- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
sniper elite
senior tag
válasz
Gonosz15 #2049 üzenetére
ATI magával is kiszúr ha drágán adja, mivel most mindenki fogja a pénzt! Hidd el hogy ha csak nem lesz annyira rossz a forint, akkor simán 90 körüli lesz az ára! Németben dolgozó barátom aki hardver ügynök, ő is mondta hogy ATI jóval olcsóbban szeretné a tervek szerint piacra dobni majd! De ezt csak azok érzik meg akik euróban veszik! Lehet én is akkor eurómat nem váltom át, és egyből abból veszek majd, ha annyira nem lenne stabil a forint!
-
sniper elite
senior tag
válasz
Gonosz15 #2043 üzenetére
Az infoim szerint direkt a válság miatt is olcsóbbak lesznek a kártyák, az más tészta ha szar lesz a forint... amúgy 120k nem olyan iszonyatosan nagy összeg, csak az a gond hogy nálunk veri földhöz az embereket! Na de mindegy, erről sokat lehetne beszélni, de reménykedjünk hogy forint jó lesz nyárra, és talán többen tudnak venni felsőkategóriás kártyákat mint most!
-
sniper elite
senior tag
válasz
Gonosz15 #2036 üzenetére
Elvileg az ATI most arra megy hogy olcsóbban adja majd ki az új szériát! Legalább is ezt olvastam, szóval lehet akinek számít a játékélmény az mégis kettő GPU-s kártyát vesz az egy helyet! Kell rá gyűjteni és tudsz venni te is amire kijön, vagy csináld azt mint én és dolgoz meg érte!!!!!
-
sniper elite
senior tag
Valami info van már a 4890x2-ről? Egyáltalán megjelenik majd?
Én speciel sehol se hallottam még róla, azért is érdekelne! És szerintetek megéri váltani 4870x2 CFX-ről 2 darab 4890x2-re ha kijön? Vagy várjak a következő 5xxx sorozatra?
-
sniper elite
senior tag
Valaki tud infokat mondani hogy az RV790-ből lesz x2 verzió? Vagy egyáltalán megéri váltani a RV870 előtt?
-
sniper elite
senior tag
Egyre "remekebb" ez a kurva válság, tényleg még a leggazdagabb cégek is megvannak szorulva, ráadásul éppen most jelentette be az AMD is hogy veszteséges lett! Áhh nagyon nagy meglepi lenne ha tényleg kidobnának valami erős kártyát idén, szerintem minden csúszni fog de nagyon!
-
sniper elite
senior tag
Szerintem olyan Augusztus tájban már kijönnek a RV870-es karik, bár tényleg fél szemmel NV-re fognak figyelni,de ahogy az Lenni szokott irgalmatlan nagy verseny indul, remélem hozni fogja a formáját az ATI és nem kell Nvidia téglára váltanom a nagyobb teljesítménye miatt!
-
sniper elite
senior tag
Srácok tudtok valamit a R870 megjelenési dátumáról? Ugye nem év vége felé fog kijönni?
-
sniper elite
senior tag
Egyetértek, mi a francnak kéne felülni az nvidia kapálózásának, amikor egyértelmű hogy lényegesen újat nem is tudnak kiadni, most is kettő nyákos vastag téglát adnak ki, szerintem akkor se fogja verni a 4870x2-öt de mindegy! Tényleg az ATInak azon kéne törnie a fejét hogy október felé kijöjjön a RV870 széria és nagyon brutális legyen! Én szemény szerint azt se bánnám ha lenne x4 magos belőle
Amúgy kezdem megszeretni a Catalayst drivert, eddig 3 évig csak nvidia kártyáim voltak, de utóbbi 4 hónapban elvagyok szállva az ATI-tól, mivel nem csak nagyon erős karikat adnak ki, hanem elkezdtek dolgozni a szoftvereken is, és nem a 3 hónaponként adnak ki forceware féle xarságokat, hanem havonta és látszik hogy van benne munka, szóval forever ATI/AMD
-
sniper elite
senior tag
Ezekből az új most januárban meg márciusban megjelenő frissített GPU-kból lesz x2? Vagy csak egy magos kártyák jönnek szerintetek?
Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpársportok
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest