- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
netezos
csendes tag
válasz
Warbeast #17116 üzenetére
Én is azért vettem hd 3870-et mert láttam mit tud, én tuning nélkül gyári hűtővel,cd driverrel nyomulok, Crysis fullon minimális akadással, de az lehet a lapom miatt is mert ezeréves ASrock ddr-rammal!! De most be akarok fektetni egy dual PCI-e lapba ami támogatja a Cross Fire-technológiát + még egy 3870 ráültetek, és ennyi!!
Egyébként mindenkinek melegen tudom ajánlani a 3870-et vagy a nagy tesóját az X2-őt, nem kell GT, GTS, és GTX-ben gondolkodni, felesleges, a paraméterek magukért beszélnek!! Persze pénztárca is kell hozzá!
Egyébként Geforce-ról váltottam!! -
Kelvin
őstag
válasz
Warbeast #17066 üzenetére
Hát..én a helyedbe nem tennék rá másik biost el is cseszheted a kártyád+eddig nem nagyon volt 2d-3d.És szerintem az éves vill számládon sem fogod megérezni
Használd ki a karid,így gyárilag több feszt kap mint a társai.Nekem bios turka meg vmod nélkül 885/1280 lazán.56c fokkal.Fél napos crysis után is...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest