Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Audacity - hangszerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
darvinya #444 üzenetére
Köszönöm, hogy foglalkoztál velem, de lehet félreértettél.
VLC, kb. még annyira sem alkalmas zenehallgatásra, mint az eddig használt Audacious, az iTunes stabil verzióját, meg ahogy olvasom nem lehet telepíteni csak virtualboxban Ubuntura, ami meg nyilvánvalóan növelné latency-t, ergo foglalkozni sem érdemes vele, mondom ezt annak ellenére, hogy utóbbi alkalmazást nem ismerem.
Egyenlőre maradnék, az eredeti elképzelésemnél, az Audacitynél, amit évek óta használok - igaz csak alkalmanként.
Csak annyit kértem, hogy - már amennyiben lehetséges - lássak egy a készítése helyén működő *.lof kiterjesztésű fájlt. ( A többit már remélem egyedül tudom intézni. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest