- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
balinyo #19200 üzenetére
1. fdiskkel partícionáltam a friss vinyót. (8GB + 20GB + Games + Backup)
2. XP-t feltelepítettem
3. PartitionMagic-kel boot-olhatóvá tettem a 2. partíciót.
4. Sajátgép-kezelés, Lemezkezelésből aktívvá tettem a 2. bootolható partíciót.
5. Újraindítottam a gépet 2x (elsőre az XP-re telepített volna, fel kell ismernie a partíciót, kijön a nem rendszerpartíció üzenet, aztán 2-szor)
6. Feltelepítettem a Vistát.Így két, teljesen különálló rendszerem van. Azóta Lemezkezelésből váltok, mert nem találtam normális Boot Managert, de ez ügyben Bundás22 ötlete sem rossz, csak azért én nem raktam újra/át a cuccot. Egyébként BootMagic-et (PM része)lehet használni, csak annak kell egy legalább 20MB-os DOS partíció, mert nem tud NTFS-ről dolgozni.
-
Bundás22
őstag
válasz
balinyo #19200 üzenetére
én úgy csináltam h beállítottam több particiót, sztem egyazon particióra nem lehet fölrakni mind2-t, viszont akkor már érdemes leformatálni az egész vinyót, az ilyen partion-csináló progikkal már besz*ptam egyszer(magyarul: az összes adat eltűnt)
csinálj biztos ami biztos 3-4 particiót C-re vista, D-re XP(simán kiválasztod melyik particóra rakod), E-re adatok
először az XP-t rakd fel, utána a C-re a vistát és akkor nincs gond, ha fordítva csinálod nem jelenik meg a VIsta boot képernyője(amin kiválsztod melyiket szeretnéd)
vistának 30GB, XPnek 20GB mondjuk -
Kelvin
őstag
válasz
balinyo #18680 üzenetére
Én biztos vagyok benne,h nincs baj a karival.A házad se szellőzik tól jól...szerintem min előre +hátra is kell venti a táp(én)kívül de oldalra se árt...ahoz hogy egy ilyen passzív kártya jól menjen.Kötegelővel vagy drót vagy gumi...12-es alulra(ha a csöndet szereted és a jó hatásfokot Noctua -3000huf.Ha pár dolgon változtatsz,biztos jó lesz!!
-
Kelvin
őstag
válasz
balinyo #18676 üzenetére
Szerintem,ha bonyesz legariztatni vagy talaán neten rendelted akkor először mindenképpen dobd rá a ventit.Ne csak odafogd!És már úgy is indítsd a rendszert.Nemsokat ér az az atom 9cm-is.Egy lassabb 12-es jobb rá mivel nem olyan sőrü a lamella rajta.Ha ezek után se megy le(de tuti le fog).....nem ártana még egy kis huzat a házadnak....
rollins :Igen ez jobb
Nézd meg,még a kártya felett is megy hőcső+lamella....
-
rollins
őstag
válasz
balinyo #18669 üzenetére
Tulajdonképen a ref. hűtésű 3850 is passzív :>> ha hagyjuk. Tegnap valamiért nem szabályozta a Rivatuner a vga-m és mire észrevettem, megnéztem, voálá 85 fok volt. Venti meg kb 20%-on forgott. Mikor az egyik profil fordulatát (70%) ráengedtem, 1 perc után lehült, akkor már tuda szabályozni. Sajnos néha előfordul, nem tudom miért, szerencsére csak ritkán. Sapphire fórumán meg az egyik tag (Gr33nGecko) azt írja, hogy nem a gyártó hibája, hanem az Ati-é. Szval menjenek a francba, hogy 3 hónap után nem tudtak kiadni a 3850-re egy normális biost, ami ezt megoldaná. Aki használ windowson kívűl más oprendszert is, az mit csinál? Ok, lehet hűtőt cserélni. Accelero S1 rev2 [link], ami hűti a ramokat és VRM-eket is, ez kb 5ezer + 1db 12cm venti (1-1.5k).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest