- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Bj Brooklyn #5891 üzenetére
Hát nem tudom... Régebben nagyon nVidia párti voltam (Geforce 2, 3, 4, FX5200, 6600GT, 7600GT, 8600GT...), de mikor megjelent a HD3000-es széria, felfigyeltem Abura és nem 9600GSO-t vettem, hanem HD3850-et. Szerintem jobban döntöttem... És azért amit a DX10.1-ről mondott az se volt kamu (mikor megjelent, sokan eleve temették, de pl. Abu egyáltalán nem)
És a leépítés nVidiánál már most érezhető: pl. ilyen rég nem volt, hogy az új szériás Atiknak majd csak régi szériával tud konkurenciát állítani. Ki tudja meddig... -
Sweet Lou 6
addikt
Hát nagyon nem tud menni 40k alá, mert már így is kicsi rajtuk a haszon... Vagy veszteséggel adná el őket, csakhogy ne ragadjon rá? Ezt csak NV tudja.
Más: Most is először csak az RV870-re épülő kártyák jönnek elsőként, vagy egyszerre jönnek a gyengébb gpu-ra épülő karikkal?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
sniper elite #3614 üzenetére
A konfigodat elnézve nem is csodálom, hogy sok pénz ment el....
Bár ha neked ez hobbi, és meghatározó dolog az életedben meg sokat használod, akkor megértelekSzerk.: te jobban fogalmaztál: szenvedély
-
Sweet Lou 6
addikt
Arról nem tudsz mondani esetleg vmit, hogy a hd3850 mennyire lesz gyengus 2009-ben? Úgy értem jó ez a dx 10.1, de ha nőnek a játékok hardverigényei, milyen ütemben fognak? Szóval pl ha egy játék most elfut 1280x1024-ben magas/közepes részletességgel egy hd3850-en, 2009-ben várható nagyobb változás e szempontból?
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BestBuy topik
- Crypto Trade
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest