amugy az Papa Maci-nal az igassag csak, kisse draga, meg warez, meg ijjenk, ha nem zavar akkor nincs gond.
En audacity hasznatam a felvetelre majd a darabolasra, nem automata, de nem tart sokaig szetkpani, es itt is latod a hullmaformabol. meg az idobol hogy hol tartaasz es a kijelolt reszt kulon tod exportalni
udv
neduddki -
isapeti
aktív tag
Köv. a szitu: Bakelitlemez ill. kazi digizésénél igencsak nem fülik a fogam ott csücsülni a gép
mellett és figyelni a számok végét, ehelyett egyben szeretnék bedigizni egy oldalt, majd egy
progival AUTOMATICE feszeleteltetni.
Namost: egy újságmellékleten találtam is hajdanán 1 ilyet, de nem volt tökéletes, pl. félbevágott
1 számot, pár szünetet nem vett észre, de 3 számot sikeresen kiszakított.
Tudtok vmi frankó, megbízható, paraméterezhetô progit a célra, lehetôleg ingyeneset? Lehet
PC-s és Maces is.
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest