- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Pont most raktam ujra az XP-m hasonlo dolgok miatt.Hanyagolom is ezeket,csak a szuz 8.4-et raktam fel meg egy jo kis moddolt BIOS-t.Mar kezdodtek a gondok laggolt megint...Errol jut eszembe jol ki talaltak a driver instalert ha kiveszed a CCC elol a pipat akkor a driveret is leveszi,nem azert csak egy klikk plussz... nade megis...
MOD
England XP ismet... -
katt777
félisten
Link gombbal linkelhetsz, képpel meg beszúrást is lehet.
Nem telepítetted fel előtte a normál Catalyst-et? Vagy mást, amit nem Catalyst uninstall all-al , és reg pucolással távolítottál el? Amúgy 8.3- szabályos eltávolítása után is ilyen hibát kapsz. Driver sweeper-t tölts le Guru3D-ről, az pucolja az ott maradt fájlokat, valamilyen komolyabb reg pucoló progi sem árt. -
katt777
félisten
Legújabb (8.3) driverhez (valójában helyett) adtak ki ATI hotfixet, éppen az AGP-s kártyák hibáit javítandó. PCI-E-s driver ezért értelemszerűen nem jó.
Amúgy a friss Sapphire 8.3-as PCI-E-n is végre működik, de eltávolításnál az is megbacul, szóval én inkább a 8.2-est javallom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest