- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bali27
addikt
válasz
rumkola #18873 üzenetére
Most akkor 60 vagy 75 Hz? Engedjem neki amit elve kiir hogy lehetséges a 75 Hz vagy hajdam 60on?
Csak amugy én is furcsáltam ezt a HZ jérdést a TFT monitornál, emrt ez nem ugy mükködik mint a CRT, mivel ott volt meghatározó a felvillanáűsok száma a szem "egészségének" szempontjából..
-
Bali27
addikt
AZ normális ha csak az Ati driver van fent, a CCC nincs, akkor max 1024x768 as felbontásom van, 60 HZ el?
-
Bali27
addikt
válasz
gPoint #18782 üzenetére
Jaja.. Sztem nem kell ennél a confignál.. Ez pár évig jó lesz még másik vgaval is.. AHogy ma olvasgattam a netes ujságokat 2 éven belül ezek ugy sem rugnak már labdába se
Sztem most fölösleges fejleszteni, pár hónapon belül ugy is nagy változások meg árzuhanások lesznek .. Legalább is vga frontotn.. -
Bali27
addikt
válasz
gPoint #18779 üzenetére
Huhh..Annyit tudok eröl mondani hogy én uj gépet vettem decemberben.. PErsze a 3870 miatt szivtam mert januárba jutottam hozzá.. de ez már msá tészta.. Mivel a 3870 PCIe2.0át támogat, és a legolcsóbb x38 as alaplap ami 16x pcie 2.0 át támogat is 42 ezer ft volt, én si rengeteg tesztet néztem a 2.0 és az 1.1 PCIe közötti különbségtröl..
Igaz az utolsó percben x38as lett, de amugy egy GigaP35 DS3 is böven megfelelt volna, mert az összes tesztben amit láttam kb 1-3% os elönye volt a PCI e2.0 ás alaplapnak. Nekem más miatt lett az x38.. -
Bali27
addikt
Én is olyan vagyok mint te.. De ha UACot nem kapcsolod ki akkor ez van ugy néz ki.. Engem is kurvára zavar.. De az a jó az egészben hogy a gépet modnjuk én 2-3 naponta szoktam leálitani.. Az a 2mp meg belefér ha nics más megoldás.... Állitolag amióta van SP1 Vista alá azóta nemlehet kiekrülni ezt a szarságot..
-
Bali27
addikt
Az Avivo™ Package-et hogyan kell használni? MErt felrakom és ugy fent van de semmi változás.. Se uj fül se semmi a catalyst centerbe.. Vagy esetleg ilyen VirtualDubba kell beálitani valamit..és iylen szerkesztö progikkal lehet konvertálni?
-
Bali27
addikt
A rivatuner nem akarja már Vista alatt is legalizálni a programot..? Nem ártana pedig..
-
Bali27
addikt
ÁÁÁÁ.. komolyan tök fölösleges akármiröl is beszélni.. Nemsoká jön a 4xxx es széria.. ottt 1 meg 2 guigafloppos teljesitménynel.. ÉS 1-2 év mulva ezek szart sem fognak értni mert jönnek ezek..[link]
Az ember életkedvét is elveszik.. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #18325 üzenetére
Gondolom a winupdates a te vistádnak megfelelőt fogja kidobni.. LEgalább is remélem..
Nekem azt dobta ki..
Ja véletlenül nem tudsz HIS 3870hez olyan biost amibe nem csak húzás van, hanem ventilátor fordulat is? egyszerüen hihetetlen hogy a HIS oldalán még Bios menü sincs.. Sőt.. semmi se utal rá h egyáltalnán foglalkoznak a kérdéssel. -
Bali27
addikt
válasz
katt777 #18321 üzenetére
KÖszi.. megprobálom igy..
Win SP1:
2 fajta van..
1/ winupdateröl telepithető.. Először egy registryt kell lefuttatni...Ez az:[link]
És ez a neve: Windows6.0-KB936330 ver száma: 6001.180002/ Letölthetetd torrentröl......neve: wndows6.0-KB936330 ennek is.. de a ver száma:6001.17028.
Ez utóbbi ugyanaz mint amit márciusban fognak kiadni,és amit a reg módositással le tudsz tölteni winupdateröl csak annak a verziószámát felturbózzák 18000-ra.
De ami a gyártóknak RTM kéntment el az a 2 es verziójú sp1remélem valamennyire sikerült érthetően liírnom
Ja és van Multilanguage is, mivel nekem is magyar Home Basicom van... ráadásul 64bites..
-
Bali27
addikt
A Vista/Rivatuner problémára tud valaki megoldást? Én nem találtam rá.. Nem indul automatikusan a rivatuner gépinduláskor mert valami szar letiltja..
-
Bali27
addikt
Megtaláltam Katt tesztoldalát.. remélem lessz ott valami megoldás..
-
Bali27
addikt
Prohardver teszben még az uj Nvidia 9600 is lenyomja a 3870-t.. Rossz belegondolni mi lesz ha tényleg kidobják az uj felsőkategóriás cuccikat... X2nek reszeltek sajna.. nagyon ugynéz ki..
-
Bali27
addikt
Kérdzehetek én..
-
Bali27
addikt
az Xcode mire való?
-
Bali27
addikt
Az Ati Xcode drivere csinálja a minőségjavitást pl a Power DVDs filmeknél? Ha nem akkor mire való? és 3870 el megy -e?
-
Bali27
addikt
CCC azon kivül hogy néha zabálja vista alatt a memóriát van valami haszna? Mert pl az Omega driver, vagy a sima Catalyst is telepithető CCC nélkül.. Igazábol semmit sem csinálok ott cska kinyomo a tvre.. El lehet hagyni a CCCt ugy h ne m lesz belöle teljesitménybeli vagy iylemsi hátrányom???
-
Bali27
addikt
Felment minden gond nélkül a Catalyst 8.2.. De egyszerüen nincs uninstallja.. Mindnehol kerestem, külön uninstall progit is raktam fel az sem találta...Szerintetek mi lehet?
-
Bali27
addikt
Tegnap leszedtem a HIS oldaláról a 8.1.1es drivert.. (8.2 még nicns) .. 145mb.. Kiváncsi vagyok mit csináltak vele.
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
Vistát használok.. Elvielg van iylen bug benne meg rá patch is, ami fel van rakva hogy telitödik a videokártya memóruiája.. A HL2 ben egy idő után az üvegek, ablakok nem átlátszó lila szinben pompáznak.. Ez driver vagy a vista bug szerintetek? -
Bali27
addikt
Sziasztok .. Tudnátok segiteni? Az a problémám hogy Vista 64 alatt a Rivatuner 2.06 ost minidg letiltja inditskor.. Manuálisan kel elinditani.. Vab egy + file.,. bemásoltam a riva knönyvtárába, el is inditottam de semmi változás... MIt kell vele csinálni h jó legyen? Multkor sikerült megcsinálni,c sak azóüta ujra raktam a cuccost..
-
Bali27
addikt
Vista 64 alatt a Rivatuner 2.06 ost minidg letiltja inditskor.. Manuálisan kel elinditani.. Vab egy + file.,. bemásoltam a riva knönyvtárába, el is inditottam de semmi változás... MIt kell vele csinálni h jó legyen? Multkor sikerült megcsinálni,c sak azóüta ujra raktam a cuccost..
-
Bali27
addikt
3870-em van... MOst nagyon rákattantam a HL2 Insurgency re..
Megláttam majd be tojtam, meg a játékélmény is simán veri a Cod4et.. Maxfps az 90... Az fps mérö fel van szüögezve a 90re
-
Bali27
addikt
SG.hu-t olvastátok? Az x2-t nagyon lehuzza az NVidia igazgatója..
[link]
Ez már jó jel..
-
Bali27
addikt
.
-
Bali27
addikt
válasz
FefeeX #17630 üzenetére
mikor megvetem a 3870 esem, itt nbagon lebasztak mert azt irtam hogy C2D 3870(mivel oylanom van) alapon böven kihajtja... Erre a következtetésre onnan jutottam hogy 3dmark 06 ban a VGA pontszámom hiába huztam a processzort nem nőtt.. Játékokban sem nagyon volt több fps...
Akkor ezek alapján kihajtja vagy sem?De ki is lehet próbálni..
-
Bali27
addikt
Ok.. Köszi szépen..
renden van.. vissza vette 297 re.. -
Bali27
addikt
Azt honnan lehet megtudni hopgy ha a powerplay nem müxik rendesen? Everest valahol?
-
Bali27
addikt
LOL.. Már a 7.11 óta nézegetem a topicot.. Először a 7.12-t kiáltották ki a gyorsulós drivernek.. aztán a 8.1 et, mert majd az jön ki igazán a 3870 hez.. Hogy a 8.2 sem gyorsult.. majda 8.3.. A végén már majd jön az uj technológia és majd az gyorsul... de a driverektől atiéknál sztem nem lehet nagy csodákat várni..
-
Bali27
addikt
2Dben GPU 297, Ramdac 400Mhz..
Friss vista... Sztem nálad valami más bibi lehet.. -
Bali27
addikt
válasz
Rabbitf_24 #17210 üzenetére
Milyen gond van a 8.2 vel?
Ja a Lost planet a 8.2 nél is?Ok vágom ha az.. -
Bali27
addikt
------NO.. KB 2 PERCE KERÜLT FEL AZ ATI OLDALÁRA A CATALYST 8.2-------
JÓ TÖLTÖGETÉST ÉS TESZTELÉST
Bazz.. Pedig nekem még 5 perce a 8.1 et irta ki
-
Bali27
addikt
Igaz még nicns vége a napnak de ahogy látom csúnyán ma jött ki a 8.2
-
Bali27
addikt
Elvileg ma kell kijönnie a Catalyst 8.2nek..
-
Bali27
addikt
Milyen aranyos kis híreket találtam a HOCon...
Megjelent az ATI Catalyst 4.2 meghajtócsomag
(2004. február 12., csütörtök 21:07, írt)emberek a holdra léptünk
letöltsem 3870hez?
Lehet soha nem látott gyorsulást tapasztalnék...
-
Bali27
addikt
No.. Holnap jelenik meg a driveretek az X2 höz... Azt irták hogy a sima 3870nél is lesz változás vele.. Remélem nem negativ irányba
-
Bali27
addikt
Leeht én vagyok a béna de kerestem olyan szép háttérképeket Atiéknál mint anno a 9600Xt stb nél voltak.. Ruby stb.. Most már nicnsennek iylen képeik?
-
Bali27
addikt
Nekem HIS 3870em van.. Nem tudomm inek rá másik bios amugy... Húzást bírja, 2D ben alapvbol visszaesik jópár MHZet, 3 d be felgyorul korrektül.. Igaz alapbol 25% a ventifordualta.. De ezt rivatunerbe 2 perc alatt orvosoltam..
-
Bali27
addikt
No.. szerdán jön a 8.2 Catalyst..
Tudnátok segiteni? Vistám van, felraktam az SP1 et is.. Ami már DX 10.1 es támogatottságot élvez... De jópár játék amikor el akarom inditani azt irja hogy kell neki ez és ez a dx9 lalala.dlll , és rakjam fel a direcx 9 et... MIt csináljak? -
Bali27
addikt
A biosok csak órajelbe mások? Mert az órajelet tudom másho9gy is(kisebb kockázattal) állitani
-
Bali27
addikt
Sziasztok..
HIS 3870em van.. Felmeygek a HIS oldalára és sehol sem találok még utalást sem BIOS letöltésre... De régebbi kariknál is megnéztem ott sem... Valaki tudja hogy HIS nél hol lehet BIOST leszedni? Egyálétalán van nekik? -
Bali27
addikt
HOC on azt irják hogy jövö hét szerdán jön a Catalyst 8.2... A 8.3 ba meg benne lesz a CrossfireX támogatás 3as és 4 es CF hez,...[link]
-
Bali27
addikt
válasz
Kazimír #15944 üzenetére
Leteszteltem.. Pasztázás után miokor be volt álitbva a rivatuner akkor 40% ventiford. volt az alap..Ott 42 fokos volt a kari.. Játék közben 62-63..
PAsztázás elött.. Alapon 50 fok körül.. Játéknál 7x fok.. Pontosan már nememlékszem.. De pasztázás után még magasabb volt a höfok.... Pár napot kelett várni mig beált -
Bali27
addikt
Amikor megvettem a 3870et, első nap ujrapasztáztam..
MAjd xp volt fent, és megcsináltam igen finoman skálázva a Rivatuner ventilátorszabályozását.. Frankó volt.. 62 foknál nem volt hangosabb a kari 60% os ventifordulatnál... Feljebb akkor sem vettem a fordulatot... MOst felrkatam nemrég Vistát.. Még nem értem rá végégszenvedni ezt a skálázós biszbaszt.. Nemes egyszerüséggel beálitottam h amikor indul a win akkor 50% on pörögjömn.. Játékok alatt 50% os ventifordulattal (ami igen csak halk) max 64 fok...
Ja.. és referenciahütés van rajta,.. -
Bali27
addikt
Gondolom ezekböl a játékokból van kevesebb
Elég keményen hangzik. És a 3. karit be lehet rakni sima pciex foglaltba? Mert nekem pl X38 DS5 ös Gigabyt alaplapom van.. 2x 16 pciex és néhány sima PCI ex csatolóvqal.. -
Bali27
addikt
Ugy tünik az Nvidia elönyre fog suzert tenni.. Reakció?
AGEIAT felvásárolta az NVIDIA. A cél az, hogy az AGEIA technológiáit a jövőben az NVIDIA termékekbe integrálják, vagyis a GeForce chipek ne csak grafikus, hanem fizikai gyorsítóként is használhatók legyenek.
-
Bali27
addikt
Basszus.. Az Omega oldala milyen szép lett...[link]
Sajnos a driver állitolag már nem olyan jó mint az oldala.. Bár a 8.2 es Omega drivert kis utánaolvasás után be fogom tesztelni.. A 7.11 vagy 7.12 böl sztem mivel csont uj vgakhoz irták öket nem lehet messzemenő következtetéseket levonni.
Én leszek a 8.2 teszter.. Sztem nem nagyon véállallkozik rá senki se, azok után ahogy a 7.12 t lehuzták.. (de az tényleg szar volt) Hátha most gyöngyszemet találunk
Vagy esetleg a Tweakforce drivereit ismeritek? Ugy tudom az Nvidia anno kitiltotta mert toál átirták a drivereit.. ÉS ugyan ezek Ati drivert is csinálnak..[link] -
Bali27
addikt
Sziasztok..
HA uj Biost rakok a vgamra akkor csak a túlhúzásban változnak meg a tulajdonságai?
Amugy HIS 3870em van... Mivel a HIS oldalán nem találtam biost, mivel az összes referencia kártya, rá lehet tenni mondjuk Sapphire Biost is??? -
Bali27
addikt
Azt szeretném megkérdzreni hogy ha felfrissitem a vga Biosát akkor miben lesz jobb? Nekem HIS 3870 em van, de ugy néz ki h rendbe van a kari.. SZóval mit lehet egyáltalámn javitani egy vgan Bios fdrissitéssel.. ?
-
Bali27
addikt
A HIS oldalán itt van a 8.2 Beta..
http://www.hisdigital.com/html/driver.php -
Bali27
addikt
Most mondják azt h csóri az ország... Itt amióta kijött az x2 csak arról van szinte szó a totyikban
Mindenki oylat akar venni ahogy látom... Én is.. cska zért 100 misi kicsit megviselne.. Legalább is VGA ra a sima 3870 is tökéletesen teljesit..
-
Bali27
addikt
válasz
diablo1984 #14192 üzenetére
Köszi SZépen!!
-
Bali27
addikt
válasz
diablo1984 #14187 üzenetére
és honnan szedted le a 2.06 os Rivához a folet? Mert ez a 2.04 hoz való... Vagy csak átnevezted?
-
Bali27
addikt
R.I.V.A.T.U.N.E.R. Vista alatt...
A Riva tuner is a 2.03 as Verzió óta mükdik Vistán, 64 Bites Vistán..... elvileg... CSak követni kell az instrukciókat ezek alapján...[link]
le kell tölteni iegy filet, bemásolni a riva tuner könyvtárába, és alahoyg F8 al ekll a wint inditani és hozáadni.. Azaz valaki a 2. pontot légyszi fejtse már meg..De elvileg müködik alatta!!!!!!
-
Bali27
addikt
válasz
Birsinator #13257 üzenetére
MOndjuk eza kérjenek el érte soka, mert kitermelem részével nem értek eggyet minden téren.. Mert amerikában joval olcsóbbak, többet keresnek, alacsonyabbak az adók.. Ott kérjenek érte többet ne itt ahol még a gatyája is rámegy az embernek ha tisztességesen szeretne, élni, adózni, stb stb...
64 bites Vista.. Nekem nyaranta van idénymunkám, PS+ Indesign, amik eszik a ramot.. Többek között nem azért vettem 64 bites vistát mert 3.5 gigát lát a 32 bites.. Hanem azért mert a 32 bites program hiába van 4 giga a gépbe, igaz 3,5 öt lát, de max 2Gb/processel megy.. AZaz 2 gb ot tud hozzárendelni 1 programhoz..
De reménykedem benne hogy ez csak javulni fog.. a 64 bitnél.. Már van 64 bites torrent kliens stbSZóval reménykedem én is..
-
Bali27
addikt
Nekem xp hez kéepst -250 pont 3dmark06 ba.. Igaz xp alatt a 7.12 volt még, most a 8.1
Igaz h atomstabil, csak van pár dolog ami idegesit, meg örökké mániákusan ki akarom kapcsolni ami nem kell.. van iyletn program h Vispa.. olyan mint az xp antispy csak vista alá, meg a tweakvista.. Ezeket használom ,emeg még pár diolgot...Ha kell valami szóülj.. Pl automata defrag kikapcsolás... -
Bali27
addikt
válasz
Birsinator #13248 üzenetére
Mindjárt itt az sp1...
Én nekem jogtiszta 64 bites vistám van... Igaz nagyon meg kell gondolni milyen sorrendbe teszem fel a driverket, meg h miylen programokat használok, és mikkel tweakelem, de ha erre rájössz(kb 4-5 ujrateplepités nálam 3 nap alaat) akkor viszont atomstabil fasza rendszered van sp1 nélkül is.. Nekem az sp1 remélem már csak HUB a tortán lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest