- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
- = Zk = - #27488 üzenetére
Crysis\bin32\benchmark_gpu.bat
-
illusiON
őstag
válasz
- = Zk = - #27549 üzenetére
igazából, avvan hogy régen a voodook korában is a multiGPU-ba befürödtek már és ezt emlegeti 1-2 fórumozó itt-ott ugyhogy nem vagyok benne biztos h ez lesz a mi jövőnk.. de nem igazán értek az alapjaihoz így nem tudom mi az igazság
szerintem még mindig jobb lenne ha proci magjait meg lehetne osztani feladatok szerint, és ha ezt átültetnék multiGPU-knál is ugy lenne értelme esetleg
-
ricsy888
senior tag
válasz
Legyen igazad. Mivel nekem is CF-es lapom van ezért is.
Ha egy év múlva tökéletesítenék a multiGPU-s rendszereket (drivert is kéne fejleszteni na meg programokat is hozzá, ami kihasználja) akkor fillérekért hozzájutnék egy másik 3870-hez és ha legalább 80%ban kihasználnám a 2. GPU-t,, már megérte.
-
katt777
félisten
válasz
Be kell lőni a Vistát, nincs annak gondja 2 GB RAM-mal sem. Mondom, esetleg 1-2 játéknak kell pagefile, más gond nincs. Ne higgy a hangoknak, bízz bennem!
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #27539 üzenetére
Ne mondjad már, én 6000+ szal toltam DX10-es teszteket (ráadásul egy tré MSI K9APlatinumban), nagy felbontásban és magas összetettséggel kihajtotta a 3870CF-et 3.2-3.3 GHz-en. Még a virtuális memória is csak 1-2 játéknak kellett neki 2GB sima Samsung RAM-mal.
zozoz1: EP35-DS3(R) + E8400. Tapasztalatból beszélek, ez kell neked.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27545 üzenetére
Áááá, kitöl kérnék. De mindíg azt hallom, hogy a proci nem elég ehhez a karihoz. Ami igaz is a 3Dmark szerint is
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27542 üzenetére
intel i945p chipset
-
illusiON
őstag
válasz
- = Zk = - #27539 üzenetére
2giga ram? dejó neked én 1 gigával nyomom vista alatt
3850X2? tudok jobbat, volt egy árpilis 1.ei cikk 3850X3-ról, aztán kiderült h tleg tervezikde úgy látszik elfelejtődött szerencsére
-
HarryPotter
őstag
válasz
- = Zk = - #27525 üzenetére
nekem gyakorlatilag folyamatosan 60C....pedig egy zalman vf1000 teljesít szolgálatot. mondjuk ebben az a pozitiv, hogy három óra trackmania után is csak 61C, de a rossz, hogy netezésnél is 60C...
feleségem vacsizni zavart....egy kis break.
I'll be back. -
ricsy888
senior tag
válasz
Te szegény, mit szenvedsz avval a 3870 X2 vel.
Cseréljünk, adok helyette egy 3870-et.
Amúgy mennyire találod gyorsabbank az X2-t mint egy db 3870-et? Tudtommal a CF-et (ez esetben egy nyákon van) nem nagyon használják a gamek. -
katt777
félisten
válasz
Jé, te is itt lax?
Ehhez mit szólsz (és zozoz1)?
Ha valami gondod lenne a melegedéssel, majd imádkozunk a gépedért. -
rollins
őstag
válasz
- = Zk = - #27516 üzenetére
Megnéztem az ultra_graphic_mode-t, az már azért túlzás..., annyira nem tetszik :>>
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #27505 üzenetére
A több VGA-t/GPU-t csak arra találták ki, hogy eladják a készleteket, és ne kelljen fejleszteni. Aztán csinálnak olyan játékokat, amelyek csak ilyen konfigokon mennek rendesen. Ha senki nem venné meg (mert pénzkidobás) egyiket sem, akkor muszáj lenne megint VGA-kat fejleszteni.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #27501 üzenetére
Mármint milyen próba?
Teszt célja valójában a marketing hatásossága, ill. a felhasználók ostobasági szintjének megállapítása volt.
Sztem, ami érdemes lenne, az nincs is a listában, ez pedig a PU+GPU a VGA-n. Ez tudná nem grafikai (pl. PhysX) számításoktól is mentesíteni a CPU-t, GPU-ra meg csak a grafikai számításokat hagyni. Vagy ez akart az 1GPU=1VGA lenni? Mert az kicsit más. Sztem. Azcsak egy szimpla VGA. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #27498 üzenetére
Az becseszne...
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #27483 üzenetére
Végül is: A szerzői jogdíjat memóriakártyára, CD-re, DVD-re, minden szarra fizeted, még ha csak saját használatra veszed is, szóval ha a warez game-et felírod egy számlával (blokkal) megvásárolt lemezre, te már bizonyíthatóan megfizetted a jogdíjat, azt fizesse meg a jogbédő hivatal a szoftvergyártónak. Ja, hogy ezek a szerzői jogi díjak is csak a lopás különböző formái, mert a szerzők egy kanyit sem kapnak belőle?
Hát ez MAGYARORSZÁG!!!
A szervezett bűnözés neve: ÁLLAM.HarryPotter: Te el vagy varázsolva!
Ne hidd már el ezt a rengeteg kamudumát! Ha akarják, a konzolos játék tökéletesen és élvezhetően átportolhatóak PC-re, ahogy ezt egy kevés gyártó meg is teszi.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
- = Zk = - #27436 üzenetére
na vajon mire?
VF700-AlCu van a GB-ken.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
- = Zk = - #27434 üzenetére
picit kevesebbet fogyaszt a refkó 3850-nél és megy a kék nyákos szintén GB alaplaphoz és mert olcsó.
Passzívan menne amúgy is, szóval a hűtő tök8 milyen rajta.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27421 üzenetére
Ne izélj már. Most tényleg villám az oldala. De volt egy pár nap mikor keserves volt.
Katt777
Látom én hogy nincs tele gányával az oldalad.Azért nem is értettem miért lassú.
Most no panasz. Bár csak azért említettem meg, mert pont most szidtad a netet. -
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #27412 üzenetére
Letöltési linkek nálam.
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #27405 üzenetére
Éppen az iménti a hsz-ban írtam. Ennyit írtak mellé, hogy aztán jelent-e ez bármit a mai játékokkal és VGA-kkal, azt ki-ki maga megtapasztalja majd. Annyit mindenesetre erősen sejtet, hogy valami a 8.5-ben sem volt tökéletes, csak én nem jöttem még rá.
-
G@ß!
őstag
válasz
- = Zk = - #27393 üzenetére
lol
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27399 üzenetére
Azért azt kihagynám, hogy VGA hűtőmet hajtogasd...
Na offolok mára. egy élmény volt..........
CsőőőKatt777
Azt hittem alszol már......
Mi van a monitoroddal? Nagyon csönben vagy....
A táplaírásodat többször elolvastam, de nekem úgy jött le hogy mindkét oldalnak írsz.... -
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27397 üzenetére
Majd meglátjuk ha vmi gáz lesz nálam, hardw/soft akkor működnek-e a segédigéid...
.....1...2...MÚÚKODJ!!! és tessék..katt777
Te ilyenkor? Épp írtam erröl a Prid be... -
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27393 üzenetére
Nem érkezett meg.....
F5? Az már többször megvolt, de semmi. De lásd, mondtad, erre fel megjött.
Te tudsz vmit....
Köszi az infót.....
Innen nyomon követjük.... -
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27390 üzenetére
Köszi röviden írd már le...Hála.......
A x2-vel egy hónapot szívtunk mi is. Ráadásul nem rossz karival. HIS 3870 iceQ3 volt CF-ben. HIS driverekkel, nem is akármilyen driver. 176Mb a komplett driver csomag. De volt fent az ATI driver pakkja is. Csak szívás volt.Most nálam az egyik kari, a foreveryoung-nál a másik kari..
-
G@ß!
őstag
válasz
- = Zk = - #27390 üzenetére
Jó sok pénze van egyeseknek...
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27382 üzenetére
Én nem nézem, de ha ilyen dumák vannak benne akkor kimaradt vmi az életemből....
ricsy888
Az a táp egyenlőre elég lesz. Most nézem én is.... -
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #27382 üzenetére
most le vagyok maradva inkább 1x re szedek le, nézek meg többet, nem 1enként
Off vége
Ide illik me 3870 es adja a képet
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #27377 üzenetére
Jó h nézem első 2 évad meg van 3. most megy
Van benne 1-2 jó poén
-
ricsy888
senior tag
válasz
- = Zk = - #27377 üzenetére
Pontosan. Egy 500W-os Codegen vagy névtelen táp ér fel egy 350-es FSP-vel. KB.
És gondolom ezt egy 4magos proci társaságában ajánlják.FeRRaR1:
- = Zk = -: Ez aztán az ide illő téma.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27372 üzenetére
Most vettem észre ezt a dumát..
Hozzám képest,csak egy szellentés vagy a hurrikánban....!
Qrva jóóóó. Nem szerénytelen, de arcátlan...
Tetszik... -
ricsy888
senior tag
válasz
- = Zk = - #27370 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy ami a kezednek forró lehet, hogy egy chipnek vagy bármilyen alkatrésznek ami fel van erre készítve meg sem érzi.
FeRRaR1:tehát lényeg, h miél nagyobb beállítással játszak. Úgy fog meglátszani a különbség a 70-es javára, igaz?
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27320 üzenetére
Teljesen jól hangzik, csak a futárt nem értem minek....
Bementél érte azt mondod...
Most jött ki a 8.5-ös pár napja. A Betákkal mindíg csak gond van.
Én is megvárom, biztos lesz vki aki kipróbálja -
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #27320 üzenetére
Hát ja..
Pont ezért kérdeztem én is ,, Még korai ezt kiadni.. Meg nem nagyon szokása az Atinak Betákat közzétenni ugytudom
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27317 üzenetére
Persze...
Csupa szem vagyok... -
Bali27
addikt
válasz
- = Zk = - #27314 üzenetére
Igen.. Guru 3Dre ma rakák fel
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27311 üzenetére
Bevallom, jókat röhögtem itt most, de az a borzasztó hogy tényleg kommerszesedik minden. Vettem anno egy Zalman réz proci hűtőt 12cm ventivel. Aranyárban volt. Persze miért is tudta volna az alaplap vezérelni a fordulatot. Mind1 rádugtam úgy az alaplapra, 3 nap max fordulaton ment (esténként). Míg nem vettem egy ford.szab. panelt 5.25ös fiokba. Addigra csapágyas lett. 3 estét nem bírt ki.
Hát ennyi...................Lehet azt is egy 160kg-os izom agy szerelte? (szakszerűen).
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27309 üzenetére
A börtönökben ezentúl nem bőrlabdát varrnak, meg kosarat fonnak, hanem vga hűtőket szerelnek....
(szakszerűen)..
Elképzelem az új Zanussit, mikozben tesztelik a jó öreg procikkal.
Megnézném mivel hülyítenének minket, hogy miért jobb az. -
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27306 üzenetére
Ez jó duma volt. Ráadásul igaz....
Lehet mind átaludtunk valamit..
katt777: Hogy érthetőbb legyek, a bios-ban levittem a memo órajelet 520Mhz-re, de az everest 1130Mhz-t mutatott 2D-ben továbbra is.
-
zozoz1
aktív tag
válasz
- = Zk = - #27288 üzenetére
Jók ezek a zalmanok, csak az a bajom ezekkel a hűtőkkel, hogy nem vezetik ki a hőt a házból. Nekem server Thermaltake házam van, az egyik legjobb levegőztetésű ház, még is fűtötte a procit az ilyen hűtés. Most hogy HIS 3870-es van ami ritka jó hűtésű és kiviszi a hőt, a házam 10°c-al hűvösebb, a procim meg 8°c-al....................
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #27288 üzenetére
Tegyél bordát oda ami ki marad, és vegyél rá víz hűtést 13,-E ért láttam valahol 2 GPU sat!!
Asszem Red towerben
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = - #27279 üzenetére
Valaki barkácsolt már X2-re hűtést két VF700-asból.
sereeff: A 2 slotos remekül hűt (lásd cikkem róla), legföljebb hangos, ha tuningolod a karit. Arra meg ott a Chilla, Tomboy a megmondhatója.
ricsy888: Ha nem azt küldik, ami a képen van, jogosan reklamálhatsz, ha akarsz. Volt már, akinek jobbat küldtek.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #27277 üzenetére
Én Accelero S1 Rev 2 őt 4150,- HUH + 120 as venti és oda veri a Zalman VF 1000 et ami 10.000,- HUF...
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
- = Zk = - #27275 üzenetére
igen, ezért is akarom a két slotosat venni, elvileg az valamivel jobban hűt, vagy a toxic inkább?
max. meg veszek rá egy chillát, ha tényleg gyenge lesz a gyári -
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #27264 üzenetére
Én meg várom a rekord döntögetéssel az Accelero S1 + 120mm es venti kombómat ami még 1 hetet késik
Evvan addig vissza fogom magam és marad 850 es alap GPU n
De Cry sist le számítva minden megy minden max on 1680x1050 ba! fulls kis VGA
-
FeRRaR1
őstag
válasz
- = Zk = - #27262 üzenetére
nekem XP van és csinálja, de nem veszel belőle semmit észre teljesítménybe, mert 1ből vissza vált a beállított ra nálam, 8x ha kell a kakaó
De ez nem os inkább beállítás függő sztem, habár lehet h vista is külön kezeli nem tom, lényeg nekem XP alatt is müxik (Alaplap függő is lehet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest