Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- MIUI / HyperOS topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Készen van.

Egy kissé szkeptikus voltam,de tényleg jobbnak tűnik...
ez tök jó.Akkor gyakorlatilag most már egy audigy4-em van? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
_seth_
veterán
kX driver telepítése:
1, Mindent uninstallálsz (nem kell driver cleaner vagy registry buherálás).
2, Restart.
3, Futtatod a telepítőt és mindig ok/next/igen kiv amikor VST cuccot kérne mert az nincs (vszeg) szal ott mégse/cancel majd megkérdezi, hogy újrainduljon-e:
4, Restart azaz újra kell indítani.
5. Enjoy the kX driver POWA
-
SimS
senior tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
hogy hogy rakd fel:
1. leszeded
2. elindíotd az ''ikernelupdate.exe''-t
3. elindítod az ''YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2.exe''-t
adsz neki egy install könyvtárat...megcsinálja (szvsz ne a program files legyen
)
(english -> install youp2.32 -> i agree -> next -> mindent kijelöl -> install)
(nekem ne csinált semmit miután befejezte a telepítést) ezért:
ezután eltallózol oda ahova tette a cuccokat, és (sajnos ez ilyen) egyenként felrakod a komponenseket...szvsz sorrend mind1
jééé, ezt le tudnám írni az oldalhoz is, nem is bonyolult
-
Tibiajax
nagyúr
Sziasztok.
Nna szoval.Lent vannak a cuccok Sims oldalárol--thx érte
Audigy2zs a karim,nekem most a gyári legutolso driver van fennt.
Hogyan is csináljam?Driverclean+esetleges uninstallok,restart,és mehet fel a kxdriver?
Jo a gondolatmenet? v esetleg tanácsok,ötletek?
thx a válaszokat előre is. -
Whaskes
senior tag
Sziasztok! Audigy2ZS hangkarim van és szeretnék bakelit lemezeket bedigizni. Tudnátok mondani 1-2 progit amivel megtudnám oldani? Először is a felvételhez kéne utána pedig a daraboláshoz. Köxi!
-
OutsideR
aktív tag
Rég jártam erre...
Keresnék Audigy2zs-hez fekete előlapi panelt. -
Whaskes
senior tag
Sziasztok! Van nekem egy Audigy2 ZS Hangkarim. 0350 es sorszámú aranyozott csatikal. Érdemes ezt eladni és venni egy Audigy 4 OEM t? 14K ért láttam
-
SimS
senior tag
válasz
vcsabesz
üzenetére
Hi
ezt a kx drivert honnan lehet leszedni?? dobjál már 1 linket légyszi, mert akkor azt is feltenném az oldalra
- közben megtaláltam (ez télleg csak 4mega?? jó ez??
)
igazából azt nem ismerem, annyit tudok mondani erről, hogy sok finombeállítást tucc vele tenni, mivel fel rakod vele (2.32ről beszélek) az audigy4es cuccokat, és minden szir-szart tucc álítni, mintha 4ed lenne
, szal jó
[Szerkesztve] -
vcsabesz
tag
Sziasztok.
Most kx drivert használok a karimhoz. Tegnap láttam a fórumon ezt a youp-pax fi drivert.
Mit kell tudni erről? Jobb mint a kx driver? Inkább zenehallgatásra használom, nem érdekes az eax. Látom fent van a audigy 4-nek a drivere is. Melyiket érdemesebb felrakni? -
kovsol
titán
Sziasztok!
olyan problémám van, hogy a hangfalam egyfolytában serceg!
azt már kiderítettem, hogy 100% ,hogy az audigy miatt, mert fejhallgatóm is serceg
egyfolytában ha hallgatok valami ha nem
korábban nem recsegett vagy csak néha néha egyet, most egy másik szobában vagyok esetleg az a baj ? -
SimS
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
honnan lehet leszedni???
Nos, ezeket a kártyákat úgy gyártják ahogy, azután szoftveres korlátozásokkal lebutítják és azt mondják rá: ennyit tud... de élelmes programozók tudják mitől döglik a légy, és hogy mit kell annak érdekében tenni, hogy kihasználjuk a vásárolt cuccost
ha tudsz, dobjál már egy linket erről a driverről, meghogy honnan lehet leszedni, jól jönne az oldalhoz [link] esetleg fel is töltheted ide...de ezt inkább én
-
SimS
senior tag
Az oldal kész és csak arra vár hogy jöjjenek a creative tulajok

Csupán a leírás hiányzik amit FishAir még nem jutatott el hozzám
-
SimS
senior tag
Tiszteletem mindenkinek aki erre téved!
Nos jó hír hogy találtam olyan szolgáltatót ahol ingyen kapni tárhelyet és korlátlan-t![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a020.gif)
viszont fájlméretkorlát is van
4 mb ami egyáltalán nem sok 
De a fájlokat már feltöltöttem, darabolva, csomaglva![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a040.gif)
Ezúton (és majd priviben is
) felhívom FreshAir figyelmét hogy írja meg a telepítési útmutatót és akkor az oldal hivatalosan is elindul ![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/midi/froehlich/a023.gif)
-
boba6
senior tag
üdv néktek
épp ki akartam már vágni a francba a audigy 2 zs-emet mert annyira nem jött be a hangja
erre ma feltettem ezt:
Creative Sound Blaster Audigy, Audigy 2 series and Audigy 4 series Driver
02.08.0004 (34.26 MB)
24 Jan 06
(eddig ez volt fent: 1.84.55 r1)
és életre kelt a kártya!
igaz még csak mp3-at hallgattam rajta de máris sokkal jobban bejön
próbáltam már a KX drivert az jobban tetszett mint a creative, a játékok miatt viszont visszatettem a gyárit
már arra is gondoltam hogy a vezeték nélküli AKG T-405 fülesem a ludas (van egy nagyon minimális alapzaja) mert a genius HT 5.1-en nem jött ki annyira a hibája, de fülessel egyszerüen nem ''ÉLT'' a zene, most viszont azzal is helyrerázódott
na csak ennyit akartam megosztani veletek
azért lehet vetek egy pillantást arra az új driverre amiről itt fentebb susmusoltatok, megakadt a szemem a sok dícséreten
-
SimS
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
[link]
itt nincs? -
Digitalboy
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a DVD Audio sampler discet honna lehetne letölteni???
-
SimS
senior tag
Bazz, nekem folyamatosan valami kínai sz@rságot ír a rar helyett...ha meg menteném másképp akkor meg nem található....FlashGettel uez

![[kép] [kép]](http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/boese/a010.gif)
-
FishAir
senior tag
válasz
gergo55555
üzenetére
Na akkor faja.

-
gergo55555
csendes tag
Elég, én is így tettem fel...

-
FishAir
senior tag
Illetve eszembe jutott valami. Azt kellene majd kipróbálni, hogy lehet, hogy elég ha csak a drivert rakjuk újra és a szoftvereket fenthagyjuk. A Start Menu\Programs\YouP-PAX Fi v2.32 Drivers SP2-ben van egy ilyen, hogy Uninstall YouP-PAX Fi v2.32 Drivers and software. Ha azt elindítod, van benne egy olyan hogy, külön csak a drivert távolítsa el. Na most azt nemtudom, hogy a Creative Audio HQ + Surround Mixer (Audigy)-ből (az első bejegyzés) újabbat rak e fel vagy nem. Szal, hogy azt is el kelle távolítani. De szerintem első körben az maradhat fent. max ha elrontja akkor újra fel a 2.32 és utána azokat is uninstallálni kell.

[Szerkesztve] -
FishAir
senior tag
válasz
gergo55555
üzenetére
Jé tényleg. A rossz hír az ahogy olvsasom, hogy újra kell rakni mindent. Na most ez egy kicsit megbonyolítja a dolgokat. 2.32-es egy komplett telepítő volt szal először felrakta a szoftvereket aztán a drivert, mindent magától. Ez a funkció eddig csak ebben a 2.32-es packben volt. A régebbiekhez kellet külön, és gondolom ehez is a hackelt Audigy 4 ISO. Na most menetrend akkor annyiban fog változni, hogy először feltelepíted a szoftvereket az imageről. Nagyon fontos, hogy custom install-t kell választani és a legalján lévő Windows Drivers-t vissza kell pipálni, tehát annak üresnek kell lennie!!! Aztán ha ez megvan mehet fel a driver. És utána kell patchelni a két file-al amit már SimS említett, de lehet hogy ebben már nem, mert a 2.31-ben már csak a speaker settings-t kellett a 2.32-ben meg már semmit sem. Estére tudok pontosat mondani majd remélem.
-
gergo55555
csendes tag
Megjelent a 2.33-as verzió. További részletek itt : [link]

-
FishAir
senior tag
Cső. Crackelni csak a 2.32-es driver alatti verziókban kellett a két file-al. Most már a telepítő megcsinálja sztem külön. Szal természetes. Leírást tudok majd csinálni, csak most szarakodott a gépem a napokban, úgyhogy azért nem jártam errefelé. Majd leszedem és felrakom újra, mindent képpel illusztrálok majd, hogy jobban követhető legyen, még az uninstallt is.
-
Digitalboy
senior tag
Valahol volt a topikban egy tesztprogram amivel le lehet teszteltetni a minőséget. Mi annak a proginak a neve, illetve honnan lehetne letölteni?
-
Digitalboy
senior tag
-
SimS
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Azt már felraktam, meg amit egy mappába csinált azt is, meg szir-sz@rt felraktam... audigy4es cuccok vannak fenn (sztem) ezzel a driverrel... analógon sztem alig van különbség

[Szerkesztve] -
Digitalboy
senior tag
Az ikernelupdate.exe fájlt elindítottad első lépésként? Az csak annyi hogy felvillan egy ablak és kész is. Gondolm egy bejegyzést rak a windowsba, hogy ez egy A4-es kártya. Aztán már lehet rakni a YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2.exet is. Ha fel tudtad installálni akkor jól csináltad!
Bár az is lehet hogy a YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2.exe eleve egy crackolt fájl már!
[Szerkesztve] -
SimS
senior tag
válasz
FishAir
üzenetére
Nah akkor, tegnap este felpakolásztam mindent evvel a 2.32es driverrel.... ugyanúgy a sb audigy2 [9000] értéket írja mindenhol, de más a szoftverek kinézete (gondolomez természetes, mert az SB Audigy4 driverjeit küldtem fel, hisz benne volt a 2.32es driverben) a kérdésem az lenne hogy én nem crackoltam semmit se (pedig van egy zipem benne 2 file) és anélkül is működ minden
ez természetes?
más: plíz írj már egy részletes leírást (akár priviben is) hogy milyen driverek vannak, meghogy hogyan kell felrakni őket (az oldalhoz kellelne
) -
SimS
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Jah az ötlet nekem is tecc!
Nos, azt írtad hogy te is elkezdted leszed, puff már fel is raktad..
de hogy??? nekem alig döcögött 1kilóval, 3 egész napig jött le eza 2.32es driver
, bazz... hír az oldalról? majd szóljatok ha kész van, vagy ha kell valami help ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sanya
nagyúr
felőlem akárhol lehetne. akinek megvannak a file-ok, elkezdhetné. én csak ötleteket adok

[Szerkesztve] -
kovsol
titán
válasz
Digitalboy
üzenetére
nem 500Mb a max fájlméret ?

-
Digitalboy
senior tag
Kicsit vicces 10 oldalt beregelni!

De az ötlet jónak tűnik. Különben az ATW.hu oldalon 500mb-ot adnak és korlátlan fájl mérettel. Szóval oda már csak kettőt kell regisztrálni.
Sőt, most jut eszembe az extra.hu-n 1gb-ot adnak!! Csak ott nem tudom a max fájl méretet!
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
szervusztok!
kellene csinálni egy oldalt, ahova fel tudnánk tölteni a nemhivatalos drivereket. kb az egész olyan 1 giga lehet nem?
a tvn-nél van 100 mega ingyen tárhely, és ha beregisztrálunk 10-et, akkor megvan a giga tárhely, + egy weboldal, amin csak a legszükségesebb dolgok lennének leírva, és ideirányítanánk mindenkit erre a fórumra. na ki mit szól hozzá? -
Snowrider
csendes tag
Most láttam hogy a dobozos ZS verzióhoz adnak egy Creative DVD Audio sampler Disc-et! Elképzelhető hogy ezért nem játsza a demot, mert kellene neki a CD?
De miért nem kéri a szerencsétlen!
-
-
FishAir
senior tag
válasz
Digitalboy
üzenetére
Hajjaj, de még hogy megtámogatja.

-
Digitalboy
senior tag
Ez a Youp-Pax drivert(2.32) támogatja az EAX-ot is? Mert akkor felrakom kipróbálni!
-
Snowrider
csendes tag
A régi Live5.1 már nincs meg. A különbség érezhető. Én a DVD AUDIO közti különbségre lettem volna kínácsi! A driverekkel semmi gond, a mély nagyon mély!
A hangzás tökéletes, DTS CD-k nagyon ott vannak minőségben!!!
Akinek nincs meg a Jean Michel Jarre - Aero albuma DTS-ben, az szerezze meg!! Annál jobb hangzást még nem pipáltam!
Csak az a fránya 24bit/192 érdekelt volna még!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
SimS
senior tag
válasz
Snowrider
üzenetére
csak ez a probléma ?! semmi gond a méllyel, semmi baj nincs a driverekkel.... mondhatni X-AKTÁS eset
,szal nemtom hogy hol van ez a file, én nem is használtam... vedd elő a régi hangkártyádat, lődd be FULL POWERrel egy f@sza, minőségi zenét pl. Harry-Gregson Williams
peration Dinner Out vagy ilyesmi aztán vedd elő az új karit, és ott is hagasd meg.... ha nem érzel különbséget, akkor baj van ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Snowrider
csendes tag
Újdonsült Audigy2 tulajként lenne egy kérdésem.
Minden tökéletesen megy, szól ahogy kell neki, egyedül a DVD AUDIO SAMPLE nem akar szólni. Pedig nagyon kíváncsi lettem volna rá, hogy mennyivel jobb a hagzása.
Másnak szól rendese, a hangkártya analóg kábelekkel van az erősítőhöz kötve, 5.1, Dts tökéletes.
Esetleg ha valaki tudja hogy a cd-n vagy a feltelepített összetevők közzül melyik lehet ez a sample fájl, akkor manuálisan le tudnám játszani. -
A THX Setup Console panelen a Calibration fül alatt érdemes állítani a jobb-bal dB értékeket,iszonyat dinamikát tesz a hangzásra,érdemes kipróbálni....

-
slayer006
addikt
-
válasz
FishAir
üzenetére
Nos,feltettem ezt a drivercsomagot,tényleg gyönyörűen szól,viszont az EAX Console-ban a Special FX beállítás alatt nincs az a 2 választási lehetőség,ami sima Au2 driver telepítésekor ott van.
Nevezetesen az EAX Light,és az EAX Normal.Erre elég nagy szükség lenne az EAX-ot kihasználó játékok miatt.
Ugye telepítéskor van 3 lehetőség:
Music
Game/DvD
Creative Official Edition
A COE-t,utána a Game változatot telepítettem,teljesen full-ban,az EAX bekapcsolás mégis hiányzik....egyébként minden ugyanaz...
Nehogy ezen bukjon már ez a frankó driver...Egyébként nem tudom mi a szerepe pontosan ennek a YouP-Pax Fi-nek,mi az új benne,ahogy látom az Audigy4 szoftverei lesznek telepítve,Eq,ilyesmi... -
salazar
csendes tag
Sziasztok.
Van egy problémám. Asus a7n8x deluxe, 2x512 kingston , sapphire x800, Audigy 2 Zs,
Bármilyen drivert rakok fel, bármelyik pci slotba rakom a kártyát ha nyomvatartom valamelyik gombot a billentyűzeten (ez főleg játékoknál fordul elő) Akadozik recseg bevísít a hang.
Amúgy viszont tisztán és jól működik a kártya ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg. Előre is köszönöm.
-
SimS
senior tag
válasz
DanteHix
üzenetére
Nemtom ezt a hardmodot inkább kihagyom, főleg azért is mert ebben tönkre is mehet...
ezekkel a yuop driverekkel az a baj (főleg ezzl a 2.32 essel) hogy qva nagy és atomsz@rul jön (3,5 órája szedem 4%nál tart)
Mivel nincs semmi írva a kártyádról vagy/vagyse, de sztem ha nincs írva akkor talán nem való hozzá.
- bár kituggya - -
DanteHix
tag
Sziasztok!
Nekem audigy 2 ZS Platinum Pro van, es akkor gondolom, nekem is menne a yuop?
Illetve, meg ezt
[link]
talaltam, de ez nkeem neccesnek tunik, legalabbis a hard-mod resz...
Es tenyleg ennyivel jobban szolna ezzel a driverrel? -
FishAir
senior tag
Live! sorozathoz ez való: PC Audio Drivers & Application Mods topicon belül Modded Creative drivers: YouP PAX VI v2.2 For SB Live! topic
Audigy 2-höz: PC Audio Drivers & Application Mods-on belül New Youp Pax 2.32!!! (sp1, sp2)...
Amit most leírok az az Audigyhez való eljárás. A Live!-osat nem ismerem.
A dolgot úgy kell kezdeni, hogy minden Creative-os cuccot le kell szedni, kezdve a szoftverekkel, aztán a driverrel. Szoftverek eltávolítása után javasolt a CCleaner [link] használata a driverek eltávolítása után pedig a DriverCleaneré [link]. A DriverCleaner nem mindig távolítja el a drivert, ezért eszközkezelőn belül a hangos cuccoknál el kell távolítani a Creativeos (esetleg Kx) drivereket. Akkor csináltad jól, ha újraindulás után feldobja, hogy új eszközt talált. De nehogy engedd neki hogy feltelepítse a windowsos drivert.
Utána lehet kezdeni, ha lejöttek a rarok: YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2 ki kell tömöríteni és lesz benne két fájl. Először egy ikernelupdate.exe-vel kell kezdeni és utána lehet folytatni a YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2.exe-vel. Innentől a telepítés már elég magától érthetődő.
Supported sound card:
SB Audigy (not include SB Audigy LS)
SB Audigy2 (include SB Audigy2 value)
SB Audigy2 ZS series (not include Gateway OEM)
SB Audigy2 ZS Notebook
SB X-Fi series
[Szerkesztve] -
SimS
senior tag
válasz
reklamhang
üzenetére
Nem lehet rátenni, de asszem van néki is új, de figyi körülnézel!
-
reklamhang
csendes tag
És a SB Live 5.1-re is van új driver?
Vagy arra is rá lehet pakolni az Audigy 2, 4-esét? -
-
richies
senior tag
tán csak a sw-től függ a hang ?!
-
FishAir
senior tag
Hát halljátok még egy jó dolog mára. Sikerült lekínlódnom az új Youp-Pax drivert(2.32). A 2.31 is jó volt de ez, hát valami gyönyörű ahogy szól. Itt a link ahol regisztrálás után hozzáfértek a finomságokhoz :[link] Igaz angolul van, de ha bárki elakad szívesen segítek. A fiúk jelenleg tárhellyel küszködnek úgyhogy elég kínlódós még leszedni a cuccot (320 mega körül van), de mindenképpen megéri. Tényleg gyönyörű szépen szól, és fel lehet telepíteni az összes Audigy 4 szoftvert és még egy-két X-Fi-set is. Igaz X-Fi-t még nem hallottam működni, de megmerem kockáztatni(újságok tesztjei alapján), hogy ezzel a driverrel szól olyan szinten az Audigy is. Az oldalon fel van sorolva a megfelelő topicban hogy milyen kártykra lehet feltelepíteni. Sok sikert.
-
SimS
senior tag
válasz
reklamhang
üzenetére
Ez az hogy hogyan kellene felrakni a gémeket... megkérlek arra, hogy linkelj be egy-két képet arról hogy hogyan néz ki a cd mappaszerkezete amiről installálnál, mert akkor többet tok mondi, mivel nekem sima Value karim van, azzal nem adtak ilyen ínyencségeket

-
SimS
senior tag
válasz
reklamhang
üzenetére
Miért nem rakod fel? le van írva hogy hogyan
Ez egy install readme.... sztem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alkoholista nevelde
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubuntu Linux
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Anycubic Photo Mono X nyomtató
- GP76 Leopard 10UE 17.3" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 (130W) 16GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindent egy kX Mixer nevű progiban lehet beállítani.

ez tök jó.Akkor gyakorlatilag most már egy audigy4-em van? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

, szal jó

, légyszi tedd fel. (Köszike!)
erre ma feltettem ezt: