- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo5
senior tag
válasz
Skipqer #21499 üzenetére
Hy!
Nem tudom Nálad mi lehet a bibi... Valójában az órajel ügyében nem állítottam semmit, egyszerűen csak dolgozik...
Viszont egyenlőre nemis szándékozom tunningolni. Szerintem arra a néhány játékra, (amivel hébe-hóba játszani szoktam) tökéletesen elegendő.
Próbáld ua. a telepítési sorrendet, ahogyan én csináltam: a telepítő lemezről felnyomtam a "telepít egyszer" menű alól a CCC kivételével mindent. Azután pedig a 8.2 CCC-t.
Egyáltalán nem értek hozzá, inkább csak mázlim van. -
And01
aktív tag
válasz
Skipqer #21485 üzenetére
Nekem is Powercolor pcs-m van.
A ccc,és az everest mérései alapján nekem sem vette vissza az órajelet!
Viszont vettem egy fogyasztásmérőt:
A konfigom idle-ben: 80watt körül.
Terhelve /Ut3/:150-170watt
Ez alapján működik a powerplay de egy progi sem méri helyesen.
konfig:
Msi k9n sli platinum
x2 5600+
powercolor3870pcs
160gb samsung
2gb memória
mindent alapon néztem -
nebulo5
senior tag
válasz
Skipqer #21485 üzenetére
Helló!
Igen, dolgozik rendesen. Alapjába véve tökéletesen megvagyok elégedve az új VGA-val, csak most küzdök egy Istenverte problémával: semmilyen medialejátszón nem tudom megjelenítésre bírni a filmjeimet! A vga-hoz kapott cd-ről telepítettem a "telepít egyszer" menűt, majd feltettem a 8.2 catalystot. A játékok, zene stb... futnak, mint korábban. Csak a dvd formátum megjelenítésével van gondom. Már felraktam az XP-codek pack-ot is, de semmi! Már qrv@ra pipa vagyok, de nem tudom megoldani.
Áttúrtam már a korábban használt media lejátszók beállításait, de nem jöttem rá a probléma megoldására.
A monitoromnak nincs DVI csatlakozója, így a kártyához mellékelt átalakítót használom, és (ha hátulját nézem a gépnek) a jobb oldali kártyakimenetre kötöttem a monitort. Sztem nem qrhattam el, mert akkor a játékok stb... sem jelenne meg. (gondolom én...)
Nincs valami 5leted? -
nebulo5
senior tag
válasz
Skipqer #21425 üzenetére
Helló Skipqer!
Nekem is pont ugyanolyan a kártyám, mint a Tiéd! És ma barátkoztam vele, mert tegnap lett megvéve. A CCC/Ati overdrive-ben nézegettem a frekvenciákat, de nem mertem még bántani.
Lenne több kérdésem is, mert irtó láma vagyok hozzá. A jelenlegi default beállítások:
Idle: GPU-300MHz, Mem-1170MHz. A hőmérséklet: 42°C
Load: GPU-800MHz. Mem-1170MHz. /60°C
Azt nem értem, hogyan lehet a mem frekije mindkét esetben, csak 1170MHz ?
Több helyen is nézegettem a (vásárlás előtt) kártya specifikációját,és mindenütt 2250-2400MHz közötti frekit írtak. Vagy azok eléréséhez van a CCC-ben az overdrive menű?
Alapból nem is tud feljebb menni? Van valamilyen program amivel lehet tesztelni a kártya felső határait?
Tudom, sok egyszerre a kérdés, de ilyen kíváncsi természetű vok, és 3 munkanapon belül visszavihető a kártya, ha pl. valami nem jó rajta...
Egyébként nagyon tetszik, és igazán nem tolakodóan hangos a hűtése. -
Speed®
titán
válasz
Skipqer #17613 üzenetére
Ha a tápodat is ventimentesre cseréled, megfő a géped..kell azért minimális huzat, akármilyen jó bordák is vannak bent, a felmelegedett levegőt a házból ki kell tolni. Inkább valami halk ventis tápot nézz, mint passzívat. Cosair, Zalman, Seasonic..van választék, pénztárcafüggő. De még mindig olcsóbb bármelyik, mint egy tisztességes passzív (Zen400, Phantom500, stb).
Hold Azért vetted meg az 1900XTt, hogy rögtön lecseréld?
A procid miatt jó választás a 3850/256, mondjuk ha kis árkülönbözettel hozzájutgatsz egy 512eshez, én inkább azt javasolnám, jvőbiztosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest