Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
general
üzenetére
hali. win7 alá neked nem kell más, mint: audigy pack win7 alá 3.6
-
general
addikt
válasz
zoltanz
üzenetére
Audigy hangkártyák nem támogatják a natív 44.1 kHz-es hangkiadást (ami a CD mintavételi frekvenciája pl.), hanem átkonvertálja a kártya 48 kHz-re. (ami ugye minőségromlást hordoz magában), Ahogy néztem az ASIO4ALL is ezt csinálja akkor róka fogta csuka, csuka fogta róka esete forog fenn, egyik sem jobb elvileg?
ezt honnan veszed?
-
general
addikt
...nos, az Everest Audigy SE-nek írja, szóval ez meglenne...
viszont feltettem az ajánlott linkről a driver packot, rendszerhangok - pontosabban a teszthangok működnek, a win saját médiaplayere is megy, de az általam használt foobar nem működik "device not found" hibaüzenettel... nem igazán értem...
elvileg uninstalláltam az előző drivert, mindent, utána tettem fel az újat, de az eszközkezelő még mindig azt írja az SB Audigy illesztőprogramra, hogy az előző, official az..valaki?
-
general
addikt
hali!
nekem egy Audigy SB 0570 jelzésű karim van, de nem tudom, hogy melyik is igazából, SE,Value, sima... segítenétek, ha tudja valaki? drivert szeretnék hozzá win7 32 bit alá, mert a mostani, amit letöltött magától nem igazán működik rendesen, mert az Audio Control Panelben nem állíthatóak az EQ stb. magyarul a Soundblaster saját beállításait nem mindet tudom használni...
és még egy kérdés, nem igazán tudom, miért ad meg 2 lehetőséget a kártyán belül alapértelmezett eszközként, 1. SB Digitális Hangillesztő, illetve 2. Hangszórók... mind a két opciónál lehet ugye konfigurálni, és hangerőt is állíthatsz, de nem értem, miért 2??? mi a különbség? melyiket tegyem meg elsődlegesnek?
ha a fent linkelt driver packot felteszem, segíteni fog? (illetve ehhez kéne tudnom, milyen kártyám is van, hiszen a Value-hoz másik packot ajánl a link!)
köszönöm!
-
CARNIVAL
csendes tag
sziasztok
van egy audigy 2 value (sb0400) kártyám
és ha használok eaxot szaggatnak a játékok, ez miért van?
gyenge a gépem hozzá?
gépem:
pentium 3 866Mhz
384 MB sdrm
radeon 9550 128MBhalf life 2 meg call of duty 2 az ami főleg beszaggat
ha jobb gépem lenne akkor már nem szaggatna a játék?( például P3 tualatin 1400Mhz)
elvileg ez hardveresen tudja az eaxot szóval nem értem minek szaggat...vagy vegyek audigy 1 gamer(sb090)/ audigy 2 (sb0240)kártyát?
-
papi20
tag
Sziasztok.
Ismét kérdésekkel fordulnék hozzátok.

Aszondja hogy: - megvettem az Audigy 2 Platinum Ex-es hangkártyát.
- feltelepítem a win 7-es drivert a game port nincs
- majd egy másikat rakok föl annál van game port de nincs hang
- végül felrakom a Audigy SupportPack 3.5. verziót
- itt minden jó csak ha mikrofonon beszélek akkor elkezd furcsa hangokat adni
- ismét helyrejön magától de 1kis idő elteltével ismét s*ar lesz.
- ami a legdurvábban fáj az hogy Sb Audigy [EC00]-ak ismeri föl minden driver.erről a kártyáról lenne szó. HELP.
-
atee
őstag
Picit szórakoztam vele. Még mindig halk win hangja. Viszont már nem tudok normálisan mp3 at vagy egy divixet megnézni.

Valami elcsesződhetett codek ügyben?
Mit kéne feltennem? -
atee
őstag
Sziasztok! SB0240 es Audigy 2 hangkártyám van. Már régen, de nem használta mert az alaplapival minden jobb volt.
Sajnos azon viszont most elszállt valami. Nem megy a mikrofon.
Vissza raktam és már tudom mi volt a gondom vele.
Olyan halk, hogy az valami elképesztő.
Win Xp semmi extra...
Mit tegyek? Milyen driver és honnan amivel jobb lesz vagy mivel lehet ezt beállítani?Köszönöm!
Illetve van egy SB0230 arany csatlakozású is. Melyik a jobb? Azt még nem próbáltam mert éppen nincs már rá időm.
-
papi20
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.Vettem nemrég egy Creative® Inspire™ T7900 hangfalrendszert. Csak még nincs a kezemben sajna. Talán jövő héten szerdán vagy csütörtökön lesz. :S
Néztem hozzá egy Audigy 2-es hangkártyát. Ez elvileg kihozná a max-ot a dobozból ugye?
Most ez a lap van nekem: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=170&prod_no=1215
Gondolom ez talán 1 kicsit meghajtja de nem lesz tökéletes. Hirtelen ennyi lenne. Előre is köszi.
-
Auratech
őstag
Audigy- istenei, kérdésem lenne felétek!
Nem gondoltam át a saját megoldásomat, hátha van már megoldás.
Szóval a hangkártya kimenetei párokban vannak a csatlakozókhoz rendelve (kivéve rca-piros- fehér). Ezt tudom.
Nekem szimmetrikus bemenetű aktív hangszóróim vannak. A szimmetrikus jel fizikailag a sztereo csatlakozón tud átmenni pld trs(jack dugón)csúcs-, gyűrű+, köpeny-ground.
Meg lehet azt oldani, hogy egy csatlakozón csak a jobb oldal jele jöjjön, pólusonként ellen fázisban, szoftveresen szimmetrizálva? A másikon meg csak a bal.
Evvel ki tudnám váltani a keverőt a hangfalig. Egyel kevesebb köztes elem.
A szimmetrikus csatlakozón a felszedett zavarjelek kioltják egymást, ezért hosszan el lehet vinni. Szóval találkozott már valaki a kérdéssel, esetleg megoldással? -
Auratech
őstag
A CMSS3D beállításokat felfedeztem, miután nem bírtam normálisan belőni a hangfalaimat a lehallgatáshoz. kiderült, hogy a Creat... panelen kell ügyeskednem. Most jó. (eső után köpönyeg)
-
amdni
aktív tag
Üdv!
Nekem is mint nektek gondok vannak az audigy 2 kártyámmal win7 alatt. Kezd elegem lenni ebből hogy egyszerűen rengeteg gond van az audigy-kkel. 5.1-es film alatt a center nem szól, a hangot amit a centernek kellene leadni a két front hangszóró adja le.
- 5.1 CH Windows® Vista™ Premium Level HD Audio (ALC662 Audio Codec)
Ez az integrált hangkártya az alaplapomon (asrock alivexfire-e-sata2)Van értelme nekem az audigy-vel bajlódni vagy elég nekem ez az integrált hangkártya is?
Jóformán 5.1-es filmnézéshez használom.Előre is kösz a válaszokat!
-
Grecky
senior tag
-
Madn!ght
addikt
Szia!
Nekem SB0240 audigy2-m van. (külsőre olyan, mint amit a képen belinkeltél)Én is Win7 U x64-et használok. Múlt héten tettem fel én is a daniel_k féle audigy support pack 3.5-öt. /fentebb linkeltem/
Install közben küzdött az előző driver leszedésével, majd egy újrainditás segitett rajta. Mikor feltette a drivert nekem is zúgott, torzitott. Aztán ujrainditottam, majd beállitottam a speaker settingset. 24bit 96000khz-re állitottam, és igy tökéletes.Próbáld meg a creative audio consoleban a restore defaults-ot hátha magához tér.
-
Grecky
senior tag
Sziasztok!
Audigy 1 hangkártyám van
(asszem player volt az alneve), és XP-n kiválóan működött az Audigy 4 pro PAX driverrel (EQ, EAX, SPKSET, THX, stb), váltottam W7 Ultimate 64bit-re, de egyszerűen nem találok normális driver-t hozzá, feltettem ez a Daniel K. féle support pack 3.0, ill. a 3.5-öt, de mindkettővel rossz:
Egyrészt olyan a hang konkrétan PES 2010-ben, mintha Darth Vader kommentálná a mérkőzést, a közönség hangja meg iszonyú halk, elég borzasztó.Emelett néha elkezd zúgni a hang, mint a rossz rádióadóknál, lejátszás közben, legtöbbször, de van hogy így indul a W7. Az alkalmazás bezárása után visszaáll normálisra.
Az összes létező beállítást végignéztem(16bit, 24bit stb), még a legújabb Pax pack-et is feltettem, de ez sem oldotta meg a problémát.
Itt olvastam, hogy a Daniel K. supportpack 2.0 talán a legjobb, érdemes kipróbálnom.
Sajnos addig marad a jó öreg XP.
Tudna valaki megoldást?
Van most lehetőségem, egy Audigy 4-et venni, vagy X-FI Xtreme audio-t, melyiket érdemes?
Tökéletes volna az Audigy 1 is, ha lenne hozzá W7-es driver... -
Auratech
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Köszi. Láttam már korábban, de nem foglalkoztam vele a creative oldaláról letölthető driver kipróbálása előtt. Most leszedtem. Aztán, egy óvatlan pillanatban próbát teszek.
Amúgy, ha a rakat ki és bemenetet elnémítom, amire éppen nincs szükség, tényleg szinte teljesen zajtalan a fejhallgató kimenet a front panelen. Ez mindenképpen pozitívum. Nem kell keverőt használnom, ha a stúdió fülesen monitorozok. -
Madn!ght
addikt
válasz
Auratech
üzenetére
Lehet nem egy driverről beszélünk.

Én a SB Audigy Series Support Pack 3.5 drivert tettem fel. Ebben van grafikus EQ.
Sok sikert!üdv: mad
-
Auratech
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Köszi. Kicsit ciki, de nekem a creative-ből kétfele ágazik audio console és update. A konzolon meg semmi finom hangolási lehetőség, csak preset, az is az eax fülön:

Engem olyan lehetőség érdekelne, amivel a kimenetet "ekúzni" lehetne fixen, a sugárzók kiegyenlítése érdekében, oldalanként. Szoftveresen nagyon egyszerű, de én szeretném kihasználni a vasban lévő dsp-t, ha már benn van.
Lehet, hogy van olyan driver-mod, amivel ez lehetséges?
Köszönöm! -
Madn!ght
addikt
válasz
Auratech
üzenetére
Felteszi külön programokként a beállitási lehetőségeket. Összességében nagyon hasonlít a régi xp-s driverre. Ugyanakkor a grafikus equalizert nagyon okos döntés volt beletenni.

A start menü creative mappában megtalálod az összes progit ami szükséges a beállításhoz. (creative audio console, speaker settings, EQ, ... stb) -
Auratech
őstag
Végre sikerült összeraknom a külső dobozt és már tényleg zajtalan a monitorozás.
Az engem is érdekelne, hogy a letölthető legfrissebb drivernél több opciót biztosító felülethez hogy lehet hozzáférni? -
Madn!ght
addikt
Hello!
Audigy 2 (sb0240) hangkarit használok Win7 x64 alatt, és mióta feltettem a SB Audigy Series Support Pack 3.5 drivert, cod5 alatt olyanok a hangok mintha vmi visszhang effekt lenne bekapcsolva. Zenehallgatáskor tökéletes, ott nem hallottam ilyen jellegű problémát. Természetesen default beállitások.
Ha tudtok esetleg vmi más használható drivert, ill. javaslatot, akkor azt szivesen veszem.üdv: mad
-
iMaverick
addikt
Üdv minden Audigy 2-es tulajnak!
Szeretnék érdeklődni, hogy valaki nem tud abban segíteni, hogy hol lehetne beszerezni Audigy 2-höz való frontpanel átalakítót? (HD-shoz valót. Az AC97-es verzió nem működik a házam csatlakozójának jóvoltából.)
Találtam egy angol nyelvű leírást, de ott olyan alkatrész típusnevekre hivatkoznak, amik alapján nálunk nem tudom beszerezni (pl. Lomax-ból)...
Ezért is gondolkodok inkább valami "kész" termékben...
-
D@ni88
addikt
hali, most vettem egy 4770-et, és egy idő után elkezd recsegni a hang. (audigy2)
9.9 catalist. legújabb daniel_k driver. néztem eszközelőben más irq csatornán vannak, szval az miatt nem lehet. Másik slotb a nem tudom tenni a microatx lap miatt
de így is van 1 slot a vga és a hangkártya között 
valakinek van valami ötlete?
(win7 alatt)
audigy2 value... -
pandemonius
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tud valaki rendes sorround mixer programot Win7-re? Hátsó hangfalakat szeretném erősebbre venni, a windóz beépítettje nem jó, mert hangerőállításnál elmegy az egész, az audigy2-ZS-emhez pedig nincs CD-m, a letölthető szoftverében meg nincs semmi ilyesmi. Köszönöm -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne Audigy 2-vel kapcsolatban.
Már vagy' 4 éve megvan ez a hangkártyám, de most egy külső DAC+erősítőt szeretnék venni, és azt mondják, hogy az Audigy2 digitális kimenete nem igazán jó hozzá, mert hardveresen a kártya az alap 44.1k hangokat 48-ra konvertálja fel, és azt is adja ki a digit kimeneten, ami nekem nem lenne jó. Ez valóban így van? Ha igen, nem lehet valahogy mégis jobb belátásra bírni?
-
Vasinger!
nagyúr
Nos, megvettem a Logitech Z-2300-at. Jónak jó, de nem eléggé, ezzel az alaplapival. Ugye mondtátok, hogy legjobban egy Audigy 2 Zs dukálna mellé. Össze lehetne valahogy kötni avval a karival a hangfalat, digitális bemeneten? Ha igen, mégis hogyan, nem vagyok otthon ebben. Esetleg SPDIF-en? Melyik a jobb és miért?
További kérdések később várhatóak.

-
Stehe
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Audigy 2 USB-s hangkártyám, ami tegnaptól nem ad ki hangot magából, csak elkezd rajta villogni az összes led. Áramtalanítttam, de utána szintén csak a ledek villognak pár másodpercenként. Bekapcsolni nem lehet, még távirányítóról sem. Valaki találkozott már hasonló problémával? Ha hardver hiba, egyáltalán meg leet javíttatni valahol, ha már nem garis? Mert jó kis kártya, és olcsó sem volt, szóval nem szeretnék másikat venni...
Köszi előre is!
-
D®. GeNy@
aktív tag
Sziasztok!
Egy pár hozzáértő (mivel uncsitesóm szerint csak azt hallom, amit hallani akarok
) véleményt és okítást kérnék az alábbi ügyben. 
Épp azon vitáztunk (sajnos sikertelenül) h. egy mai realtek int. hangkártya vs minima audigy kártya minősége ugyanolyan, azaz nem éri meg az Audigy2 sem!

Azt aláírom, h. sokat fejlődött az int. szutykok "minősége" de ha vkinek van egy minima genius sw hf 5.1-e, legyen az 3600-5005-6000 vagy logitech z5500, esetleg crea s-750, akkor teljesen mind1 szerinte, milyen hangkártya van a gépben, mert a hang csak átfolyik a kártyán és hang minősége ugyanaz! Win7 alatt ugye idézem: "Megváltozott a hang API, nincs HW keverés, így ugyanolyan minősége van egy Au2-nek, mint egy int. realtek-nek"
XP alatt is szerinte (ott azért van HW keverés) nem hoz többletet az audigy kártya az int. szutyokkal szemben...
Idéznék még egy dolgot:
"Jómagam 2000-ért vettem kb 3 hónapja egy audigy-t sb0090-es..annyit megért az alaplapi szutyok helyett szerintem...
Erre ő: hát sztem az alaplapi szutyok jobb lett volna tőle...
Esetleg mi a véleményetek erről:
Én: figyi már, 2006-ban az au2-vel nem hallgattál DvD filmeket 5.1-ben?
Lacca: dehogynem
Én: és ugyanaz volt ,mint az integráltal a DTS vagy DD5.1
Lacca: el is adtam mert nem érte meg az ára a minőségbeli különbséget
Lacca: és most meg amúgy se érne semmit
Én: ha igen, összepisálom magam

:
Lacca: integráltak simán érnek annyit mintegy audigy2Szóval szerintetek hogyan lehetne észérvekkel meggyőzni arról, h. nem biztos a maga igaza?

Az más kérdés, h. nem mp3-at hallgatok, hanem flac-et, de neki bőven elég a max 192kbs.Persze két csipogóval vagy még egy Genius 5.1-el se van különbség, viszont szerencsémre hozzám került kölcsönbe egy stereo erősítő és egy Quadral hangfalpár, amin én igen is hallom, h. flac vagy mp3 szól. Ezek szerint önigazolásról van szó, azaz csak azért hallom a különbséget, mert hallani akarom?

-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Hangkártya vásárlás előtt állok. Egy Senheiser HD202-t és egy Logitech Z-2300-at kéne kihajtani. Nekem mindenki az Audigy 2 Zs-t ajánlotta erre a célra. Megfelelne ezen kritériumoknak?
Ami még fontos: W7-re legyen driver, ne melegedjen.

-
Trevi
tag
sziasztok én a Creative audigy SB Live! Player 1024 kártyát vettem meg és se hogy se müködik rajta az 5.1 amit el tudtam érni vele az hogy müködik a 4 csatorba hangfal az oldalakat böngészve találtam meg ezt a oldalt ezen tudtam meg szólaltatttni a hangot [link]microsoft.com
vért izzatam hogy müködjön az 5.1 de se hogy se tudom el érni lehet hogy kamu rajta az 5.1 kimenet na mind1 de legalább mükxik valahogyan
-
MM
őstag
Kár, mert amúgy meg lejön simán az oldalról fizetés nélkül, bár kipróbálni nem tudom, mert ebben a gépben nincs hangkártya

Találtam pl. egy ilyen lapot: Asus N4L VM DH
Ezen is van DDL (Realtek ALC 882M)
-
nyunyu
félisten
Egyébként egy kezeden megszámolhatod, hány hangkártya kever élőben, azok nagy része pedig csak alaplapokra integrálva létezik. (PL: SoundStorm)
Cirrus Logic legnagyobb chipjere epulo kartyak is tudnak Dolby Digital Live-ot: Terratec Aureon 7.1, Asus Xonar szeria.
Creative meg jo szokasa szerint elqrta a legfrissebb drivert, igy hiaba veszed meg a DDL packet, nem mukodik.
Elozo drivert kell hekkelni, hogy menjen... -
MM
őstag
Bővebben rengetegszer le van írva itt a fórumon, ebben a topicban is.
Röviden: Audigy kártyák nem kevernek real-time DD vagy DTS hangot, így csak sztereo PCM-et tudnak kiküldeni a koaxon. Spéci kábellel (3 osztású jack) 3 x sztereo PCM jel ki tud menni, de ehhez 3 erősítő kell, vagy spéci creative hangrendszer.
Egyébként egy kezeden megszámolhatod, hány hangkártya kever élőben, azok nagy része pedig csak alaplapokra integrálva létezik. (PL: SoundStorm)
-
MM
őstag
-
Tian66
senior tag
Sziasztok!
Bajom van. Segítsetek!
Audigy 2 ZS hangkártyám van és össze van kötve 1 Onkyo TX-SR 703E erősítővel.
Na most az a gond, hogy digitális kimeneten keresztül se tudom az erősítőre kiadni az 5.1-et ( vagy 7.1 ).
Mindig csak PCM Stereo-nak látja és annak megfelelően csak a két front szól!Mit nem csinálok jól???

Please!!

-
D@ni88
addikt
hali, olyan problémám lenne, hogy nemráég váltottam realtek ALC662 alaplapiról Au2 Value kártyára, és azt tapasztaltam hogy hiába tekereme fel maxra a hangfalat, nem szól oylan hangosan, mint amikor a realtek-nél felvettem félig...
szval kicsit zavaró. Mixerben minden maxon van. Win7et használok, 5letek? -
MM
őstag
Sziasztok!
A következő miatt kérnék segítséget SPDIF ügyben:
Egy Audigy2-vel (sima 2-es, nem ZS, nem SE) sehogyan sem sikerül a DD és DTS hangot átküldenem a házimozi erősítőre. - Yamaha RV363. Stereo PCM-ként átmegy, illetve zenelejátszásnál is, ezzel nincs is semmi gond, de nem ismeri fel DD-nek a hangot, vagy DTS-nek. Ugyanazt a DVD anyagot kiírva asztaliról SPDIF-en gyönyörűen felismeri.Rendszer: WinXP SP2 Prof HUN + legújabb hivatalos Creative driver.
A hibajelenség:
VideoLan: A/52 over SPDIF-et választok, akad a hang, sima 2.0 választva átmegy, mint PCM
MPC-HC: AC3 Filter fent van, ha minden be van állítva, és stereo downmix, akkor PCM-ként átmegy a hang. Ha a stereo downmix nincs, akkor a két front hangja megy át PCM-ként.
Ha viszont bepipálom az SPDIF passthrough-t, akkor akad a lejátszás, és nincs hang.
(padded/warped DTS, 14/16bit, minden próbáltam, de semmi változás)
PowerDVD-t próbáltam még, sikertelenül.A kérdésem az, nincs-e valami ötlet, illetve okozhat-e gondot az, hogy nincs mono jack-RCA kábelem, hanem egy Stereo jack-RCA kábelnek a fekete végét használom. (mivel stereo PCM jól megy, azért nem tartom valószínűnek, de mi van, ha zavarja az, hogy össze van kötve)
Vagy inkább driver gond lehet?
Előre is köszi!
-
coleen
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Au2 ZS-t, de az a problémám, hogy nem ad hangot. Már mindenfajta driverrel (gyári, danielk, kx) próbáltam, a vistában ki is írja a belső equalizer, h megy a zenelejátszás, de hangot nem ad! Se digitális kimeneten, se analógon fejhallgatóval! Szerintetek mi lehet a probléma? (a hangerő sw-esen maxon van)
Természetesen van alaplapi hangkarim is (GB EP45-DS4 lapon van), de azt BIOS-ból letiltottam (Azalia disabled). -
D@ni88
addikt
van egy audigy 2 value hangkarim, hogy lehet 5.1es működésre bírni? (win7)
-
dark2
tag
Üdv Mindenki!
Szereztem egy audigy 2 kártyát az elmúlt napokban, meg is vagyok vele elégedve.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy (mivel ez OEM példány) a dobozos au2-khöz járó sample cd, vagy demo cd mit tartalmaz? Az enyémhez egy driver cd van csak, de az sample cd-n talán vannak zenei minták is, úgy olvastam. Beszerezhető valahonnan?köszi
dark2 -
Sanya
nagyúr
az audigy2 zs hangkarimból kiment a center. minden más szól, alaplapin megszólal a center is, csak a fránya audigyből nem. tudtok rá vmi megoldást?
-
nyunyu
félisten
Van egy Audigy-m és a digit kimenetet használnám, de Win7 alatt nem települ a surround mixer 2 és így nemtom kiválasztani ezt az opciót
Legfrissebb Au1/2/4 driver, WinZippel kicsomagol, setup.exe Vista SP2 compatibility modban, adminisztratorkent futtat?
-
Osynho
addikt
De az a vicc, hogy a Control Panel / Sound menüben a SPDIF Out-nál megy a zöld "csík" , csak vmiért az erősítőbe nem jut el a jel. Pedig a kábel, stb ugyanaz, mint xp alatt

-
sirdond
őstag
próbáld meg ezzel
egyébként nem biztos,hogy menni fog, mert nincs még win7-es driver audigy 2 szériához
és ha creative-on múlik sajnos nem is lesz egy ideig
-
Sanya
nagyúr
van!
-
Osynho
addikt
Üdv!
Van egy Audigy-m és a digit kimenetet használnám, de Win7 alatt nem települ a surround mixer 2 és így nemtom kiválasztani ezt az opciót. Van vmi megoldás erre? -
LamaCube
addikt
Köszi mindenkinek!
-
Korcsii
őstag
válasz
LamaCube
üzenetére
utoljára XP alatt próbáltam, de ott simán....
viszont:
mit lehet akkor tenni, ha a legújabb drivert nem tudom újratelepíteni, mert azt írja, hogy nem volt restartolva egy driver telepítése óta.... volt... 5x is, de semmi...
talán kékhalált kaptam telepítés közben, vagy nemtudom, el kellett mennem a gép mellöl, amikor elősször telepítettem... mire visszaértem, csak egy hibaüzi fogadott, hogy a win súlyos hiba után állt helyre (vagy nem is tudom mit is írt pontosan)...ötlet? szerintem a creative ezt eltárolja valahol a registry-ben, mert közben eltávolítottam az eszközkezelőn keresztül, és újraraktam a win update-ről, majd restart, de még mindig nem engedi

-
LamaCube
addikt
Sziasztok!
A héten megérkezik az Audigy 2 -es hangkarim.A kérdésem,hogy a firewire csati ami rajta van képet is tud továbbítani(gondolok itt DV kamerára) vagy csak hangot?
Válaszokat előre is köszönöm! -
Mankó
veterán
Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e és ha igen, akkor hogyan beállítani az Audigy2 Zs hangkártyámnak, hogy 24 biten szóljon Win Xp alatt?
Win 7 alatt lehetett, itt meg egyszerűen nem találom.
-
CimbiX
aktív tag
Sziasztok,
egy hasznalt Audiy 2 ZS megvetelevel szemezgetek, Vista x64 ala. Müködik x64-es rendszereken rendesen, ill. erdemes egyaltalan 15-20€-t kiadni? Jelenleg az alaplapi hangkartya ontja magabol a hangokat, de pl. ha feltekerem a hangeröt, akkor sisteregnek a hangfalak.

Hmmm... talan Xtreme Gamer is befuthat, melyik hangkartya a jobb?
-
tigipuf
senior tag
bocsi már megint én,de úgyse néz ide a kutya se
,most valamit elcsíptem az audio konzolban,beszarás,hogy szól,majd szétvágta a hangfalat
,de azért egy jó kis megpiszkált driver linket továbbra is elfogadok örömmel,és meg is köszönném 
-
tigipuf
senior tag
nehogy már elpicsázza már egy alaplapi integrált rendszer
,mert rögtön kettéharapom!
főkélpp zenehallgatásra kellene,nem szól rosszul,de szerintem több van benne,annyira dicsérték régebben 
-
tigipuf
senior tag
hali!Tényleg küldhetne valaki
egy linket már audigy2 ZS-hez driver ügyben (vista 64 bit),mert én csak elég puritán,butított,szovtveresen letiltott szarokat találok
!vagy olyan öreg tipus már,hogy nincs is hozzá valamilyen moddingolt okosság
?megköszönném,ha valakinek volna valami épkézláb ötlete,hogy lehetne egy kicsit többet kihozni a kariból
még egy normális control panelt se találok!de amint látom nem vagyok egyedül a problémával
köszi -
slayerenkala
tag
válasz
slayerenkala
üzenetére
Szerintem megoldottam : D
-
slayerenkala
tag
Üdv!
Tegnap óta avval szenvedek hogy egyik driver sem érzékeli az audigy 2-es (sb0400) hangkártyámat
Biosba letiltottam az alaplapit, meg volt valami olyan hogy power on by pci azt engedélyeztem...alaplap:asus p4v8x-x.
A win érzékeli mint multimédiás audioverézrlő, de már próbáltam biztosan vagy 5 ilyen 10-30 mega körüli drivert, aztán találtam egy telepítő cd-t neten ott mikor megnyitom azt írja audigy2 gondolom hozzá jár de lehet rossz mivel az is azt mondja hogy nem érzékeli a kártyát
, ja igen azt nem mondtam hogy nincs hozzá cd úgy szereztem:S
a win-t is már ujra raktam (xp sp2)
Nagyon megköszönném ha valaki tudna segíteni esetleg megmondaná hogy milyen irányba mennyek
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Volna nékem egy ilyen Audigy 2 /SB240/ kártyám...Jelenleg a sztereó kimenetén használom jack-RCA kábellel mini Hi-Fi-re kötve..Win-ban asztali sztereóra állítva..
Namármost szeretném a mélyebb hangokat egy kicsit felturbózni és arra gondoltam beszerzek egy aktív mélyládát..A karin a mélyláda kimenetre kötném és Windosban 2.1-et /már ha van ilyen ott/ állítanék be..Müködni fog a dolog ??/Hi-fi+aktív mély egyszerre/, vagy van valami akadálya ennek??
Köszi a választ!!
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok! Biztos volt már ilyen kérdés, de hátha valaki segít... Most raktam fel vista 64 ultimate sp1-et, és arra lennék kíváncsi, h milyen drivert rakjak az audigy 2 zs kártyámhoz h minden ugyanolyan jól működjön mint xp alatt(pl legyen eax konzolom, magas mély állítás, stb stb...) . Köszi előre is!
-
zoltanz
nagyúr
Audigy hangkártyák nem támogatják a natív 44.1 kHz-es hangkiadást (ami a CD mintavételi frekvenciája pl.), hanem átkonvertálja a kártya 48 kHz-re. (ami ugye minőségromlást hordoz magában), Ahogy néztem az ASIO4ALL is ezt csinálja akkor róka fogta csuka, csuka fogta róka esete forog fenn, egyik sem jobb elvileg?
-
CsizmaKo
tag
Van olyan ember aki tudja milyen beálitásokkal a legjobb,stb. az ad. 2 NX és megosztaná velem?
Egy kis segitség azoknak akiknek esetleg hiányozna a gyári lemez valamelyik audigy hangkártyához és driver hiányban szenved
.
Itt megtalálhattok egy párat: [link] -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok !
Gondoltam itt érdeklődök, hátha tud valaki tippet adni

Szóval, régebben már írták valamelyik topic-ba, csak nemtom melyikbe, hogy AUDIGY 2 Zs-hez van jó Vistás driver, ami jobb mint a gyári Creative-é.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy melyik driver-t éri meg felrakni Vista alá? 32bites rendszer, de lehet lesz hamarosan 64bites is, szal ha az alá is jó, az sem hátrány.
Meg pl olvastam itt, hogy a kx drivere felcseréli a kimeneteket, ez mindig így van?
Előre is köszönöm a válaszokat

-
CsizmaKo
tag
Sziasztok!
Vettem egy USB audigy 2 nx -et ,leszedtem a drivereket a creative oldaláról,szépen feltettem őket és tul.képp majdnem minden működik eddig rendesen,kivéve 1-2 apróságot.
Nemtudom,hogy én csesztem é el v.mit,vagy alapból ilyen lehet
.COAXon használom,de nekem a teszt nem működik rendesen.5.1-re van állitva elinditom és csak a front bal és jobb oldal szólal + .Azt is +figyeltem,hogy a D.D. led nem világit hiába szól a film akár 5.1ben,akár DTS ben.Szerintem minden bevan állitva "talán" rendesen,mert kipróbáltam egy THX tesztel is és minden a helyén szólt.
Szerintetek hol lehet a gond? -
Cölöp
tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem:
Adott: Audigy 2 ZS ; kxProject v3541 ; WinXP SP3 ; sztereő erősítő+fejhallgató+mikrofon
Lehet-e variálni, hogy adott jack aljzaton milyen jel menjen?
Konkrét példa: a kxProject drivere alapból felcseréli a rear/front aljzatot, mert állítólag a rear (fekete) aljzaton jobb a hangminőség. Ez rendben van, oda dugom a sztereó erősítőmet. De azt szeretném, hogy a fejhallgató is be legyen dugva valamelyik aljzatba. Namost, ez nem is lenne gond, ha nem bazinagy dugója lenne az erősítőmnek, ami eltakarja a Front (zöld) aljzatot, így ahhoz nem férek hozzá. Tehát azt kéne csinálni, hogy mondjuk a Line In (kék) aljzatra átküldeni a Front (zöld) jelét. -
pee13
senior tag
Üdv mesterek!
Lenne egy audigy2 value kártyám, ami nagyon patentül szól, amíg drivertelepítés után újra nem indítom a gépet. Kb negyedét kapja meg az erősítő a kimenő jelből, és baromi halk lesz! Próbáltam daniel_k drivert is, hivatalosat is, egyik se jó.. Amúgy Vista SP1-em van.. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de így is van 1 slot a vga és a hangkártya között
) véleményt és okítást kérnék az alábbi ügyben.

, 0011-e igen, de az bugos ezerrel, DDL sem megy

Hol kellene beállítani?
,köszi a linket megnézem
főkélpp zenehallgatásra kellene,nem szól rosszul,de szerintem több van benne,annyira dicsérték régebben