- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Aktív témák
-
RapUGround
tag
válasz
Cyberpunk #5961 üzenetére
Én úgy tudom, hogy igazából az Nvidia driverek terén azért szerepel jobban, mert az ő kártyájuk egyszerűbb felépítésű és minden játék rá optimalizálva jön ki, míg az ati kari bonyolultabb felépítésű ezért nagyobb szintű optimalizációra van szükség, hogy elfogadható sebességűek legyenek a kártyák. Ezért van az, hogy az ati a 2. a diszkrét karik piacán mégis jóval nagyobb részlegük van a driverek készítéséhez, mint nvidianak. Remélem nem írok hülyeséget, de ezt így tudom. Teszem hozzá valahol olvastam, lehet valamelyik architektúrával foglalkozó tesztben, itt PHn.
-
RapUGround
tag
Van topik ami ezzel a témával foglalkozik?
Ez külön szólom:Szoftver render az nem a GPU megjelenése előtt volt?
Ez a degeneráció! Nem értem miért lesz jó ha majd 200k-s procit teszek filléres lapba mert szeretnék jó grafikai teljesítményt? Miért kell a cpu-t és a gpu-t egyesíteni? De gondolom ez még nem végleges. Olvastan egy olyan hírt valahol, hogy úgy lesz ez a cpu-gpu egybeépítése kivitelezve, hogy az alcó és közép kategóriában lesz az összepített változat és a csúcsszegmensben lesz a a külön csúcs cpu egy külön ehhez való csúcs alaplapban amibe rakhatsz egy csúcs videókártyát. Vagy valami ilyesmi. De ki tudja mit hoz a jövő. Én teljesen elvetem az ilyesfajta fejlesztés vagy mint a "számítástechnika jövője" ilyen formában. Csak azért, mert én most rászánok egy erős procira amit legalább 2 évre tervezek. Mellé beteszem a régi videókarit, amit majd jövőben cserélgetek a jobb teljesítmény miatt. De ezt a fajta fejlesztgetést teljesen kilövi, mert ahhoz, hogy jobb videó teljesítményem legyen ahhoz erősebb procit kell venni. De mindegy mit gondolok erről szeretnék többet megtudni, hogy ez miért lesz jó! Szerintem ez egy teljesen rossz ötlet. Ennyierővel majd csinálhatnának mondjuk konzol-szerű számítogépeket amikbe benne vannak a párosított hardverek, majd ha jobbat akarsz akkor új gép. Ez majd olyan konzolbőrben pc lesz ez nekem nem tetszik!
Aktív témák
- Filmvilág
- Tőzsde és gazdaság
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest